Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 495
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде на път....
Само шефове. После да не се чудят, защо болницата работи на загуба. Един кораб, а много капитани.
Като във всяка единица за управление....
Един работи, трима шефа му висят на главата!

# 526
  • София
Аз не разбрах Галя на кого точно е шеф, след като не виждам кьорав гинеколог в тази болница. Освен да е шеф на магарето и на Петър. Аз за други подчинени не разбрах.
Еми то за нас няма угодия.
От една страна има група фенки на сериала, които при всяко появяване да големия Ковачев заедно с Огнянова започват да скандират името не бившия директор. От друга страна има зрители, които искат повече персонажи, по-реалистично, повече операции, повече снимки извън болницата.  Еми как да стане, трябват пари, а екипа не може да си позволи да харчи, нали ги събират за хонорар.
Извинете, не се стърпях. Приемете го като шега Simple Smile

# 527
Галя е абсолютно права да се 7ъпжи така с Петър. Той не показва никакво уважение към професионалните и заслуги и излиза, само защото му е жена, че е шеф на гинекологията. Тя доказа в предните сезони, че е добър специалист, иска да се откачи от сянката на мъжа си, а той вместо и пред нея и пред колегите им да подхожда с уважение, се оглежда в млади момичета. Грозно, тази жена заради него и бившата му какво ли не изживя, а той пак си е същия женкар. Да ги разделят сценаристите и да намерят истински мъж на Галя. Красива, млада, амбициозна с такъв мухлю. Виолета правилно си го тъпчеше.

# 528
Ако и днес  Марио най-после не си отвори устата и не обясни на Зорница защо толкова пази  Тони , ще стане досадно .
Тони вчера показа доста лоши черти  от характера си -първо  видях едно озлобление /като разбра защо е назначен/ , а после  вечерта беше  неприятно нахален .
Аз  много мразя хора , които не схващат като им се каже - НЕ ! С такива съм на официално -Добър ден и толкова .Но за това трябва да си малко груб , а Зорница не е .
Зорница като го отряза предният път, във Фейсбук я изядоха, че била отвратителна и го подтикнала към самоубийство. Снощи се видя, че явно е била недостатъчно ясна, след като си позволи отново да ѝ се натрапи по такъв начин. Недоумявам и го намирам за недопустимо поведението му. Мъж на 30 г. е, не е на 13, че да не може да разбере кога му се казва Не.
У Тони ме втрещи и леката отмъстителност, която вкара на вечерята спрямо брат си.

Цветелина, Галя иска уважение към себе си, обаче ето, възникна ситуация с Ковачев, тя не можа да се разбере с него, тича при Петър да се оплаква и вместо да говори спокойно и професионално, му крещи и му пише оставки. Не става така. Много неудовлетворена се чувства Галя и това избива в действията ѝ.

# 529
Изненадана съм, че сценаристите се сетиха да вкарат това, че Тони е в болницата точно заради Марио. Мислех, че са го забравили. Насочват ни към момента той да разбере и з връзката им, но защото са кучета долни- драмата трябва да е на макс, затова трябва да са няколко неща, не едно Grinning  на човек като Тони ще му дойде множко.

ПС: Вие кога спите и кога работите? Joy
аз само работя 😁

# 530
Ако и днес  Марио най-после не си отвори устата и не обясни на Зорница защо толкова пази  Тони , ще стане досадно .
Тони вчера показа доста лоши черти  от характера си -първо  видях едно озлобление /като разбра защо е назначен/ , а после  вечерта беше  неприятно нахален .
Аз  много мразя хора , които не схващат като им се каже - НЕ ! С такива съм на официално -Добър ден и толкова .Но за това трябва да си малко груб , а Зорница не е .
Зорница като го отряза предният път, във Фейсбук я изядоха, че била отвратителна и го подтикнала към самоубийство. Снощи се видя, че явно е била недостатъчно ясна, след като си позволи отново да ѝ се натрапи по такъв начин. Недоумявам и го намирам за недопустимо поведението му. Мъж на 30 г. е, не е на 13, че да не може да разбере кога му се казва Не.
У Тони ме втрещи и леката отмъстителност, която вкара на вечерята спрямо брат си.

Цветелина, Галя иска уважение към себе си, обаче ето, възникна ситуация с Ковачев, тя не можа да се разбере с него, тича при Петър да се оплаква и вместо да говори спокойно и професионално, му крещи и му пише оставки. Не става така. Много неудовлетворена се чувства Галя и това избива в действията ѝ.
Да, пресили нещата с операционната, но беше права като цяло. Реакцията и не беше зряла, но я разбирам хормони, липса на обич и подкрепа. Тя крепеше Петър във всичко, когато Виолета беше болна, когато тжй имаше проблеми с ръката. Все тя беше стълбът в тяхната връзка, а той истински егоист.

# 531
  • Ню Йорк

На Наталия не ѝ ли беше спряла кърмата ?

Това много ме издразни. Kръстева дори и на Лора подметна за стимулация. Разбирам, че естественото хранене е най-доброто за бебето и посланията, които отправят, но начина, по който ги поднасят не ми харесва.

Това ми прозвуча почти толкова изваретено колкото темата с Пешко и щерка му  Sick

# 532
Абе Марио е като една латерна. Всеки епизод поне по веднъж го чуваме да каже: "Тони има само мен" Grinning
Мисля, че и Йосиф вече го разбра това.

# 533
Абе Марио е като една латерна. Всеки епизод поне по веднъж го чуваме да каже: "Тони има само мен" Grinning
Хахаха, да! Вчера даже ми стана много смешно, като тръгна да обяснява на Огнянова и стигна до - Тони има чувства към теб. Grinning Хубаво де, това го уточнихте не знам колко целувки по-рано и когато щеше да си тръгваш завинаги и окончателно от Зорница. Направо беше проникновение това изречение Joy
Отчитам като положителен факт обаче, че тя пък беше търпелива към него и не го притисна да ѝ каже всичко точно там точно в този момент.

# 534
Ама какво да я подкрепя Петър Галя?! Първо, тя нали има самочувствие на голям специалист, завеждащ отделение, ами сама да се оправя с възникналите проблеми. И второ, Петър не е там само заради нея, той е директор на цялата болница, на всички лекари и персонал там, трябва да се съобразява с проблемите на всички, не само с нейните. Света не се върти около нея, все пак (поне в болницата).

# 535
Хахаха, да! Вчера даже ми стана много смешно, като тръгна да обяснява на Огнянова и стигна до - Тони има чувства към теб. Grinning Хубаво де, това го уточнихте не знам колко целувки по-рано и когато щеше да си тръгваш завинаги и окончателно от Зорница. Направо беше проникновение това изречение Joy
Отчитам като положителен факт обаче, че тя пък беше търпелива към него и не го притисна да ѝ каже всичко точно там точно в този момент.
Хахах бях забравила за: "Тони има чувства към теб. Тони е влюбен в теб." Това вече го знае цялата болница, Зорница ли няма да го знае.
Ако бях аз, досега да съм го хванала за врата, няма да ми издържи търпението. Grinning

# 536
Хахах бях забравила за: "Тони има чувства към теб. Тони е влюбен в теб." Това вече го знае цялата болница, Зорница ли няма да го знае.
Ако бях аз, досега да съм го хванала за врата. Grinning

Е тя почти го хвана за врата на другия ден Joy Абе вярно, че Марио все с това се оправдава, не ми беше правило впечатление, но сега се замислям Joy

# 537
  • Разпиляна във въображението
Галя се развика в операционната, но Марио само повдигна рамене - явно не го интересуваше, че е влязъл в чужда операционна и то без разрешение. Галя отиде при Директора, а и той я отсвири.

# 538
Е тя почти го хвана за врата на другия ден Joy Абе вярно, че Марио все с това се оправдава, не ми беше правило впечатление, но сега се замислям Joy
Малко му беше! Тя този филм вече го е играла. Наистина не знам какво  това търпение.

# 539
За съжаление Зорница  го обича , чувства ,че  и той нея , но непрекъснато  заеква и се опитва нещо да и каже , а не може  ooooh! .
Без тя да е разбрала за трансплантацията и проблемите  с крехката психика на Тони , няма как да  си обясни  защо Марио  толкова се е запънал  и не може да направи крачка напред .
Някой трябва да го гушне Марио и да му обясни ,че не е виновен нито за катастрофата , нито  за  наркоманията на брат си /с всички последствия/  и че има право на щастие .
В хубавите сцени с целувките  пред вратата Марио ми се стори много възрастен , после  като свиреше на китарата беше по-различен .

Общи условия

Активация на акаунт