Лидл 115 - Майска тема

• 134 239
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 225
Може,ако си пазиш касовата бележка що да не може.

# 226
Едва ли са напомпани повече от останалите, снасящи с един жълтък. Баба навремето имаше редовно по някоя кокшка, снасяща яйце с по 2 жълтъка пък ядяха само царевица. И за ГМО не бяхме чували преди 20 години Wink
Откъде да чуем....нали имаше информационна завеса.Wink

# 227
  • до едно тепе
Ми тя не беше само информационна завесата. Тогава се гледаха почти само БГ сортове царевица. Вносните едва започваха да навлизат. Та със сигурност не е имало ГМО тук.

# 228
  • Бургас
Абе да ви питам за центрофугата за листни зеленчуци, вашите завъртат ли се хубаво ама наистина хубаво без прекъсване. Имах една от джъмбо най-евтината беше такава центрофуга правеше излизаха напълно сухи, а тази нещо не мога да я подкарам като хората, все ми прекъсва, без нищо я въртях ставаше сякаш, но пак не както ми се иска или както другата. А като сложих марулите съвсем стана трудно въртенето.

Ако реша мога ли да я върна с касовата бележка и етикетчето и

При мен се случва, когато сложа повече и по-големи листа вътре. Опитай с по-малко количество и ако пак е така, значи нещо не е наред.

# 229
  • на Мелмак
Здравейте, може ли да ви попитам -къде е изварата от килограм?
То верно, че съм с очила и днес за първи път видях магазина наполовина празен, но пък?
Благодаря Ви!

# 230
Ако яйцата са от оплодени кокошки, преди да ги заредят в инкубатора ги проверяват и тия с двойния жълтък ги отделят. Това може да се види и на много силна светлина. Според мен няма нищо притесняващо.

# 231
Здравейте, може ли да ви попитам -къде е изварата от килограм?
То верно, че съм с очила и днес за първи път видях магазина наполовина празен, но пък?
Благодаря Ви!
До моцарелите казаха.
Аз я взех от долен рафт...към яйцата като тръгнеш...

# 232
  • на Мелмак
Мерси, Тетич!

# 233
Това за ГМО-то беше ирония, понеже го срещнах като твърдение в друга тема. Явно само на мен ми се струва абсурдно кокошка или яйце да са ГМО.
Разбира се, че се сортират по големина яйцата и е съвсем нормално най-големите да се окажат с двоен жълтък.

# 234
  • shumen
Може,да я върнеш с касовата бележка.

# 235
  • до най-прекрасния мъж
И аз се чудя на ръчната парочистачка. Иначе, за уреда за прозорци съм решила твърдо, че го взимам.  Дано е сполучлив. За парочистачката ще решаваме на място, искам да чуя ММ какво ще каже. Ако му се види стабилна, приложение съм  й намерила и ще я взема. Ще я ползвам за банята, плочките на пода в кухнята, фурната. За пране на мокета в колата.

# 236
Взех от чаршафите с ластик -тънички са точно за сезона,не ми се виждат да са памучни .Но и доста са хлъзгави  Peace

# 237
  • In transit
Какво ще има за другата седмица?

# 238
Аз от миналата година тези дето купувах бяха плътни ,памучни и нехлъзгави.Много ми харесват,но може би има зимен и летен вариант.

# 239
Аз от миналата година тези дето купувах бяха плътни ,памучни и нехлъзгави.Много ми харесват,но може би има зимен и летен вариант.
Нещо като "сатениран " памук са  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт