Лидл 115 - Майска тема

• 134 322
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Брадата, благодаря, че сподели за "новата дрешка" на любимото ми крем сирене. Щях да го подмина като нищо.
Преди 2 седмици мъжът ми сподели с касиерката, че франзелите са недопечени. Тя каза "Сигурно могат да ги пекат и повече". Миналата седмица франзелките имаха зачервена коричка Simple Smile Случвало се е да забележа, че по вече маркираните пилешки бутчета има пера и да го кажа. Касиерката ми е казвала "Сменете ги, няма проблем". Та, споделяйте какво не ви харесва, персоналът е отзивчив (поне в нашия магазин). Simple Smile

# 91
  • Бургас / UK
И каква е тази дискриминация, мъжките пижами с къси гащи, дамските с дълги, ми и на мен ми трябват къси...😎

Спокойно  Mr. Green следващата седмица ще има дамски с къси гащи и потник  и тип гащеризон  Peace

https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.180775534.890677922.1525319157 … iew/flyer/page/10

# 92
  • Бургас
Да кажа за всеки случай, че чоризото е 2 вида! Изглеждат почти еднакво, стоят смесени обикновено, но едното е пикантно, а другото за такива като мен, дето люто не вкусват. Та гледайте какво точно взимате Wink

За пореден път да похваля и охладените дробчета - чистички, нераздробени... Тъкмо хапнах лидълски дробчета по селски, та затуй Wink

# 93
  • София
И дълги рокли ще има. Simple Smile

# 94
  • София
Да кажа за всеки случай, че чоризото е 2 вида! Изглеждат почти еднакво, стоят смесени обикновено, но едното е пикантно, а другото за такива като мен, дето люто не вкусват. Та гледайте какво точно взимате Wink

За пореден път да похваля и охладените дробчета - чистички, нераздробени... Тъкмо хапнах лидълски дробчета по селски, та затуй Wink

Още един глас за дробчетата Simple Smile

# 95
  • София

Ако бяха малко по-къси щях да си взема да ходя из вкъщи с нея, но тази ще ми се оплита в краката и каквато съм си сръчна ще се пречукам някъде из апарамента.

# 96
Защо ги няма детските пижамки в сайта? И пак са били ужасно малко бройки, в нашия поне до обяд е нямало

# 97
  • Варна
Аз не харесвам чорапогащниците 20 ден от постоянния асортимент. Веднъж си купих 2 чифта, исках ги за под панталон - отидоха за 1 седмица. Твърде обикновени и твърде ниско качество.

А какво се очаква за чор.от 2 лв. Няма как да изкараме с 2 -3 цяла зима.
Да купуват на девойчето. То и без това ще ги закачи на чина или на раницата и ще пусне бримка.
Поне мама да не се ядосва, че е насипала сума ти пари.

Таман ви прочетох и веднага попитах девойката как изкара с новия "почоргащник" днес, дали не се е скъсал случайно))
Каза, че е супер, мекичък, доволна е. Simple Smile

Но аз снощи се ядосах, никакъв избор нямаше при нас, само черни, едвам намерих бежов нужния размер. /Цонка да си вземе бележка, хаха/

# 98
  • софия
Върнах една детска пижама, защото повече харесах тези от следващата седмица. Сутринта от големите номера имаше по 1-2 бройки.

# 99
  • София
Охх сега съм пред дилема. Уред за прозорци или ръчна парочистачка. Май клоня към уреда за прозорци.

# 100
  • Перник

Още един глас за дробчетата Simple Smile

И още един Simple Smile
Но за последните воденички - черна точка - не бяха много добре почистени.

Киса, аз пък редовно ровя за черни чорапи и чорапогащници Grinning

# 101
  • Варна
Уф, в 11ч. в нашия Лидъл имаше останали само две пижами от момичешките и то не от нашия номер.
Другата седмица явно трябва да съм там с отварянето още. Цонка, ако чете, за Лидъл, Варна, Ул. Мир става въпрос - Цонче, зареждайте ги по-сериозно тези магазини, какво е това по бройка, две, ами то не си заслужава мастилото дето го хабите по брошурите.

# 102
Нямаше детски пижами от по-големите размери. Разграбееени бяха. Дамски имаше много обаче.

Препарат за почистване на петна от дезодоранти от Лидл коментиран ли е, отзиви дали се справя с петната?

# 103
  • Асеновград
А ръчната парочистачка има ли приставка подходяща за почистване на баня?
Има няколко, тясната дюза е за фуги, има и една крива тясна за насочена струя.Има една широка с гумичка за обиране, на мен ми е удобна за плочки.Има и такава с чорапче, но нея не я ползвам за банята. За мен за банята е силната струя за да ми разлага отлаганията от варовика.В противен случай поне веднъж месечно се налага да мажа банята със сода каустик и да оставя да подейства, или с кислол.

# 104
Брадата, благодаря, че сподели за "новата дрешка" на любимото ми крем сирене. Щях да го подмина като нищо.
Преди 2 седмици мъжът ми сподели с касиерката, че франзелите са недопечени. Тя каза "Сигурно могат да ги пекат и повече". Миналата седмица франзелките имаха зачервена коричка Simple Smile Случвало се е да забележа, че по вече маркираните пилешки бутчета има пера и да го кажа. Касиерката ми е казвала "Сменете ги, няма проблем". Та, споделяйте какво не ви харесва, персоналът е отзивчив (поне в нашия магазин). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт