Лидл 115 - Майска тема

• 134 291
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 150
  • have faith and be patient ..
И аз се затъркалях сега до Лидл- купих си от керамичните ножове, сладкарската извара,която толкова хвалите-реших да я пробвам, понеже от четене тук и на мен ми се дояде Grinning Купих си и от везните за храна, обаче нещо не мога да я разуча -като я включа без да сложа нищо отгоре показва 3 грама  newsm78

Ножовете не са керамични , ако говорим за цветните от по 5-6 лв , специално вчера ги гледах

П.п. какво се случи с големите черни шоколади със сметана и със цели лешници ?? Дето бяха по 3 и нещо,близо 4 лв ??? Любимите ми бяха .. а даже нямат и заместител

# 151
Днес, нашият Лидъл беше тооолкова тих, че си чувах мислите как спокойно ще разглеждам и избирам, но... само докато стигна кошовете Grinning, празни, дори не минах покрай всички. Пфууу, нищичко не си купих от брошурата.

# 152
Аз не харесах часовник. Бяха останали само от белите и с черния циферблат.
Въртях, суках кутията...но то не го ли видиш на ръката как стои....не става. Особено и след коментари, че може и да е тесен/ този с черния циферблат/...

Да не съм капо взех....гащи Joy от момичешките някакви 164/170 ми бяхте оставили...

# 153
  • София/Севлиево
А пижамите дето се въртят сега на рекламата  по ТВ как са?Искам да си взема едно горнище,но дали си отговарят на размерите?Щото миналия мсец си взех нощничка С и ми е леко голяма,пък уж нося М

# 154
  • sofia
И ние с приятелка взехме сладкарска извара днес. Даже имаше намалена. С бишкотите на промоция, решихме да спретнем тирамису-та. За по-леко, реших да е без яйца и кафе-замених яйцата със сладкарска сметана, а кафето с какао. За сега добре изглежда. После ще дегустираме!

# 155
Хубави ли са пуешките хапки?

# 156
  • Сливен
Ако са тези замразените с панировката на нас ни харесват.Винаги имам във фризера.

# 157
По едно време, в акция Чистота или както там го водят лидълци, пускаха един комплект микрофибърни кърпи, 5бр за 6-7лв. Едната от тях, жълтата, е специално за стъкло и чисти разкошно, но само с вода не съм я ползвала, да си призная.
Изгубих зарядното на моята машинка за стъкла, и от стоене вероятно й е заминала батерията. Няма да купувам пак, чистя си с кърпите, наистина ми е по-лесно.

# 158
Пуска ли ли са скоро бебешки слипове или боксерки, дали на Националния телефон ще могат да намерят някакви. Или дали ще пускат пак скоро. Много ги харесвам и чакам с нетърпение.

# 159
Колко бебешки? Защото на моето бебе му слагах памперси навремето...Joy
Миналата седмица имаше бебешорски бодита и работи. Предполагам обаче, че питаш за по-голямо бебе?

# 160
Има пуешки хапки?!Колко струват и какъв грамаж са?Ще купувам Simple Smile

# 161
  • София
Има ги в сайта...преди час ги разглеждах.

Отивам в лидл...ще съм като развързан кон Joy
Цоче...да метнат червеното килимче Satisfied
Joy Joy Joy

Аз не харесах часовник. Бяха останали само от белите и с черния циферблат.
Въртях, суках кутията...но то не го ли видиш на ръката как стои....не става. Особено и след коментари, че може и да е тесен/ този с черния циферблат/...

Да не съм капо взех....гащи Joy от момичешките някакви 164/170 ми бяхте оставили...
Към 20 см. е вътрешната обиколка, на този който коментирах вчера. Останах с впечатление, че за него говориш, Тете.
Скрит текст:

# 162
Абе щеше да ми стане вероятно, но аз обичам да си го премеря...☺
Да, този имаше и един бял с верижка по-мъничък..ейййй...сега като го показа пак, и взех да съжалявам....

# 163
Значии, спирам да чета темата, спирам да ходя през ден в ЛИДЛ, почна ли да чета и пиша обаче става страшно Grinning Но сега я мернах в лентата с препоръчани теми и не се сдържах...

Не знам дали някой си спомня Grin ама преди няколко месеца писах за сладоледа с шам фъстък, че а-ха да си го купя и ми досвидяха 5-те лева. Е, вчера ги прежалих - то това не е вкус на шам фъстък, а на чист марципан Rolling Eyes

# 164
  • София
Взез си взех сорбе от манго, НО не ми хареса вкуса, миналата година лятото взех 3-4 кутии, ама на друга фирма и беше фантастичен ,обаче сегашния -НЕ, има леко горчив вкус, и не бих го взела пак, имам чувството че са го правили от неузрял плод и цвета е леко зеленикав, а трябва да е хубав оранж.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 19:58 от Миленски

Общи условия

Активация на акаунт