Лидл 115 - Майска тема

• 134 201
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 255
Заредих пастърва, сладолед, мляко, и оризов чипс.
На плакатите видях азиатска седмица.
Напоследък във всички магазини промоциите са просто отбиване на номер.

# 256
Дамските нощници как са?

# 257
  • Бургас
В крайна сметка дойдох да ги видя тия чаршафи, сатениран памук са, отказах се имам си такива. Но видях таблетки за съдомиялна май са тези, които изчезнаха

За таблетките от 60 броя нищо не казвате тези ли са, пише НОВО на етикета.

Тъкмо щях да пиша и аз, че са ги пуснали. Приличат на старите, пак са 60 броя, но опаковката е по-ниска. Купих ги, ще споделя по-нататък дали са като старите.
За другата седмица видях тротинетки, къси гащи и тениски за деца и мъже, азиатска седмица.

Аз от чаршафите с ластик не съм доволна. Всичките станаха на едни малки дупчици. Само памук съм купувала, сатенирани не съм, дано да са по-качествени.

# 258
  • на Мелмак
Купих и аз чаршафи с ластик.
Купих и уреда за прозорци -доволна съм от него 😊.
Пликовете нещо не бяха моите.

# 259
Здравейте. В ранни зори ходих да си купя уреда за прозорци. Току що го пробвах, чисти си идеално, но ми изтича вода под резервоара. Проверих дали е сглобен правилно, уж е. Някъде бъркам ли, или да ходя да го връщам?

Само вертикално надолу ли смучеш? Хоризонтално не бива да се движи...
На мен не ми изтича.
Провери тапичката черната гумена, откъдето се изпразва резервоара...

Мерси за бързия отговор, бях я завъртяла наобратно при първия прозорец. Всичко й е наред вече, работи идеално.

# 260
Аз взех пъстърва и парочистачка. Да видим довечера ако имам време и я изпробвам как е.

# 261
Аз съм щастлива, че отвориха съвсем близо до нас Лидл и вече ще пазарувам редовно, че преди по-рядко ми се случваше, защото трябваше да ходя с кола, а сега вече мога ежедневно. Така че ще ви следя! Wink
Много харесах сладкарската извара от 1 кг., купих 2 кутии, беше по 4,05 лв. Харесвам котидж сиренето им и също купих, както и крема сирене Goldessa, маскарпоне, настърганата моцарела, пармезан (Grana Padano), едам, бекон и шунка Dulano, детските кренвирши за проба. Купих още карначета "Стара планина", зехтин от гръцкия екстра върджин, кремчета Milbona (наистина са по-хубави ваниловите), оризовки 7 семена, шоколади J. D. Gross Ecuador (81%, с малини 70% и с карамел 70%), какао, червен пипер, бакпулвер (трябва да свикна, че пакетчетата са по 15 гр.).
Трябва да внимавам като купувам алабаш другия път, защото в касовата бележка беше таксуван като фенел! Съответно се набутах малко, защото алабаша е на бройка и има доста неядливи листа, а фенела е на килограм и доста по-лек, но не ми се връщаше.
Чудех се за диня. Хубави ли бяха?

Да попитам течната животинска сметана Pilos 30% предлага ли се все още? Преди доста време съм купувала, но сега не я открих, попитах и служителка, но не успя да ми помогне, дали защото магазина е нов или тя самата..
Също бадемово брашно?
Това са едни от продуктите заради, които преди ходех до Лидл, както и заради други млечни (повечето съм изброила по-горе, но обичам и малките моцарелки, рикотата!!, сиренето за мазане Pilos и мн.др), замразените им горски плодове също купувам, както и замразени сьомга, скариди, миди..
А и да питам кокосовите стърготини къде стоят?
Утре ще ходя за пъстърва..

# 262
Взех от мопа за под и ще го пробвам тези дни. Отдавна искам нещо подобно.
Парочистачка имам от доста години от друг магазин, но така си стои. Ползвала съм я сигурно само два пъти.
Голяма лудница беше в магазина, дали заради лошото време или заради почивния ден. Много народ взимаше от уреда за прозорци.

# 263
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Стъклочистачката е убиец!!!!

# 264
Сиси,кокосовите стърготини обикновено са при стафиди,бакпулвер,бадемовото брашно(няма го отдавна,само начупени бадеми има),там са и сметаните за разбиване в кутийки,конд.мляко,захар,брашно-изобщо повечето сладкарски неща.

# 265
Сиси,кокосовите стърготини обикновено са при стафиди,бакпулвер,бадемовото брашно(няма го отдавна,само начупени бадеми има),там са и сметаните за разбиване в кутийки,конд.мляко,захар,брашно-изобщо повечето сладкарски неща.
Благодаря, утре ще се огледам по-щателно, точно от там взех бакпулвера. Имаше растителна сметана, струва ми се обаче, че животинската преди време стоеше в хладилните витрини. Много жалко за бадемовото брашно! Sad

# 266
Доста добри думи сте написали за стъклочистачката. А аз върнах скоро кауфландска. Ако някой има впечатления каква е разликата, моля да сподели. Наистина ли лидълската е толкова добра и лесна за употреба?

# 267
И аз днес си закупих стъклочистачката. Чисти много добре, но при мен на моменти капе отдолу. Не знам дали аз не прявя нещо както трябва или има проблем?! Следвах инструкциите и гледах да я държа хоризонтално, но може би при лек наклон се получава теч. Моля тези които я имат да споделят при тях получава ли се така или да я сменям?!

# 268
  • София
Чудех се за диня. Хубави ли бяха?

Нашата я взехме от магазина в Красно село, изхвърлихме я. Беше като тиква. Хем си знам, че по това време няма каква друга да е, но... Вчера пазара в Лидл беше провал, едно с динята, и телешка кайма взех. Ужас, пастет. Гадна, та гадна. В Била е най-хубавата, но не ми се ходеше до там.

# 269
Аглея, аз вече два пъти взимах от зеленчуков магазин, но резени, беше много хубава и свежа! По това време на годината, за да не се рискува, е най-добре само разрязана, на парчета, затова и се отказах от лидълската, макар че цената биваше..

Общи условия

Активация на акаунт