Януарски Мами 2019

• 54 125
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, току що бях на лекар и ми потвърди бременността,но ми показа и че имам киста с размер над 4см. Каза че била много голяма и опасна и ако след 2 седмици е пораснала трябва да се махне. Аз смятам да отида и на друг лекар. Има ли някоя мама да е била в същото положение?
Аз имах киста 4см,преди две седмици,онзи ден на прегледа вече я нямаше.Трябва да се пазиш да не я спукаш,без физически натоварвания,резки движения,тежко и без секс.В повечето случаи се махали от самосебе си до третия месец.
А защо без секс? Какво пък общо има с кистата? И защо нищо такова не ми казаха?

# 151
Без секс ,за да не я пукнат .

# 152
Момичета, току що бях на лекар и ми потвърди бременността,но ми показа и че имам киста с размер над 4см. Каза че била много голяма и опасна и ако след 2 седмици е пораснала трябва да се махне. Аз смятам да отида и на друг лекар. Има ли някоя мама да е била в същото положение?
Аз имах киста 4см,преди две седмици,онзи ден на прегледа вече я нямаше.Трябва да се пазиш да не я спукаш,без физически натоварвания,резки движения,тежко и без секс.В повечето случаи се махали от самосебе си до третия месец.
А защо без секс? Какво пък общо има с кистата? И защо нищо такова не ми казаха?
Защото,все пак се осъществява натиск и има вероятност да се спука.Нямам представа, защо не са ти казали...

# 153
  • Sliven, Bulgaria
много ми става тежко на мен немога да ям каквото и да е било от всичко ми е тежко на стомаха

# 154
Здравейте бъдещи мами нека и аз да се запиша. Видях две чертички малко преди М и един кръвен . Термина ми е около 22.01 . Прегледа ми е другата седмица във вторник / моля се всичко да е наред/.
Пожелавам на всички лека Б и до финал Hug

# 155
Здравейте и от мен.Аз днес бях на преглед термина ми е на 5 януари,но сега не се чуствам много добре,постоянно ми се гади повръщам и ми е много отпаднало.Дано скоро ми мине.Лека бременност мами.

# 156
Добре дошли на новите мами! Много се радвам, че броят ни тук се увеличава! Лека бременност!

# 157
Добре дошли на новите мами! Здравейте! Днес бях на втори преглед иииии имаме си сърчицеее! 5,4 милиметра, а толкова много радост ни носи! 6 седмици + вече 3 дена. Следващ преглед в края на месеца.  Пожелавам на себе си и на вас лека бременност!

# 158
Здравейте и от мен! Вчера видях 2рата чертичка, но имам подозрения от 3 седмици.....мнооого симптоми имам и съмненията ми се оказаха верни! Записвам се при вас с термин 21 януари (според календара). Втора бременност ми е, а на преглед мисля да ходя след 2 седмици, сега няма смисъл.

# 159
Здравейте,
И аз при вас Simple Smile Термин - 13 януари, бях на лекар преди няколко дни - 5 г.с., нямаше пулс още.  Взе ми микробиология и цитонамазка. Адски ми се гади от сутрин до вечер, добре, че имам доста работа и съм заета, че малко да се разсейвам. И с първото дете бях така. Леко бременеене на всички!

# 160
Здравейте момичета, днес ( като да не повярваш ) имах проблясаци в които не ми беше лошо - изядох света естествено JoyJoyJoy

Пускам ви линк към Гестограма - табличката по която се ориентират докторите ( някои от тях Joy ) . Предишната Б си я следях по нея ,че с тези калкулатори в нета сериозно се обърквам кога ,какво ......

http://www.ladypill.com/calendar.php

Усмихнат ден !

# 161
  • Sliven, Bulgaria
искам да попитам спазвате ли някакви ограничения отново боядисване козметични процедури

# 162
И аз вчера се чувствах добре, дори се поглезих със сладолед. Днес обаче също се събудих във форма и след цялото мрънкане тия дни, че ми е лошо сега се притеснявам, че гаденето изчезна. Знам, че обикновено продължава до към трети месец и се надявам, че липсата му не е лош знак. Някоя от вас има ли подобен опит?

# 163
Аз бях почнала лазерна епилация, направих 3 процедури, но сега ще прекъсна. Казват, че ефектът ще изчезне от бременността, тоест все едно нищо не съм правила.
Dara_30 не мисля, че е проблем да изчезва гаденето на моменти.  Радвай се. И аз днес съм по-добре засега. Вчера ми беше най-лошо през целия ден, направо ми се умираше.

Днес и аз мисля да си похапна лекичко. По принцип съм решила да спазвам режим на хранене, за да не стана слон.
Сега стартирам от 51 кг. С първата бременност качих 10 кг, но от кърменето качих за 2 седмици 5 кг. Сега се надявам да не стана плюс 20.

# 164
И аз вчера се чувствах добре, дори се поглезих със сладолед. Днес обаче също се събудих във форма и след цялото мрънкане тия дни, че ми е лошо сега се притеснявам, че гаденето изчезна. Знам, че обикновено продължава до към трети месец и се надявам, че липсата му не е лош знак. Някоя от вас има ли подобен опит?
На мен изобщо не ми се гади.Чувствам се перфектно Simple SmileЛипсата му не е лош знак.Просто организма вече свиква с хормоналните промени според мен.Аз така се бях сдухала преди прегледа ,че нищо не чувствам и като видях ехографа се разревах.Спокойно всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт