Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 264
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
Ами бизнес е цялата работа. И особено човек, когато става родител за първи път може най-лесно да се подведе.

# 76
За подпомагането при седеж чудесна работа ми свърши възглавницата за кърмене.

# 77
  • Варна
Тя е мултифункционална тая възглавница опрделено !

# 78
И аз това мислех да добавя - като започна да седи, й слагах възглавницата за кърмене около нея, така че от горния артикул наистина не виждам смисъл.

# 79
Да, а в напреднала бременност помага човек да си намери удобна поза за спане.

# 80
  • Варна
Да, а в напреднала бременност помага човек да си намери удобна поза за спане.

Оооо да , аз я позлвам от 20гс сигурно. По цял ден на дивана се подпирам на нея, а от снощи си я взех и в леглото да спя с нея.  Удобна работа, да видим след 2 месеца и малко дали ще върши работа и за кърмене !

# 81
Дано! Че пусто не иска да пуска кърма, та само се подпирах на нея при опитите ми за кърмене. Simple Smile Много се надявам този път да ми се получи по-добре.

# 82
Възглавницата за кърмене така и не я ползвах по същество. Слагах бебето като съвсем малко да спи в нея на дивана, а после да се подпира полулегнала или да я подпира като седеше нестабилно.

# 83
И аз не я ползвам. Кърмя полегнала назад и бебето ми лежи на корема.

# 84
Моята е П-образна и си я ползвам още от 3 -4 месец на бременността до края. Stuck Out Tongue Winking Eye
След като родих беше голямо облекчение да спя на една страна без да ми виси корема и да ми опъва операцията.В болницата се бях побъркала все по гръб да лежа, а през бременността лежах благодарение на нея нито по гръб нито настрани не знам как да го обясня... Сега ми е незаменима за нощното кърмене в легнало положение. ...и за други пози за кърмене също я ползвам понякога.Ползвам я и да оставям бебетата в нея без да се притеснявам, че ще се търкулнат от спалнята.
А бе много си ми е удобна и не съжалявам за инвестицията.

# 85
Момичета, помагайте, утре ще има 25% в Хиполенд и смятам да си поръчам столче за хранене. Колебая се за кошара за игра, според вас има ли смисъл пт нея или едно килимче ще свърши работа? Гледах меки килимчета пъзели, но пише, че са за след 9 м? Защо, смятах като почне да се обръща да го ползвам, за да не падне от спалнята. Има ли нещо опасно в тях, че е за след 9 м? Кошара или килимче и какво килимче, ако не пъзел?

# 86
  • София
Аз го слагам на такъв пъзел от 6м. Доволна съм, играе се, върти се. Не знам защо го дават 9+.
Имам сгъваема кошара и нея ползвам за игра.

# 87
  • София
Това намаление важи ли за физическия магазин?

# 88
Това намаление важи ли за физическия магазин?
Важи.

# 89
Аз ще взема килимче, просто място за още една кошара няма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт