Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 511
  • 717
  •   1
Отговори
# 480
Mosquita, не мисля, че това у Тони беше точно озлобление заради успехите на Марио. Ако си спомняш, той искрено се радваше на успешната операция, а когато говореше с Войнова преди това, беше толкова уверен в брат си.
Това е разочарование - мислел е, че веднъж в живота си е успял да извоюва нещо сам, нещо с което да се гордее и по тъп начин разбра, че е бил излъган. Все пак на него му бяха така представени нещата - Захариев каза, че иска да изгради диагностичен център, че има нужда от добър рентгенолог. Е, какво да си помисли? Да не говорим, че за пред него той първи беше назначен в Св.Кирил, а брат му дойде в последствие.

А поведението му на вечерята беше тъпо до немай къде. Като започнем от китарата, опита за целувка и натискането на Зорница да танцуват, при положение, че тя два пъти му каза, че не иска да стане.

И както говорихме преди - ще е по-разочарован от това, че брат му крие, отколкото, че се е влюбил в същата жена.

# 481
Да, вечерта Тони още го държеше това, че заради брат си е получил работа. Само си представете какво ще се случи, когато разбере, че брат му има и жената, в която все още е влюбен.
Когато Тони разбере, ще стане страшно. Не просто защото Марио има момичето, нито само защото го е скрил от него. Тони ще излее върху брат си целия гняв, стаяван години наред.
Когато за първи път дойде наркоманът в болницата, Тони каза нещо много ключово на брат си, което още тогава ме впечатли - забравих, че ти мразиш слабаците. И ме впечатли не самото изречение, колкото жлъчта, която съдържаше.
Дона, Тони заедно с цялата си любов към Марио и гордост от постиженията му живее и с една голяма горчивина - самото присъствие на брат му и неговата сила само му напомнят, че той е слаб. И тая горчивина ще се излее заедно с обидата от лъжата и ще бъде потоп Grinning

# 482
Е, горчилката, че за пореден път брат му е звездата, а той сянката, няма да е малка.
Нормално е и той да иска да “изгрее”.

Сещам се за един епизод - онзи с момичето със синдром на Спящата красавица. Тони влезе в операционната, каза им какво му има на момичето - в този момент Марио с много гордост му каза нещо от типа “добра работа, дпктор Ковачев”, а Стаменова “поздравления”. Еми той щеше да се пръсне от кеф - кой не би, в крайна сметка?

Но и самият Марио в един разговор в подпокривното каза на брат си, че за него Тони е герой, че това, през което е минал, го е направило по-силен мъж и т.н и т.н.

За ме реакцията му е много логична, макар и не всичко да ми хареса снощи. Нали не сте се надявали да махне с ръка и да каже - “а, брат ми, не ми пука, нали имам работа, пък как съм я получил, все тая”

# 483
Моето его би било също наранено, ако разбера, че са ме наели на работа, защото са искали сестра ми, а не заради самата мен. Работата е нещото, което Тони обича, личи си при различните случаи и отношението му към пациентите, Стаменова добре му каза, че рентгенологията му е тясна и трябва да помисли за друга специализация. Това че се гордее Тони с постиженията на брат си, не изключва да има породена ревност или завист от това, аз самата съм изпитвала завист някой път към сестра си, проблема не е толкова, че другите ви сравняват, а че самият ти го правиш и се самонавиваш и това усложнява взаимоотношенията ви, въпреки силната връзка между вас.
Предвид другите пъти, в които съм очаквала голям скандал, а нямаше и сега имам чувството, че няма да има този чутовен скандал между тях, по-скоро ще е изливане на много дълго крити чувства и мисли от страна и на двамата, очаквам разговор на висок тон, но не и скандал, може и сълзи Grinning

# 484
  • in Wonderland
Пече се нещо, ами дано сценрисчетата са по- благосклонни този път:

Скрит текст:

# 485
Е, тоне ясно какво се пече - едно Врабченце сега като научи едни неща и ги изтърси после пред когото не трябва и гледай какво става.

А сценаристите търсят драма и ще я създадат. Дупе да ни е яко на нас тука Joy Joy

# 486
Започвам аз с Петър и Галя, защото са супер неадекватни и двамата.
Галя, ако беше Банков директор, дали щеше да нахлуе с този тон в кабинета му, да му говори на малко име и да тропа с краче. Вкъщи може да е Петър, там е доцент Захариев.
Тя не само, че не трябва да си позволява тези волности, но даже напротив, трябва всячески да се опитва да се дистанцира от него и от правомощията, които той има, като директор.
И да не се сравнява с Виолета, защото е на светлинни години от нея.
Виолета беше умна, проницателна и интелигентна, а Галя ще си остане специализантката, която спи с доцента си.
Петър от своя страна добре ѝ го каза, но е закъснял.
Тя отдавна вече му се е качила на главата.
Това, което каза Петър на Марио беше също много нечестно.
Марио никога не е молил да вземат Тони на работа, това си беше план на Петър, за да угоди на Фотев и да го нарича нахалник е доста нагло.
Ако Петър и Галя не бяха измислили плана с Тони, Марио щеше да е много далече в момента, ама много бързо забравят.
На Наталия не ѝ ли беше спряла кърмата ?
Калин за пръв път да ми хареса напоследък. Думите му бяха много силни и истински, с Наталия много ме кефят как се обичат и се гледат с такава любов.
Тони на вечерята също прекали - имам чувството, че искаше да накаже Марио и затова беше донесъл китарата.
Знае защо Марио не свири вече, получи няколко отказа със сериозен тон  от Марио, но продължи да натиска.
Същото прави и със Зорница. Тогава в бара ѝ каза, че не е тъпак и вижда, че тя не откликва, но продължава да я кани, да налита да я целува и да я притеснява. Да не е зодия Дева това момче ?
Марио не е зле да стане малко по- решителен, прекалено отлага, прекалено се подтиска, вече не е здравословно за никой от тях, рискува и чувствата на Зорница, тя е все по- нетърпелива и ще започва да се разочарова все повече. Целувките бяха страхотни , има ли нужда да казвам, че превъртах доста пъти.
Марио с такова желание я целува, направо ....
Ина не знам какво очаква от Фотев - тя си му е законна съпруга, от неговите думи се разбра, че досега не са имали задръжки в секса и той очаква, че нещата са си постарому.
Откъде да знае човека, че Ина вече е опитала с млад, мускулест доктор и нещата са се променили.
Кофти беше да я насилва, но явно Фотев я смята за свое притежание и не обича да му се отказва това, което му се полага по дифолт, дето се вика.

# 487
  • София
Той Врабчев и без да ги е видял си дрънка, че спят заедно. Сега едва ли ще е по различно. Той с всеки се заяжда и няма да го отразят. Тони, според мен, ще ги види сам, за да има по-голяма драма.

# 488
Aко изпадна в подобна ситуация и разбера, че съм служила само за примамка, това ме депресирало ужасно. Hо Тони сякаш отново се понесе по повърхността. Имаше и огорчение, но аз усетих повече раздразнение към Mарио. A по време на вечерята се завърна в пълния си блясък стария Тони - капризен, нетърпящ откази, изнудващ емоционално брат си. Ще стане страшно, когато разбере и за Зорница.

дявол, можеш ли да кажеш коя е песента, която Марио свири?
Хъмбъл, питай директно Батко  Laughing Laughing

# 489
Врабчев като зачурулика за това, което е видял и това стигне до Тони, той сам ще поиска обяснение от по-скоро брат си дали е вярно, предпочитам това от жестокото да ги види както Врабчев на покрива.

Все повече се убеждавам, че когато Фотев разбере за изневярата, вероятността да закопае Тасев някъде е голяма, но не и Ина, по-скоро ще я накаже като продължи да я държи при себе си наказвайки я всеки ден за това.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 09:16 от maichetoo0o

# 490

На Наталия не ѝ ли беше спряла кърмата ?

Това много ме издразни. Kръстева дори и на Лора подметна за стимулация. Разбирам, че естественото хранене е най-доброто за бебето и посланията, които отправят, но начина, по който ги поднасят не ми харесва.

# 491
Това с предложението към Лора и на мен ми дойде прекалено, ненужно е такова натрапване.

Но при Наталия имаше друг смисъл - на нея кърмата спря от стреса покрай инцидента с Калин и сега това трябваше да ни покаже, че нещата са се успокоили. 

# 492
  • Разпиляна във въображението
Галя, ако беше Банков директор, дали щеше да нахлуе с този тон в кабинета му, да му говори на малко име и да тропа с краче. Вкъщи може да е Петър, там е доцент Захариев.
Тя не само, че не трябва да си позволява тези волности, но даже напротив, трябва всячески да се опитва да се дистанцира от него и от правомощията, които той има, като директор.
Виолета беше умна, проницателна и интелигентна, а Галя ще си остане специализантката, която спи с доцента си.

Съгласна съм само с това, че не трябва толкова свойски да се обръща към него, но и при Банков нахлуваха.
Галя беше права - взеха опирационна на нейното отделение. И Галя не е Виолета - Виолета търпеше изневерите на Петър с години, докато Галя не желае. Умна бизнес дама, но нито семейството й беше здраво със съпруга, нито имаше добри отношения с дъщеря си. И беше корумпирана.

# 493
  • София
Успях да ви изчета, а тази сутрин изгледах епизода, защото снощи много окъснях а и виното дойде в повече.

Хареса ми много серията. Имаше за всички по нещо, което напоследък много трудно им се получаваше на екипа. Така ми харесва повече, не става монотонно и мудно.

На Галя в началоро, когато направи скандала за залата и се издразних много, но след това някак я погледнах с други очи. Тя е абсолютно несигурна, от една страна е  стреса, дали ще се справи и наложи като шеф на генекологията, от друга е бременна с второ дете, а Пешо и идея си няма да и предложи брак или поне да и даде някаква сигурност. Да си призная сигурно и аз нямаше да съм ангелче в подобна ситуация.
А Петър отново беше мухльо, независимо, че се развика и на Галя и на Ковачеви. Добрия ръководител не е добър защото крещи, а защото е дипломат, насърчава хората си, успява да разреши конфликти, без са стъпче хората под себе си. Отвратително се отнесе с Ковачев, май забрави. че той го измисли този план с братята, за да може да си спаси директорското място.

Мазови са тотално out of order. Ами трябва им професорката, за да гi вкара в релси. А това за стимулирането на лактацията при Лора беше отвратително. Имам приятелка, която беше в тежка депресия, защото не успя да кърми. Е хайде няма нужда, да се вменява такова чувство за вина, че има начин, но не си направил всичко. Да не говорим, че това е жена, която не е раждала.

Сладки бяха Ина и Бони на покрива. Ина обаче трбва да е наясно, че ако иска да седи на два стола, ще има и моменти, в които няма да и е много удобно. Не ми хареса, че Фотев настоя, но и тя не беше напълно категорична. А той си поиска и взе това, което мисли, че му се полага, така като явно го е правил и преди. Тъжна работа, на Ина няма да и е лесно, а и не съм сигурна тя какво иска. Истината е, че няма как да има и това, което и дава Боби и това, което получава от Фотев.

Любимците Heart Eyes. За мен бяха изключително сладки на стълбите. Хареса ми Марио как е притеснен и губи дар слово пред Зорница. Целувките им се получават все по-добре Simple Smile. Марио я обича и трябва да намери начин да говори с нея, да и обясни, първо на нея. Хареса ми как реагираха когато Генадиева ги видя. Зорница се притесни, но Батко се усмихваше много готино.
Браво на Зорница, че постави ребром нещата - или - или. Само се чудя какво ще се промени, че тази вечер ще се прегръщат и целуват на покрива.

За Тони, ще пиша после, когато изгледам пак сцените с него (не съм на работа и ще се възползвам максимално). Все още ми е противоречиво чувството.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 09:47 от rosita_ta

# 494

Съгласна съм само с това, че не трябва толкова свойски да се обръща към него, но и при Банков нахлуваха.
Галя беше права - взеха опирационна на нейното отделение. И Галя не е Виолета - Виолета търпеше изневерите на Петър с години, докато Галя не желае. Умна бизнес дама, но нито семейството й беше здраво със съпруга, нито имаше добри отношения с дъщеря си. И беше корумпирана.
Абе при Банков може и да са нахлували, но никой не си позволяваше да държи такъв тон, за стария Генадиев да не говорим. Това, че са взели операционната какво означава - престъпление ли е ?
Операцията на Марио май беше спешна, а тази операционна беше свободна.
Можеше Марио да я попита, но чак пък такава драма да се прави.
Галя можеше да отиде и спокойно да заяви, че това не е коректно и настоява занапред да се съгласуват с нея такива действия. Щеше да има много по- голям ефект спрямо Марио.
Виолета имаше нещастен личен живот, но знаеше как да накара хората да се съобразяват с нея и си беше извоювала сама позицията си, докато Галя досега сама, без подкрепата на Петър, нищо не е направила.
Методите на Виолета бяха далеч отвъд границите  на нормалното, но явно точно нейната решителност я беше отвела там, където беше до последно.

Общи условия

Активация на акаунт