Януарски Мами 2019

• 54 176
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Vanillq82, много съжалявам за това, което преживяваш, но колкото и да ти звучи невъзможно в момента сигурна съм, че най-тъмно е преди разсъмване и както каза shannel след едно хубаво лято наесен ще си презаредена и всичко ще е наред!
Момичеат, кокичета, днес да ви се похваля най-накрая бех на преглед. Бобчето е там, където трябва доктора видя и пулсация Simple Smile Това, което малко ме притисни е, че според календарния метод съм в седма седмица, а споед ехографа в 6та, термина ми по календар е 14ти януари, а на ехографа пише 21.01... Но ще питам доктора дтугия път за тези неща.
Хубав ден на всички!

# 316
Ние пък ще ставаме кумове през юли, голям купон ще падне за мен 😆. Иначе със сигурност ще посетя моренцето няколко пъти, мисля още юни за един уикенд. След това имам по една седмица отпуска юли и август. И два дни планираме до Велинград с бъдещите ни кумци. Разбира се, дай Боже всичко да е наред Kissing Heart

# 317
Аз ходя през 2 седмици на преглед.
Днес бях на преглед - 19,5мм , 140 удара/мин., 8 г.с + 4 дни. Всичко е идеално. Вика ме около 12ти на следващ преглед и до тогава трябва да реша къде ще се запиша.

# 318
  • Sliven, Bulgaria
благодаря ви момичета желая ви успех и здрави бебоци прегръщам ви

# 319
Честит международен ден на детето, мили момичета! Нека бъдат здрави, щастливи, с безгрижно детство и усмивки, както родените малките слънца в живота ни, така и тези, които още растат в нас Simple Smile. А ние никога да не губим детското в себе си Simple Smile.
Мамита с дечица, планирате ли да празнувате днес и какво сте намислили за изненада на малките сладури? 

# 320
  • София
Честит първи юни и от мен! Blush Момичета, аз ходих на преглед в началото на 8ма седмица и тогава ми каза отново да отида чак в 12 за ранна морфология. Това не е ли много дълъг период без никакъв преглед?

# 321
Моят преглед беше тази седмица,9 г.с и  аг ме вика също в 12 г.с,направо за изследвания и фетална морфология.На мен това обаче ми е твърде далече и може би ще отида по рано,да знам дали всичко наред и как си расте Simple Smile

# 322
Здравейте момичета, някой от вас ще си прави ли Пренатест? Ето това пише за него  "Пренатест e съвременен ДНК тест, който позволява още в началото на 9-ата седмица на бременността с точност да се разбере дали Вашето дете ще се роди със Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс или някой от дефектите свързани с половите хромозоми."    

Аз имам час за 14. юни за подобен тест.

# 323
Честит първи юни момичета.Аз все още не знам как седят нещата тук в Германия относно изследвания и др. такива сега на 8.06.2018г съм на преглед пак и ще разбера повече.

# 324
Честит първи юни момичета.Аз все още не знам как седят нещата тук в Германия относно изследвания и др. такива сега на 8.06.2018г съм на преглед пак и ще разбера повече.
И аз съм в Германия и аз не съм много запозната с процедурите

# 325
Този тест не е ли БХС?! Аз ще го правя заради това, че съм над 35 години. Но не е в 9-та седмица, а в 12-та с феталната ли беше, малко по-късно ли ... На 5-ти съм на преглед и доктора ще ми каже.

# 326
И на мен ми казаха в 12 г.с .Задължително в болницата ,където правих инвитрото .След това мога да се запиша на ЖК .Бил задължителен и не ме питаха дали искам или не .

# 327
Аз не съм много наясно с нещата относно БХС. Живея в Норвегия, и тук не можеш да си направиш изследвания за Даун и др. генетични синдроми ако си под 38 г. Не е разрешено дори и в частните клиники. Причината, е че има силна християнска партия, която не иска хората да си избират децата въз основа на това дали са здрави/болни. За това аз ще летя до Копенхаген/Дания (там тези изследвания са разрешени, платени) където ще направя този Пренатест още в 10. седмица. Пренатест знам че се прави още от 9 седмица и е 99% точен. Не се обособява на вероятност както БХС. Пренатест се прави рано, за да може ако имаш проблеми и прецениш да направиш аборт ( макс.12 седмица). БХС се прави късно, след 12. седмица. А какво се прави ако видят от БХС, че има висока вероятност за генетично заболяване? Не е ли късно за Аборт?

Надявам се да не съм обидила, уплашила никого с написаното. Но ние преценихме, че за нас е важно да знаем как са нещата и ако не е както искам пак ние да си вземем решение, а не държавата да ми се меси.

# 328
Имам две познати направили аборт в 5 месец ,защото в ранните седмици им показа ,че всичко е наред ,но в 5 месец се видя и на двете изкривяване на гръбначния стълб .Така ,че да не дава Господ ,но няма късен аборт .И в 5 месец можеш да го махнеш.

# 329
Имам две познати направили аборт в 5 месец ,защото в ранните седмици им показа ,че всичко е наред ,но в 5 месец се видя и на двете изкривяване на гръбначния стълб .Така ,че да не дава Господ ,но няма късен аборт .И в 5 месец можеш да го махнеш.

Тук за съжаление не е разрешено. Ако детете е живоспособно, не разрешават аборт. Но е добре да се знае, това което написа.

Общи условия

Активация на акаунт