Лидл 115 - Майска тема

• 134 289
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, и ние си купихме сладолед с вкус на шам фъстък, не знам дали е същия, и имаше вкус на горчив бадем по-скоро сякаш.

# 166
  • софия
Направих чуден крем със сладкарската извара, млечен крем от френската седмица и ягоди. Хубава е изварата.

# 167
  • Асеновград
Направих чуден крем със сладкарската извара, млечен крем от френската седмица и ягоди. Хубава е изварата.
Може ли рецепта

# 168
  • софия
Няма такава, измислих си - разбъркваш изварата с кондензирано мляко (захар) и добавяш нарязани ягоди на парченца, сипваш в купичка и украсяваш. Може да натрошиш бисквити/ бишкоти на дъното. Мисля, че ще бъде хубаво и с праскови. Другия път мисля да разтопя шоколад с малко прясно мляко и да сложа в изварата.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 20:01 от zvаnchе

# 169
  • София
 Тете, Mr. Green
Скрит текст:

# 170
  • Асеновград
Няма такава, измислих си - разбъркваш изварата с кондензирано мляко (захар) и добавяш нарязани ягоди на парченца, сипваш в купичка и украсяваш. Може да натрошиш бисквити/ бишкоти на дъното. Мисля, че ще бъде хубаво и с праскови. Другия път мисля да разтопя шоколад с малко прясно мляко и да сложа в изварата.
Скрит текст:
Скрит текст:
Сметана, извара , какао, захар и ванилия става прекрасно.Следващия път вместо како мисля даз добава настърган кувертюр.

# 171
  • Варна
Сладкарската извара къде да я търся? Вчера огледах около киселото мляко и не видях.

# 172
Има пуешки хапки?!Колко струват и какъв грамаж са?Ще купувам Simple Smile
Има,1 кг. са и струват 4.99 лв.
Вчера си взехме,не са лоши.

# 173
  • ВАРНА

Аз не ги харесах,като пяна за кренвирши са вътре Sad

# 174
  • София-Младост
Сладкарската извара къде да я търся? Вчера огледах около киселото мляко и не видях.

където е сиренето и моцарелата, голяма кофа е.

# 175
  • София
Някои ако има отзиви от плодовете за смути https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=10585 , че са ми интересни  Blush Не че сама не мога да си направя миксче, ама тъй мързеливко е изкушаващо  Laughing

Взех от жълтия пакет. Не ни хареса, нямаше никакъв вкус и сладост. Цената е необосновано висока за трите пакетчета  вътре.

# 176
  • In Wonderland...
Така и не мога да се сетя кои са тези хапки. Може ли снимка, ако някой има, защото не откривам Simple Smile

# 177
Колко бебешки? Защото на моето бебе му слагах памперси навремето...Joy
Миналата седмица имаше бебешорски бодита и работи. Предполагам обаче, че питаш за по-голямо бебе?
За бебе, примерно размер 74. Понякога искам макар за малко бебето да не е с памперс...

# 178
Не знам да има толкова малки.

# 179
  • have faith and be patient ..
Ами остави го по голо дупе ,да диша малко кожичката .. или ти ще го обучаваш за напикаване и чувството за мокро ?

Общи условия

Активация на акаунт