Януарски Мами 2019

• 54 193
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Smileee_,  добре дошла при нас и леко бременеене. Писах ти на лични, за групата ни във Фейсбук Simple Smile

Момичета, ако има желаещи от новите мами да се присъединят  към групата ни, моля,  изпращайте ми съобщения на лични.

# 256
  • Лондон
Добър вечер,бъдещи януарчета Simple Smile и аз бих искала да се запиша при вас и ако може и мен да ме добавите в групата във фейсбука.На кратко на 15.04 ми беше последният цикъл,а вчера видях двете чертички.Много съм развълнувана и се радвам за всички ни.Да сме здрави.

# 257
  • Sliven, Bulgaria
днес бях на втори преглед няма сърциче просто толгова много се надявах, ч1 всичко ще ок след почти година опити

# 258
В коя г.с си? Добър ли е ехографа? С вагинален ли те гледаха?

# 259
  • Sliven, Bulgaria
в 7 да добър е

# 260
Сърце се чака до 9 г.с .При някои се появява в края на 8 г.с.Така ,че не унивай.И отиди при втори доктор за всеки случай.Винаги се търси втори мнение.Стискам палци ,дано всичко е наред.

# 261
Здравейте бъдещи мами на януарски бебета. И аз искам да се присъединя към вас. Ще си имаме бебче 10. Януари. Първа бременност и всичко ми е много интересно. Ще се радвам да пишем и споделяме.

# 262
Здравейте мами, след първия преглед лекарят ми изписа огестан, но ми каза да продължавам да пия и чистата фолиева киселина,която съм започнала,но аз се чудя дали няма да стане някакво пренасищане на организма, тъй като и в огестан а се съдържа фолиева киселина 🤔🤷🏻♀

# 263
  • Sofia
Здравейте мами, след първия преглед лекарят ми изписа огестан, но ми каза да продължавам да пия и чистата фолиева киселина,която съм започнала,но аз се чудя дали няма да стане някакво пренасищане на организма, тъй като и в огестан а се съдържа фолиева киселина 🤔🤷🏻♀

Няма да стане насищане. Има жени, които пият по 3-4 таблетки на ден Simple Smile

# 264
Научно доказано е ,че не може да има предозиране с фолиева киселина.Лично аз приемам 2 таблетки на ден .Но има момичета ,които стигат и до 10 таблетки Simple Smile

# 265
Добре дошли на новите мами Simple Smile.
Ето нещо интересно, на което попаднах в нета-безплатни прегледи за бременни и жени в репродуктивна възраст. “Консултациите са предназначени за първична диагностика и изключват пациентки, които в момента провеждат лечение за заболяване на щитовидната жлеза. Не се изискват направления или друга документация.“

http://9m-bg.com/novini/bezpatni-pregledi-na-shtitovidnata-zhlez … duktivna-vazrast/

# 266
Здравейте момичета ,сега се връщам от преглед -за сега всичко е ок Hands Metal . 7г.с. + 1д  имаше пулсации на ембриона ,продължавам си с ФК и остава да реша голямата чуденка -къде да се запиша на ЖК .....

Усмихнат ден !

# 267
  • Sofia
Записвам се и тук Simple Smile
Сега се връщам от преглед - жив ембрион 11 мм 😇 Отговаря на 7 седмица и 1 ден Simple Smile
Ще купувам огестан.

# 268
Честито на всички мами видели ембриончета .Аз сега на 30-ти съм пак на преглед .И нямам търпение.Пак ме е обвзело притеснение.Дано всичко е нормално.

# 269
Браво! Чудесни новини! Аз утре съм на преглед. И аз като Шанел нещо се психясвам тия дни, имам чувството, че спряха да ме болят гърдите и само някакви черни мисли в главата...ужас! Отивам на фризьор, дано се поразсея малко...

Общи условия

Активация на акаунт