Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 392
  • 796
  •   1
Отговори
# 360
Е как няма видео, а пък има нощно виждане?

# 361

Според мен ставаше дума , че батерията издържа като не е включено видеото а не че няма по принцип .

# 362
И аз от всички майки знам за моторола, тъй като трябва да купя и аз и се ровя в нета, но нещо не чета много хубави отзиви и се обърках вече, а все пак не са и мн евтини.

# 363
Алмонд,

Това е нашият https://dundio.com/motorola/motorola-бебефон-с-камера-mbp481-mbp481.html

Батерията на монитора издържа и без зарядно на режим камера. На нас не ни се налага да го ползваме без зарядно, но се е случвало няколко пъти по 40 мин без проблем.
Хванахме го на промоция от черния петък. Аз лично съм много доволна, защото детето спи от първия ден в отделна стая през нощта и мога да го наблюдавам постоянно.

# 364
Мерси, добре изглежда. А камерата къде ви стои че да има добра видимост, тя самата завърта ли се? Питам защото на Чиполиното е много трудно да се нагласи от шкафа, който е до кошарата и стои на повивалника, но когато бебо се върти или се свлече се налага да се завърти камерата иначе не го хваща. Въпреки че се върти е много трудно да се нагласи видимост от нещо до кошарата. Не знам дали обясних добре какво имам предвид.

Въобще много съм му набрала на тоя бебефон, мм вика да го занесем че е в гаранция поне да оправят шума и това, че не се изключва. Но като знам че няма да го има поне месец и откачам. Голяма помощ ми е и през деня ако спи да свърша нещо, а и вечер вече го преместихме в неговата стая и не мога да карам без. Ама ще го мисля Simple Smile Накрая ще изчакам и аз някое намаление...

# 365
Ние го нагласяме на ръбчето но леглото или върху един скрин. Самата камера е доста "гъвкава" и може да се завърта под ъгъл, но ръчно. Като го сложа на ръба на леглото е близо до детето и усиля звукът при мен само на 2 чертички чак го чувам как диша Simple Smile

Сега се сещам за един минус - ние сме в мезонет и понякога ми насича връзката от първия етаж. Обаче толкова рядко се случва, че чак не ми прави впечатление. За парите си е идеален. Няма смисъл от по-скъп.
А и мен малко ме гони параноята от тези дето са с wifi връзка Close

# 366

Според мен ставаше дума , че батерията издържа като не е включено видеото а не че няма по принцип .
Така де! Душата ми е спала, кохатп съм писала. В режим на видео не знам колко точно издържа, час, например. В режим без видео, много време. Ако се комбинира, ту така ту иначе, до час и половина.

# 367
Мерси момичета, ще мисля какво да правя, но са много от помощ машинките, голямо улеснение си е с бебефон като свикнеш Simple Smile

# 368
 Момичета, препоръчайте ми модел шезлонг, с пълно легнало положение и материя, която да не спарва. Имаме подарък един, но е под всякаква критика, а малката обича да стои в него...

# 369
  • София
Аз съм доволна от Чиполино Парадайс - шезлонг и люлка в едно. Има вибрации, люлее се и музика. Когато синът ми беше малък, слагах пелена отдолу, за да не е прекалено сгънат.

# 370
Зависи колко място и пари имате.. в началото имахме малка люлка ( 40х80 см), стоеше до нашето легло, но беше с колелца и сме я местили и в хола или кухнята като беше бебето съвсем малко.
Стана непрактична като започна да се върти на около 5 месеца.
Имаме и детско легълце, което обаче стои в хола, и го използваме в момента като кошара - там спеше през деня или си играеше.

В спалнята сега стои сгъваема кошара, защото на мен тя по ми харесва - лека и мога да я местя насам-натам, понеже всъщност за нея нямаме място. Освен това детето по няма как да се удари в нея.
Реално погледнато люлката можех и да си я спестя и да взема сгъваема та кошара от началото

Много благодаря Simple Smile

# 371
Здравейте момичета, да ви попитам, ако сте използвали слинг от кои сте доволни?

# 372
Ерго раница имам аз, слинг реших че ще ми е трудно да слагам.

# 373
Ерго раница имам аз, слинг реших че ще ми е трудно да слагам.

А тя може ли да се използва за новородено?

# 374

Ползвах слинг с първата бременност и си го пазя и за тази. Не е голяма философия връзването, аз се бях шашнала, но още от първия tutorial схванах цаката. На мен ми беше супер, носех си го и вкъщи като трябваше да свърша нещо, и навън. Моят го прави една рускиня от София, има си уебсайт, брандът е ЗиЛана. Даваш си размерите, може и на таткото, ако и той ще носи, и готово. Моят е слинг-шал.

Общи условия

Активация на акаунт