Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 311
  • 796
  •   1
Отговори
# 570
О, аз специално си бях купила 8 шишета и стерилизирах веднъж дневно. Да не са инструменти за операция. Чак толкова...Дори и гърдата на майката не е стерилна.

# 571
Момичета Simple Smile Някой знае ли дали в България изобщо има гащеризони/ пижами с вградени ръкавички с прихлупване (foldover) ? Бяхме купили няколко такива от Англия, и в момента в общи линии й обличаме само тях 😀 Много се драска с ръчички, а не смея/не ми дават да й изрежа ноктите още.. Ръкавички отделни не търпи, сваля си ги. Просто не съм виждала тук такива, но ако има някъде - да знам, ако не да поръчам от Англия още? 🤔
Пижамите на Next са с прехлупване повечето, може да се поръчат от сайта, само в София има магазин
и ние ползвахме само такива първите месеци

# 572
  • София
Здравейте,
Искам да попитам, дали си заслужава да се чакат намаленията през август?
Има ли тотални разпродажби, както е при дрехите за възрастни? В частност английските сайтове.
Аз от няколко дни се опитвам да направя поръчка от английския Next, но без успех за съжаление. Иначе съм набелязала доста неща от там.

# 573
Зависи. Миналата година от Mothercare в Амазон поръчвах разни неща малки размери за по 2-3 паунда. В сайта им също имаше доста неща малки размери. Но в Mamas&Papas вече нямаше почти нищо.

# 574
Здравейте,
Има ли тотални разпродажби, както е при дрехите за възрастни? В частност английските сайтове.
Аз от няколко дни се опитвам да направя поръчка от английския Next, но без успех за съжаление. Иначе съм набелязала доста неща от там.

В Некст намаленията започват на 07.07. Опашки има пред магазините още в 5-6ч сутринта, защото бързо се изчерпват нещата

# 575
Зависи. Миналата година от Mothercare в Амазон поръчвах разни неща малки размери за по 2-3 паунда. В сайта им също имаше доста неща малки размери. Но в Mamas&Papas вече нямаше почти нищо.

Mothercare в момента имат до 50%

# 576
  • София
Здравейте,

В Некст намаленията започват на 07.07. Опашки има пред магазините още в 5-6ч сутринта, защото бързо се изчерпват нещата
А дали ще важи за бг версията на сайта?

# 577
Пумпалче, знам. Но за пръв път миналата година ги открих, че продават и в Амазон и там август имаше неща, намалени с доста повече от 50%.

# 578
Имам въпрос към майките, които ползват/ще ползват креватче и количка от предишно бебе за настоящото: как ги почистихте? Ще ползвам матраче за легло и хоризонтален кош за количка от дъщеря ми за новото бебе и ме интересува кой е най-подходящият начин да ги почистя "по-основно". Нямат някакви петна или нещо сериозно, просто са седяли пакетирани 3+ години. Всъщност, интересува ме и в последствие същото за седящия кош на количката. Благодаря!

# 579
  • София
За матрачето - аз бих почистила с Рейнбоу за да изкара акарите, после добро проветряване на въздух и пране на калъфа.

# 580
 Нашата количка е комбинирана (трансформиращ се кош) сваля се с ципове и се пере. Само сенника не се сваля него ще го изпера както е на рамата в банята с душа. Матрачето ни също е с калъф с цип и него ще изпера.
 Аз се чудя само за кошарата, която е от сгъваемите да я пера ли и нея Thinking

# 581
Ами може да викнеш фирма да ти го почисти с Рейнбоу или друга подобн техника, само че само за едно матраче не знам дали ще си струва, по-добре комбинирай с ваш матрак, диван. Ние така си викаме да ни почистят нашоте матраци и дивани и повярвай ми няма нищо общо със само сваляне на калъфа и пране, бая нещо изсмукват.
За количката, огледай я, би следвало да се сваля облицовката, на повечето колички се свалят. Ако не издебни някой от най-горещите летни дни над 30 градуса, изпери с четка в банята и после на терасата. По същия начин и със сгъваемата кошара.

# 582
Хвърлих едно око в сайта им, но не разбрах този Рейнбоу нещо като прахосмукачка и едновременно парочистачка ли е? Аз ги имам по отделно, а матрака и диваните ги почиствам редовно с обикновена прахосмукачка (има приставка за това).

# 583
Почиствах вкъщи и намерих три талона за 30% отстъпка на продуктите на Bebe evan за кърмене и хранене, който важи за онлайн магазина. Ако някой има желание, може да ми пише. Simple Smile

# 584
Хвърлих едно око в сайта им, но не разбрах този Рейнбоу нещо като прахосмукачка и едновременно парочистачка ли е? Аз ги имам по отделно, а матрака и диваните ги почиствам редовно с обикновена прахосмукачка (има приставка за това).

Пере/мие. Но аз не стигам чак до там, не ми се задържат матраци особено, сменям ги поне веднъж годишно. А през другото време - прахосмукачка, сода, UV от скоро заради бебетата. Диваните, столовете и табуретките - всичко е кожа, та нямам какво да им пера. Килими и мокети нямам. Улеснила съм си живота до колкото мога. Simple Smile

А също и Детол спрей си взех - за въздух и текстил - против разни бактерии и вирусчета.

Общи условия

Активация на акаунт