Лидл 115 - Майска тема

• 134 300
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 135
По-големи също имаше, според мен отговарят на около С чашка, по-малките съответно на А и В, но са са малки в гръдната обиколка.
Колко е приблизително гръдната  обиколка?

# 136
Къде мога да видя тези часовници,в брошурата ги няма.

# 137
Има ги в сайта...преди час ги разглеждах.

Отивам в лидл...ще съм като развързан кон Joy
Цоче...да метнат червеното килимче Satisfied

# 138

Препарат за почистване на петна от дезодоранти от Лидл коментиран ли е, отзиви дали се справя с петната?
Аз го пробвах и определено ми хареса - успях да спася 3 ризи на мъжа ми - с едно уточнение, не върши чудеса, но определено има видимо подобрение, но ако е много наслоено трябва няколко пъти да се третира дрехата. Само на цветни дрехи съм го пробвала до сега, за бели нямам мнение.

Чудесно, и на мен ще ми е полезен. Ще го купя да пробвам.  bouquet

Момичешките пижами се изкупиха от дамите, а дамските стоят. Какво ще носят момичетата?  ooooh!

# 139
Ами и аз снощи ходих за часовник-златния ми хареса и с розовия циферблат, ами нито единия, нито другия модел.... Confused

# 140
Никъде няма часовници в сайта им.

# 141
Сутринта имаше. Ако са изчерпани, ги свалят от сайта.

# 142
# 143
  • сусурлево
Здравейте, някой да знае кога ще е разпродажбата на Ботевградско шосе ? По спомени миналата година беше май месец .

# 144
Не очаквах, че ще се юрнат хората за потници, е...излъгала съм се, а така им трябваше един черен.
Пижамки момичешки имаше 4,5, да точно 4 и половина, на едната само горнището и беше върнато, а детските са си по 2 части.

# 145
  • София
Моля да ми кажете с уреда за прозорци чистите ли и самата дограма, или само стъклата. На мен ми е проблем дограмата и ъгълчетата.

# 146
  • софия
Само стъкла. Другото търкаш с парцал.
Скрит текст:
Въпреки, че имам уред на Керхер, си купих специални кърпи за стъклата и дограмата. Забравих за уреда. Става 100000 пъти по-лесно и бързо. Дори аз бърша прозорците, а преди оставях тази "чест" само на съпруга ми. Уредът за стъкла ми е голяма досада - да заредя батерията, да направя разтвор, пък пръскаш, пък минаваш, пък после с кърпа пак трябва да обереш по ъглите.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 13:21 от zvаnchе

# 147
  • софия
И аз се затъркалях сега до Лидл- купих си от керамичните ножове, сладкарската извара,която толкова хвалите-реших да я пробвам, понеже от четене тук и на мен ми се дояде Grinning Купих си и от везните за храна, обаче нещо не мога да я разуча -като я включа без да сложа нищо отгоре показва 3 грама  newsm78

# 148
  • София-Младост
Само стъкла. Другото търкаш с парцал.
Въпреки, че имам уред на Керхер, си купих специални кърпи за стъклата и дограмата. Забравих за уреда. Става 100000 пъти по-лесно и бързо.
Кажи за тези кърпи тогава Simple Smile какви са , от къде са.

# 149
  • софия
Скрит текст:
Не искам да звучи като реклама, не съм дистрибутор. Кърпите са на Tupperware за стъкла. Ползват се само вода, с едно движение всичко блесва. Ако е много мръсно стъклото това минавам на 2, на 3 с обикновен парцал и вода да обера грубата мръсотия. С тези кърпи само пръскаш с вода и бършеш. В olx има доста обяви. Всичко, което имам на фирмата е страхотно. Дори съпруга ми, Тома неверни и продължава да ползва Керхера, е силно впечатлен от кутиите. Мисля, че скоро и той ще хване кърпата. Laughing След като съм ползвала и двете неща, бих вложила пари в кърпата (струва над 10 лв.), а не в уред за прозорци. Преди да се реша да я купя много дълго мислих какво толкова може да ѝ има и с какво е по-различна. Доста скептична бях в началото, а после накупих сума ти работи и продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт