Януарски Мами 2019

• 54 190
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
И аз съм в 7 г.с. и 4 дни. Следващата седмица съм на преглед. И аз се притеснявам, тъй като и при мен всички болешки спряха. Sad

# 271
И аз съм в 7 г.с. и 4 дни. Следващата седмица съм на преглед. И аз се притеснявам, тъй като и при мен всички болешки спряха. Sad
И моите болежки спряха , 8 г.с и 1 ден съм ..Може би е нормално .Ще разбера в сряда .

# 272
  • Sofia
Поздравления на всички мами, които са видяли сърчице. И на всички, които очакват да го чуят, стискам палци Simple Smile

# 273
Успех на следващите прегледи, момичета! Всичко ще бъде наред! Аз съм вече в 8 седмица и 2 дни, започва да ми личи корема и не мога да си закопчавам панталоните Simple Smile. Изглеждам като преяла Simple Smile. На 31 май е първата ми консултация с гинеколога, който избрах да ми води бременността. Нямам търпение и вече съм съставила лист с доста въпроси Simple Smile. Ще чакам да споделите добри новини от прегледите!

# 274
днес бях на втори преглед няма сърциче просто толгова много се надявах, ч1 всичко ще ок след почти година опити
Здравей мила.Какво става с теб.Всичко наред ли е?Мине се не мине време и се сещам за теб.Дано всичко се нареди.

# 275
  • Sliven, Bulgaria
привет утре съм отново на преглед дано моля се всимко да е ок

# 276
Ще ти стискам силно палци ,надявам се и другите момичета от групата .С теб сме !Дано всичко е наред .

# 277
привет утре съм отново на преглед дано моля се всимко да е ок

С теб сме, vaniliq82! Всичко ще бъде наред, ще видиш! Изпращам ти много положителни емоции и ще очакваме добри новини утре!

# 278
Ванилия, вярвам, че всичко ще бъде наред!!!

# 279
Честито на всички, които са чули сърчице!
vaniliq82 стискам палци всичко да е наред.
Момичета, вие по колко фолиева киселина пиете на ден? Аз вземам неофолик 0,4mg по х 1. Пия я от 2 год. така.
На преглед съм в Четвъртък дано всичко да е наред! А иначе всички болежки преминаха.

# 280
Леле, само при мен ли продължават още!? Не, че е кой знае какво, но на моменти не ми е добре. Особено след хранене.
Аз вземам витамини Огестан. Като ги приключа мисля да взема Прегнакеър. Иначе фолиева киселина вземам от декември по 400. Във витамините за бременни има същото количество.

# 281
Не си само ти и на мен нищо не ми е минало.Немогю да се кача в автобус кола става ми лошо,а за миризми да не говорим усещам ги от километри.Станала съм като хрътка.

# 282
Здравейте и на мен ми е адски лошо, вчера беше пика на гадното, много лошо ми беше. Днес съм по -добре и аз на 31 съм на първия си преглед и нямам търпение. Успех и стискам палци на всички нуждаещи се от тях

# 283
Здравейте мами на 24.05 видяхме двете чертички.Утре съм на първи преглед.По изчисления от нета термина ми е 29.01.2019г.

# 284
Даниела, добре дошла!
Момичета аз сега се връщам от преглед. Всичко е наред, чухме сърчице. Пулсът беше 110. Продължавам да си пия фолиевата к-на и Вигантола също. Споделих за неразположенията с лекарката, както и за тревожността и сърцебиенето. Каза, че било нормално, от бремеността. Каза на ММ да ме слуша и да търпи моите чести смени на настроения 😆

Общи условия

Активация на акаунт