Януарски Мами 2019

• 54 171
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Не, не е късно. Просто е аборт по медицински причини. Дори и в 18 седмица може да се случи. Да не дава Господ, дано всичко е наред с бебчетата ни 😇

# 331
Честит първи юни момичета.Аз все още не знам как седят нещата тук в Германия относно изследвания и др. такива сега на 8.06.2018г съм на преглед пак и ще разбера повече.
И аз съм в Германия и аз не съм много запозната с процедурите
Къде в Германия си?

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:12 от Даниела Борисова 584250

# 332
Свибел, аз също разсъждавам така. Дай боже да се радваме на живи и здрави дечица!

Ванилия, кураж, момиче!

# 333
Честит първи юни момичета.Аз все още не знам как седят нещата тук в Германия относно изследвания и др. такива сега на 8.06.2018г съм на преглед пак и ще разбера повече.
Къде в Германия си?
Марбург а ти

# 334
Къде в Германия си?
Марбург а ти
В Крефелд.

# 335
И аз се замислям за Пренатест, доста е скъп, но всички мами, чиито коментари четох за него пишат, че си струва спокойствието, което осигурява.Имам още някалко седмици да помисля.

# 336
Къде в Германия си?
Марбург а ти
В Крефелд.
нямам идея къде се намира

# 337
Добре дошли на новите мами в групата, момичета, имаме и група във фейсбук, ако желаете да се присъедините, моля пишете ми на лични.
Moodie, всичко беше наред с вчерашния преглед, бебо е пораснал 23,5мм е. Сърчицето му бие все така бързо, започнали са да се в образуват крачета и ръчички. Вълнуващо е Simple Smile. В началото на 9та седмица съм. Корема вече ми личи Simple Smile. Как мина твоят преглед, колко е пораснал бебо?
 Относно скрийнинга, аз също ще правя Неинвазивен Пренатален Тест в седмица 12 или 13. Задължителен е тук и гинеколога ми даде предписание. Надявам се всичко да е наред.
Този тест също показва и пола на бебето Simple Smile.
Момичета, каква е цената на Пренатеста в България? Лекарката ме предупреди, че в Белгия е около 500 евро.

# 338
  • София
Добре дошли на новите мами в групата, момичета, имаме и група във фейсбук, ако желаете да се присъедините, моля пишете ми на лични.
Moodie, всичко беше наред с вчерашния преглед, бебо е пораснал 23,5мм е. Сърчицето му бие все така бързо, започнали са да се в образуват крачета и ръчички. Вълнуващо е Simple Smile. В началото на 9та седмица съм. Корема вече ми личи Simple Smile. Как мина твоят преглед, колко е пораснал бебо?
 Относно скрийнинга, аз също ще правя Неинвазивен Пренатален Тест в седмица 12 или 13. Задължителен е тук и гинеколога ми даде предписание. Надявам се всичко да е наред.
Този тест също показва и пола на бебето Simple Smile.
Момичета, каква е цената на Пренатеста в България? Лекарката ме предупреди, че в Белгия е около 500 евро.

Аз ходих на първия ден от 8ма седмица и тогава беше 0,79 см. От тогава не съм. Чакам 28 юни за следващия преглед и не знам как ще издържа Simple Smile. За пренатеста още се чудя, иска ми де да мине ранния скрининг, за да преценя, но може би ще направя за мое спокойствие.

# 339
Здравейте!
Кога се правят всички тези тестове, изследвания? Кое е задължително? Има ли общо възрастта? Моята лекарка нищо не е споменавала освен да реша къде ще се запиша.
При нас нещата се получиха по нормалния начин. Бяхме с лоша морфология, проблеми при мен които коригирахме, и над две години опити. Но се получи.
Вчера бях на преглед, а днес имам много въпроси 😄

# 340
  • Sofia
Пренатест се прави след 10 седмица, за да има достатъчно натрупан днк материал. Тогава е срокът и на БХС. По-добре да се направи скрининга и при отлични резултати, няма повод за притеснения. Само амниоцентезата дава 100 процента отговор.

# 341
Момичета от снощи съм с една тъпа болка в десния яйчник, появи се пак изчезне и така. Някоя имала ли е подобно неразположение? Чак в четвъртък съм на преглед, дано отшуми, че се притесних.

# 342
Хопчи, сигурна ли си, че е яйчник? Имах подобни болки на два пъти и се оказа, че е от дебелото черво. Имаш ли газове?

# 343
Мами,споделихте ли вече новината на всички или ще чакате да мине първият триместър? Аз съм казала само на родителите си,след 3 месец ще въведа и другите в нещата Simple Smile Ако малкия ми син не е разказал на всички дотогава, диването обикаля сред познати и непознати и информира,че мама има бебе в корема

# 344
Хопчи, сигурна ли си, че е яйчник? Имах подобни болки на два пъти и се оказа, че е от дебелото черво. Имаш ли газове?
Не съм сигурна, че е яйчник. И аз си го помислих това за дебелото черво. Газове имам. На теб как се установи проблема с дебелото черво? С коремен ехограф ли?

Общи условия

Активация на акаунт