Лидл 115 - Майска тема

• 134 179
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Panayotu, понеже писа, че имаш голямата парочистачка (която ще продават в събота), моля те да кажеш дали бих могла да измия стени с нея, освен килими, мебели, матраци?

# 301
  • София
Здравейте,
Дали тази година ще има палаткова разпродажба ? Миналата година май месец имаше

# 302
  • Асеновград
Panayotu, понеже писа, че имаш голямата парочистачка (която ще продават в събота), моля те да кажеш дали бих могла да измия стени с нея, освен килими, мебели, матраци?
Долната част позволява да прилепне към стената, но самата големина не е удобна за да чистиш вертикално.ако я държиш вертикално водата в контейнера мисля няма да може да се изсмуква.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-F4BB265C-11084A88/lsp/hs … D0%B0%D1%80%D0%B0
Това е моята, тази която пускат е малко по различна по дизайн и по мощна.Останалото е същото, за разлика от пусканата предишния път която имаше и въртяща се четка.Слабо място са им дръжките, когато я ползвам за матраци дългата не я изправям а държа за малката отпред, така уреда е по къс и по лесно се работи с него.
Аз днес се прибрах от път и не съм стигнала до магазина, но сега чета отзивите за ръчната парочистачка, и ми е странно при мен работи перфектно.Парата е гореща, дори контейнера докато работи е топъл.Моята съм я взимала от Гърция, тук не се доредих.За фуги използвам дългата приставка която пуска концентрирана пара, досега не съм я ползвала без приставка.За баня тази с гумичката за огледала, така чистя плочките.Оставя мокро ако добре третираш мястото, аз и преди писах стари и натрупани отлагания от мазнини и котлен камък искат няколко почиствания с нея за да има ефект/на практика тя размеква варовика и мазнината за да се разтекат и да се оберат с кърпа или друго/ .Няма вълшебни уреди, с времето се постига ефект после е лесно ако поддържаш с уреда не става натрупване.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 07:53 от Panayotu

# 303
Момичета ,имам 2 пакета бишкоти и 2 маскарпонета от лидълските , какво още да си взема за бисквитена торта ,от тези новите хвалени сладкарски извари и другото странното - скир мир какво беше , или да си карам със разбита сметана Simple Smile
взимаш една сметана от сниманата назад, или две. Разбиваш 1 кутия маскарпоне с 6 лъжици пудра захар, и сметаната отделно. После полека ги смесваш. Топиш бишкоти в силно кафе, автоматизирано с аромат ром(  до сметаната седи в Лидл)) за секунда и ги редиш. Мажеш крема. Най отгоре ръсиш какао- пак от Лидл. Става фантастично тирамису.

# 304
  • Варна
  Сатенения долен чаршаф си е попадение. Пликове и калъфки на подобна цена могат да се вземет от промоциите на JYSK,но долен чаршаф не съм нацелвала. Мразя тия от трико,не че не ги ползвам поради липса на други,но са ми досадни. Стават на бобчета,а обикновен чаршаф каквото съм шило го събирам на топка и спя на матрака  Embarassed. Имам чист памук няколко,но сатена си е сатен особено за лятото.
 Взех два бели и един светло син. С кеф ще си ги ползвам.

# 305
  • shumen
От Лидл съм вземала само на Пикок колбаси и са ни харесвали.

# 306
  • Пловдив
Някой има ли еспадрилите...?Ако са ги пускали и преди,де Simple Smile
И за тримера се интересувам.

# 307
  • Sofia
Имате ли отзиви за белите смесители за кухня и баня от тази седмица? Пускани ли са и друг път?

# 308
  • София
Видях само отзиви за долните чаршафи. А от пликовете някой купи ли? Снощи ги видях и доста ми харесаха. Миналата година купих сатениран памук от English Home, но честно казано тези ми се струват по-добри.

# 309
  • Перник
Аз искам да похваля сладоледите на клечка, които са 12 бр. в кафява кутия.
А глейте тука кво става:https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2018/05/08/3173735_lidl_z … shveicarskite_si/

# 310
 Ц ц ц ц тука грах няма, а по света даже и канабис из супермаркетите...ех

# 311
  • Beyond the stars
В Люлин раздават брошурки за промоции на нехранителни продукти 11-13.05  от 7 до 22ч. Шатра ли ще рече туй сега?  Blush Че хич не си я представям къде ще я пъхнат.

# 312
  • София
В Люлин никога не е имало шатра, освен на полето отстрани да я разпънат. 😂😂 Сигурно ще чистят залежала стока вътре в някой кош.

# 313
  • Beyond the stars
В Люлин никога не е имало шатра, освен на полето отстрани да я разпънат. 😂😂 Сигурно ще чистят залежала стока вътре в някой кош.

Абе и аз тъй мисля, ама пък .. поляна голяма  Laughing

# 314
Аз скоро купих грах. Увира бързо.

Общи условия

Активация на акаунт