Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 493
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Е тя почти го хвана за врата на другия ден Joy Абе вярно, че Марио все с това се оправдава, не ми беше правило впечатление, но сега се замислям Joy
Малко му беше! Тя този филм вече го е играла. Наистина не знам какво  това търпение.

Не е търпение, а любофффффффф! Joy

Шегувам се, съгласна съм Simple Smile

# 541
Днес ще ѝ каже за трансплантацията. Тя му каза да спре да лъже нея и всички останали и той е решил днес да спре да лъже нея, щом ще има цуни-гуни на покрива. Joy Ще има любоФ

# 542
  • София
Сега дадоха отново промото за седмицата и довечера много неща трябва да се случат. Кога ще ги вместят не знам. Познатия на Ина, който трябва да я накара да се размисли, Марио бесен излиза от асансьора, на покрива с Огнянова и наблюдаващия Врабчев, Тони, който гори някакъв лист. Въобще май ще има екшън и ще е наситен епизода.

Зорница е с конско търпение. Честно да ви кажа, ако мъжа когото обичам ми сири така нежно накитара, да съм му се метнала на врата веднага, без много много да се замислям. Щеше да е яко, и веднъж да завинаги да се свърши тази тяхна агония. Ама пустите сценаристи искат да я дълбаят тази история, докато не пусне кръв.

А пък аз си мисля, че не беше място на стълбите да и обяснява за проблемите на Тони. Марио прекалено много обича и уважава брат си, за да го направи по този начин. А и там май само мислеше как да я целуне и как да и каже, че му липства. Сега обаче няма много избор, ако иска да е със Зорница ще му се наложи да и обясни.

# 543
Днес ще ѝ каже за трансплантацията. Тя му каза да спре да лъже нея и всички останали и той е решил днес да спре да лъже нея, щом ще има цуни-гуни на покрива. Joy Ще има любоФ

Е, аре, че ми писна от драма Simple Smile Искам “туй-онуй” if you know what I mean Joy

Роси, за няколко минути на стълбището нямамкак да ѝ обясни всичко. За този разговор си трябва повече време и друго място. Аз изобщо незнам той как започна да се обяснява

Довечера кой на какво ще бъде Joy

# 544
  • Ню Йорк
Ама какво да я подкрепя Петър Галя?! Първо, тя нали има самочувствие на голям специалист, завеждащ отделение, ами сама да се оправя с възникналите проблеми. И второ, Петър не е там само заради нея, той е директор на цялата болница, на всички лекари и персонал там, трябва да се съобразява с проблемите на всички, не само с нейните. Света не се върти около нея, все пак (поне в болницата).

Галя дето правеше фатални грешки изведнъж е големия капацитет, чак пък завеждащ гинекология. Самочуствие до небето. Пешо станал на 100г все по млади мацки тича, хич не му дреме за работата, а уж директор. Изобщо тия двамата станаха за посмешище.
Иначе актьорите се справят перфектно с тези роли Wink

# 545
# 546
  • София

Е, аре, че ми писна от драма Simple Smile Искам “туй-онуй” if you know what I mean Joy

Роси, за няколко минути на стълбището нямамкак да ѝ обясни всичко. За този разговор си трябва повече време и друго място. Аз изобщо незнам той как започна да се обяснява

Пълен провал с гледането тази едица. Аз съм на концерт на Роджър Уотърс. Но след снощното заплесване, няма да има продължение, така че се надявам за пускането в нова плей да съм на линия Simple Smile

Галя много израстна от  младата жена, която беше в началото и сега е добър специалист. Просто Пешо трябваше да продължи да и бъе ментор и подкрепа, а той абдикира от тази позиция. Не е лесно да оцелееш и да продължиш да си земен и себе си след постигането на успех. Това е и причината Галя да е объркана, но трябва някой да и го покаже с любов, а не като непрекъснато я пренебрегва и и крещи.

ПП: Ковачев май няма да каже за Тони. Еми глупава работа, до кога.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 13:10 от rosita_ta

# 547
Тя го попита какво става между тях с Тони и затова започна да се обяснява. A иначе той вероятно искаше само няколко минутки насаме с нея, след като разбра, че брат му не е наблизо. Hе стана много ясно, все пак не идваха ли заедно двамата със Зорница и не са ли имали време за разговори преди това. Hо може би там са се срещнали.

# 548
Ама, Злати, той я спря и искаше да ѝ каже някакви неща. Той почна с "не съм много добър с обясненията". Тя за 30 секунди успя да му каже за напускането, за това, че я е страх, а на него не му дойдоха думите да ѝ обясни какъв му е проблемът. И когато тя го попита какво става с вас с Тони, го попита, защото видя в лекарската стая, че има напрежение между тях. Отговорът - той е влюбен в теб беше малоумен. Първо, тя много добре го знае, второ, пита те друго. Защо той крие за трансплантацията не мога да разбера. Беше очарователен обаче, като почна да пелтечи Grinning

# 549
Беше очарователен обаче, като почна да пелтечи Grinning
Направо ми идваше да го гушна силно в този момент Kissing Heart

# 550
Галя забременя, защото Ралица забременя....иначе, едва ли щеше.

Това, че Ралица е бременна не интересува публиката. Ние коментираме и анализираме, това което гледаме. А, каво правят в движение сценаристите, за мен е без значени. Аз гледам екрана и коментирам.Laughing

Съжалявам за повторението и се извинявам!

Е, не е така. Това, че Ралица е бременна ни интересува, защото заради това и героинята й забременя и може би сценаристите си постилят за евентуалното й отсъствие/напускане. Аз лично така си обяснявам поведението на героинята й.
Снощи тя остави нещата в ръцете на Петър, обаче си мисля, че той няма топки да я напусне... та ще видим как ще се развие тази ситуация.
Ацялата патардия покрай Ковачев и операционната, беше не защото е станал кой знае какъв проблем, а простоповод да затрие Пешко писмото.

За триото доста сте коментирали вече. Колкото беше сладък Тони с ризката, толкова беше противно и досадно поведението му.
Очаквам страшно да иззлобее и към брат си, и към Огнянова след като разбере за тях, а те вместо да са щастливи вече, ще се разкъсват от чувство за вина.

# 551
Аз не разбрах защо Зорница прекъсна Марио, когато той тръгна да й се обяснява. Той тъкмо явно беше понасъбрал неща за казване, почна, а тя го прекъсна и тръгна да обяснява за нейните чувства. Абе остави го да се доизкаже човека, и без друго не се случва често Grinning

И Марио не разбирам защо е чак такава голяма тайна тази трансплантация и какво толкова ще стане ако й го сподели.

# 552
Аз се точа, точа за довечера и сега се сетих как няма да мога да гледам, а чак утре сутринта. JoyTired FaceScream
И Марио не разбирам защо е чак такава голяма тайна тази трансплантация и какво толкова ще стане ако й го сподели.
И аз не мога да разбераааа. Поне тя ще се успокои, че той няма от нея тайни, а сега е очевидно. Уж я обича, а не ѝ казва всичко.

# 553
Може би Марио уважава желанието на Тони да не казва на Зорница за трансплантацията. Въпреки че вече имаме екстремни обстоятелства и е добре да забрави за Тониевите желания поне за малко и да помисли как да извърши damage control  на ситуацията Grinning

Стела, Зорница беше бързичка с нейното обяснение. Той ѝ каза, че е мислил за нея, тя просто му каза, че и тя и че се страхува, не му отне времето. Просто той се оплете в обясненията си, защото иска да ѝ каже, пък като не може, тъпче на едно място.
Продължавам да недоумявам толкова ли не могат да излязат на по кафе, да седнат и да си поговорят необезпокоявани от никого, та трябва да се приклещват по стаички и стълбища, за да си кажат по една дума.

# 554
Продължавам да се надявам на новината за Зорница Тони да не реагира така, както снощи и да ни изненада приятно....много ли искам? Joy Joy Макар, че е в пълното си право да е обиден затова, че Марио мълчи и, в общи линии, знае цялата болница, без него самия.

И аз не разбирам какво ще му стане на черния дроб от тая новина....Марио само се чуди как да отлага вече

Общи условия

Активация на акаунт