Лидл 115 - Майска тема

• 134 174
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Първия не беше ли на промоция скоро?
Не, на промоция беше този или подобен - отрязан и с парченца месо. Този който аз търся е цял и вътре е с консистенция като кренвирш.

# 286
Абе и един дълъг имаше...ненарязан за около 2 лв целия. Но не го намирам из брошурите. Може и да не е търсения от теб де...ама ми приличаше.

# 287
Тези цветчета заслужават ли си 22лв? Нещо скъпички ми се виждат, колко да е голяма тая саксия?

# 288
Преди много много време /над година/ съм купувала такъв салам, не но от ХХЛ, а нормален размер, който си е доста голям, към 650-700гр. Сега обаче не мога да го намря от поне 2 месеца, да не да са го спрели? Пръвоначално си мислех, че улучвам все да е свършил, ама пък за толкова време не е възможно. Гледах да не са му сменили опаковкаа и пак не го откривам. Има само тези, които са със същата големина и форма, но са съвсем различни иначе.

Разгледах раздел "Асортимент" в сайта. Лионски цяло парче има само на Барони. На Дулано не е показан сред изброените.

# 289
  • Русе
Преди много много време /над година/ съм купувала такъв салам, не но от ХХЛ, а нормален размер, който си е доста голям, към 650-700гр. Сега обаче не мога да го намря от поне 2 месеца, да не да са го спрели? Пръвоначално си мислех, че улучвам все да е свършил, ама пък за толкова време не е възможно. Гледах да не са му сменили опаковкаа и пак не го откривам. Има само тези, които са със същата големина и форма, но са съвсем различни иначе.
Да не те подведа, защото не съм на 100% сигурна, но защо си мисля, ле този салам вече е в разфасовки около 300 гр. Купувала съм, но беше отдавна. Огледай се следващия път. Ако ли не, в К. със сигурност го има от по 300 гр.

# 290
  • София
Скрит текст:
Да не те подведа, защото не съм на 100% сигурна, но защо си мисля, ле този салам вече е в разфасовки около 300 гр. Купувала съм, но беше отдавна. Огледай се следващия път. Ако ли не, в К. със сигурност го има от по 300 гр.
[/quote]
Мерси, ще погледа Simple Smile.

# 291
  • In transit
Тези цветчета заслужават ли си 22лв? Нещо скъпички ми се виждат, колко да е голяма тая саксия?
Не, естествено! Саксията беше около 20-22см диаметър, цветята супер дребни. В Бриколажа за тия пари ще си купиш поне 5-6 саксии с петунии.

# 292
  • София

Разгледах раздел "Асортимент" в сайта. Лионски цяло парче има само на Барони. На Дулано не е показан сред изброените.

На какво ниво са тези деликатеси?

# 293
Аз май само на Пикок съм вземала.
Не мога да дам мнение, защото само шпек съм вземала,  и хамбургски някакъв. И мортадела веднъж. ☺
Трябва да си харесаш накакъв и да опиташ...

# 294
На "Пикок" и "Дулано"повечето от колбасите(и пресни и сухи) ги харесваме ,а на "Барони"-нещо не ги одобрихме.Но на "вкус и на цветь..."най-добре е да се пробва.

# 295
На Барони лично на мен са ми...неприветливи на вид. Сещам се за един шпек....ами гнусен ми изглежда. Не съм купувала съответно по тази причина от тази марка. Простеят ми...не знам как да го опиша точно. Чувство някакво...

# 296
Абсолютно подкрепям мнението ти Wink веднъж у свеки се наложи да режа нещо като "суджук"...изглеждаше доста неприветлив и неапетитен.

# 297
  • Русе
На Барони лично на мен са ми...неприветливи на вид. Сещам се за един шпек....ами гнусен ми изглежда. Не съм купувала съответно по тази причина от тази марка. Простеят ми...не знам как да го опиша точно. Чувство някакво...
Е, то само като им видиш цената, а после и състава и е достатъчно да се откажеш да ги купиш.
Дулано и Пикок купуваме вкъщи. Дулано са немски. Поне тези, които 6ме купували.

# 298
Да похваля сладоледите на клечка по 6 бр. Шоколадовите са уникални,  бих пробвала и малиновите но ще ми стане много. hahaha
Ходих до лидъл за сайдер крадецът на вишни, но нямат.

# 299
  • Бургас
Аз пак да попитам тези които имат стъклочистачката, дали капенето се получава от неправилно ползване или моята е дефектна ?

И моята капе. Купих я днес. Първо я сглобих, капеше доста. Разглобих и сглобих пак, сега капе малко. Предполагам проблемът е в уплътняването при сглобяване. Трябва да прилегне плътно, но при мен при ползване се размести. Пак ще я сглобявам явно. Иначе е супер.
Пръскалото не ми е удобно, но ще го ползвам, когато е за нещо малко. Не е доизмислено това, че кърпата е по-голяма от поставката, но ще го преживея.

Общи условия

Активация на акаунт