Януарски Мами 2019

• 54 163
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
А прогестерон пиеш ли ?

# 361
Не. Не са ми изписвали? Трябва ли да приемам?

# 362
При киста на жълтото тяло винаги са ми  изписвали прогестерон и тя изчезва?? Винаги са ми обяснявали ,че тя се получава при недостатъчност на жълтото тяло или тн дефицит на прогестерон.Той може само да ти помогне в моменра.Според мен се консултирай и с друг доктор.7 см киста е огромно нещо .

# 363
Благодаря ти! Така и ще направя

# 364
Тъкмо се връщам от преглед. Общо взето ми казаха че ако продължава да нараства с такива темпове ще трябва да се премахне, особено ако започна да изпитвам болка.проблема е че ми каза че ако това се случи преди 16 седмица не ми дава гаранция за бебчето. Засега ще съм под наблюдение и ще се надявам просто като по чудо да почне да намалява.

А като видяха кистата първият път колко см беше?

# 365
# 366
Тъкмо се връщам от преглед. Общо взето ми казаха че ако продължава да нараства с такива темпове ще трябва да се премахне, особено ако започна да изпитвам болка.проблема е че ми каза че ако това се случи преди 16 седмица не ми дава гаранция за бебчето. Засега ще съм под наблюдение и ще се надявам просто като по чудо да почне да намалява.

Беше 4,5см

# 367

Беше 4,5см

Моята е 2.8см и в петък съм на преглед. Притеснявам се да не е порастнала

# 368
Това го четох и аз и като попитах дали има нещо което да мога да пия общо взето ми казаха че няма медикамент който да пия за да повлияе на кистата.Сякаш не обръщат толкова внимание на бебето колкото на кистата

# 369
Съелявам, че не съм писала от толкова време. Днес бях на преглед и съм в 6 г. с и 4 ден и чухме сърчице пожелавам на всички тази радост и до финал. Относно симптомите от 2 дни повръщам сутрин рано , болките в гърдите намаляха , а даже и коластра имам

# 370
Сега разговарях с още един лекар и той също ми каза да не пия нищо.нито дуфастон нито утрогестан.странна работа... Да звънна ли утре на още един? Да пия ли на своя глава? Не няма да пия на своя глава

# 371
nash13 и на мен ми казаха да не пия нищо, а имах прокървяване и зацапване над 20 дни след това. По-скоро не приемай нищо на своя глава.

# 372
Здравейте да се включа и аз...с термин 21 януари, вече съм в 6 г.с +5, видяхме сърчицето как бие, но се чудя нещо след всеки преглед започва да ми цапа кафяво и след 2-3 дена спира.Изписаха ми но шпа, утрогестан 3х2 и магнерич.Дали е възможна тази зависимост?

# 373
Здравейте мамчета!На 26.05 видях двете чертички.Това е втората ми бременност,а днес бях на преглед и гинеколожката.В 7 г.с.съм,но тя ми каза,че няма ембрион...каза само,че има хубаво мехурче и че трябва да отида отново на 20,за да видим дали всичко върви нормално.Та питам се аз в 7 г.с не трябва ли вече да е ембрион?Аз гледах една таблица по време на първата си бременност,в която пишеше в коя седмица какво се случва.Сега би трябвало да е вече ембрион с опашчица,очите му да са отстрани на главичката и т.н..много съм объркана и протеснена.Какво е вашето мнение?

# 374
Здравейте мамчета!На 26.05 видях двете чертички.Това е втората ми бременност,а днес бях на преглед и гинеколожката.В 7 г.с.съм,но тя ми каза,че няма ембрион...каза само,че има хубаво мехурче и че трябва да отида отново на 20,за да видим дали всичко върви нормално.Та питам се аз в 7 г.с не трябва ли вече да е ембрион?Аз гледах една таблица по време на първата си бременност,в която пишеше в коя седмица какво се случва.Сега би трябвало да е вече ембрион с опашчица,очите му да са отстрани на главичката и т.н..много съм объркана и протеснена.Какво е вашето мнение?
Сигурна ли си в лекарката,ако не си питай за второ мнение!С коремен ехограф ли те гледаха или вагинален?Не се шашкай само стискам палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт