Лидл 115 - Майска тема

• 134 164
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 270

Ето животинската сметана. Не е в хладилна витрина....стои до малките сметанки за кафе до зехтините...

# 271
  • София
Кои са читавите месни марки? Искам да пробвам нещо от промото или постоянни асортимент.

# 272
  • София
То след парочистачката се бърше, не става само
Аз за това не я ползвам
Мързи ме
А какъв е смисълът тогава - по-малко търкаш (и то без химия)?

# 273
  • Враца
Здравейте,
Днес купих ръчната парочистачка и веднага я пробвах в банята, но нещо не се получава. Уреда си работи, пуска пара, но никакъв ефект. Не успя да изчисти нито варовик, нито фугите, даже и капка от паста за зъби не може да разтвори. Мисля, че ще я връщам.
По същата причина върнах ръчната парочистачка миналата година. Те бяха жълти някакви. Плюс пускаше студена пара. Ти пробва ли да бършиш варовик/фугите/капка от паста за зъби след като минеш с парочистачката?
Не съм бърсала след това. То си остава сухо след като мина с нея, няма какво да се бърше. Ще пробвам утре отново и ще опитам да забърша. Въпреки, че не виждам как ще избърша варовик, който е засъхнал. Странна работа е с тая парочистачка.

# 274
Козметичното огледало това без стойката пускали ли са го преди и наистина ли няма никакви дръжки, имам едно пак вземано от лидл, но има една стойчица, която се разтваря и стои на нея, но това пък е с по-голям диаметър и ще е по-удобно за оглеждане.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=10972

# 275
  • have faith and be patient ..
Момичета ,имам 2 пакета бишкоти и 2 маскарпонета от лидълските , какво още да си взема за бисквитена торта ,от тези новите хвалени сладкарски извари и другото странното - скир мир какво беше , или да си карам със разбита сметана Simple Smile

# 276
Скирът има кисела жилка....като цедено кисело мляко е.
Сладкарската извара е неутрална...тито солена, нито кисела...безвкусна направо. Но писаха,  че ако се добови захар ...бивала...

# 277
  • до най-прекрасния мъж
Аз се отчетох с уред за прозорци и парочистачка. Уредът е хубав - остава много малко за чистене в края на прозореца. Обаче, нещо не се разбираме с пръскалото - мекото отпред е по-дълго от самия държач и нещо не мога да размажа добре препаратът от едната страна - лявата. Отгоре на всичкото капе. Но това, дето дърпа, е супер. Хем прозорците си бяха мръсни. Остават деруги, но като за първи опит, доволна.
Парочистачката чисти много добре фугите в кухнята,  маха и наслоен варовик около смесителя, но си иска повечко пръскане. В банята не съм я пробвала. По плочките в кухнята остава вода след парочистачката и си иска ръчица да забърше. Аз обирах с уреда за прозорци - много далновидно да ги взема и двата. Но уреда за прозорци няма да го ползвам за това,  имам перяща прахосмукачка, с нея ще си обирам.

# 278
Аз пръскам директно с купешко пръскало за прозорци. А ако прозореца е много прашен, с гъба хуууубавоооо го оливам направо и после дърпам с уреда. В крайчетата не бърша...то мм някви...😊

# 279
Аз се отчетох с уред за прозорци и парочистачка. Уредът е хубав - остава много малко за чистене в края на прозореца. Обаче, нещо не се разбираме с пръскалото - мекото отпред е по-дълго от самия държач и нещо не мога да размажа добре препаратът от едната страна - лявата. Отгоре на всичкото капе. Но това, дето дърпа, е супер. Хем прозорците си бяха мръсни. Остават деруги, но като за първи опит, доволна.
Парочистачката чисти много добре фугите в кухнята,  маха и наслоен варовик около смесителя, но си иска повечко пръскане. В банята не съм я пробвала. По плочките в кухнята остава вода след парочистачката и си иска ръчица да забърше. Аз обирах с уреда за прозорци - много далновидно да ги взема и двата. Но уреда за прозорци няма да го ползвам за това,  имам перяща прахосмукачка, с нея ще си обирам.
С коя приставка пробва фугите?

# 280
  • София
Преди много много време /над година/ съм купувала такъв салам, не но от ХХЛ, а нормален размер, който си е доста голям, към 650-700гр. Сега обаче не мога да го намря от поне 2 месеца, да не да са го спрели? Пръвоначално си мислех, че улучвам все да е свършил, ама пък за толкова време не е възможно. Гледах да не са му сменили опаковкаа и пак не го откривам. Има само тези, които са със същата големина и форма, но са съвсем различни иначе.

# 281
Първия не беше ли на промоция скоро?

# 282
Аз пак да попитам тези които имат стъклочистачката, дали капенето се получава от неправилно ползване или моята е дефектна ?

# 283
Откъде ти капе?

Не...моята е на 4-5г и не капе.

# 284
  • до най-прекрасния мъж
Без накрайник, направо от дюзата пръсках. Фугите са на пода.
При мен капе от шишето, с което се пръска. От акумулаторната част не капе от никъде,  пробвах и по прозорците и по пода, тоест и вертикално и хоризонтално. Горната част, на която е гумата, трябва да е прилепнала хубаво. При мен в началото остана лек луфт, ММ я нагласи и си дърпа супер, при все че не съм я зареждала и си кара на фабричния заряд още.

Последна редакция: пн, 07 май 2018, 18:12 от blue.angel

Общи условия

Активация на акаунт