Януарски Мами 2019

• 54 167
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Ако е отдясно най-вероятно е дебелото черво.В момента метаболизма ни е доста забавен ,за да се извлече максимума от хранителни вещества.Газове имам и аз и разбрах от какво ги получавам.Не трябва да ям плодове след хранене или преди хранене,защото те се обработват последни и докато организма стигне до тях,те вече са ферментирали и образуват газове.Трябват да се ядат самостоятелно между храненията .

# 346
Хопчи, бях се шашнала от тази болка, питах личния лекар като ходих при него по друг повод. И едва след като ми каза това за дебелото черво /като ми чу със слушалката метаболизма/ се сетих, че и с бебе номер 2 ми се е случвало. Шанел го е обяснила точно.

# 347
Здравейте момичета , доста време неможах да ви пиша бяхме на почивка , прочетох коментарите колкото можах, много се радвам за тези , които са чули сърчице и успех на тези , които чакат.
Аз вече съм 8г.с. и 2 дни , тази или другата седмица ще отида на лекар бяхме се разбрали така , дано бебо е пораснал и всичко е наред 🙏❤
Дано всички прегърнем нашите януарски бебета 🙏👶❣

# 348
  • Sofia
Здравейте момичета , доста време неможах да ви пиша бяхме на почивка , прочетох коментарите колкото можах, много се радвам за тези , които са чули сърчице и успех на тези , които чакат.
Аз вече съм 8г.с. и 2 дни , тази или другата седмица ще отида на лекар бяхме се разбрали така , дано бебо е пораснал и всичко е наред 🙏❤
Дано всички прегърнем нашите януарски бебета 🙏👶❣
Здравей, и добре дошла Simple Smile)
Аз също съм в 8 г.с., но съм без никакви болежки и опъвания в корема, не ми се и гади. Ти как си?

# 349
Strongw аз също сега нямам болки но до преди една седмица си имах предърпвания или нещо подобно , иначе повръщане не съм имала до сега много рядко гадене от нещо, чувствам се много добре , радвам се че и при теб е така дано продължим така , и бързо да отшумят симптомите на другите , които ги мъчат 🙏🤗

# 350
Аз днес бях пак на лекар и кистата която имах и предния път е нараснала до 7 см. Иначе бебчето е там и има пулсации. Докторката ме насочи към друг лекар да види кистата и утре ще се видя с него. Много се надявам той да ме успокои малко.

# 351
  • Пловдив
Здравейтее мамчетаа пожелавамм успехх на всички до финала ❤
И аз да влеза в темичката след инвитро съм на 29.05 ми беше първия преглед видяхме го и сърчица има, леко се чуваше но лекарката каза че следващия път ще е по силно бях в 6та седмица. Утре отново сме на преглед и дайй боже всичко да е наред отново. Имам болки в гърдите но не както в началото когато разбрах сега е повече в областа на зърната. Пишкам доста често и си хапвам  😂😁. Още несме изчислявали термин с лекар но аз ако смятам правилно сме към 23.01Даййй божее  ❤❤

# 352
Здравейте момичета, вчера се видях с лекаря за ЖК при който ще се следя -уговорихме се и всичко е ок . Следващият преглед ще е направо на скринига на 02,07 . С другата докторка се разбрахме за начало на болничния -09.07 (за да могат да ми стигнат дните ) и сега имам 3 седмици дупка ( след отпуската ) за които трябва да реша дали ще се върна на работа или ще съм в неплатена.....
Надявам се всички да сте добре Hug

Хубав ден !

# 353
Здравейте,момичета вчера четвърти юни навърших 44 години .Днес след закъснение от 10 дни,реших да си направя тест -силно ярко изразени  две  чертички. Честно да си кажа Мислех ,че вече влизам в критическата нооо.
Искам да споделя че това ще бъде четвъртото ми дете ако изкарам успешно  до края.
Децата ми не дойдоха лесно на този свят имам две големи момчета на 16 и на 13 години и една малка дъщеря на осем месеца нея я чакахме най-дълго девет години. Малко съм притеснена защото бременностите ми протичаха тежко с много лежане в болница и инжекции и лекарства, но страшно много се надявам и този път да успея макар и малко непредвидено.
Пожелавам успех на всички, както и на себе си. Терминът ми трябва да бъде 31 януари.
Желая ви прекрасен ден!

# 354
  • Варна
Здравейте и от мен. radoslava, добре дошла, стискам палци да ти е най-леката бременност от всички предишни Simple Smile
Аз вчера бях на лекар, 7.4 седмица (каквото и да означава), сърцето го видях да тупка, но лекарката ми каза, че сега няма да ми го пусне, защото в толкова ранна седмица ембриона се стряскал, така че другия месец на скрининг направо.
Доста ставаме, трябва да си направим начална страничка, може да "крадна" нещо от предишната ми група от първото дете 😎😁

# 355
Здравейте мами,аз съм в 8 г.с и 4 дни това се води 9 г.с нали и началото на 3 месец?Другата седмица съм на вторичен преглед при доктора който ми потвърди бременноста и ще мисля вече и за ЖК.Но си нямам представа как ще стане,предстои ми приместване в друг град,и всичко ми е като в мъгла....лични лекари...болници.Много бързо се изморявам,боли ме главата и само ми се спи😴.Апетит доволно имам,но пък съм качила само 1кг от 28 април до сега,не се притеснявам от теглото колкото толкова!!
П.П Четох темата назад и видях,че съм писала за качени 2кг отворих приложението и проверих записките ми аз хем качвам хем и свалям или кантара не е в ред🤪

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 10:34 от AniGaSt

# 356
  • София
Здравейте, момичета,
radoslava744, добре дошла при нас! Лека и успешна бременност Simple Smile
AniGaSt, опитай да се мериш по едно и също време на деня (най-добре сутрин) и кантара да е на едно и също място, но и да не ти се получи не се притеснявай - скоро лекарят на ЖК ще започне да ти следи теглото.
Аз покрай това гадене и от време на време повръщане съм свалила 2 кг., а ММ снощи ме успокоява: "Нали знаеш, че това е само в началото, после ще си наваксаш"... Rolling Eyes

# 357
Добре дошли на новите мами леко бременеене.Предлагам да сложиме на началната страница полезни линкове,както и да се напишат термините на всички.

# 358
Добре дошли на всички нови бъдещи мами 🤗
Наш дано всичко е наред и не е проблем кистата , ще чакаме новини и не се притеснявай 🤗🙏

# 359
Тъкмо се връщам от преглед. Общо взето ми казаха че ако продължава да нараства с такива темпове ще трябва да се премахне, особено ако започна да изпитвам болка.проблема е че ми каза че ако това се случи преди 16 седмица не ми дава гаранция за бебчето. Засега ще съм под наблюдение и ще се надявам просто като по чудо да почне да намалява.

Общи условия

Активация на акаунт