Януарски Мами 2019

• 54 131
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Направо не искам да го коментирам - 1во каза,че вижда ембрионче,след малко,че няма такова ( преди 4 дни още не бяхме видяли ембрион,само сакче и мехурче).в четвъртак съм при моята лекарка-той й се обади по тел и така.
 Спрямо предишното ЧХГ от преди 17 дни ми се стжри ужасно ниско.

# 436
Fireee, не се настройвай отрицателно! Некомпетентността на този лекар те е шашнала и това е съвсем нормално. Като не разбират, поне да се научат как да не паникьосват хората! Rage
Освен чхг имаш ли други причини да се притесняваш? Знам за него, че се изследва в началото, но след определана седмица вече не се гледа толкова. Имаш ли кървене? Или преди тези болки днес, да си имала други притеснителни? С вас сме и ви пращаме много хубави пожелания на теб и бебчо! Two Hearts

# 437
Момичета,много ви благодаря за подкрепата! ❤ Нямам кървене - просто болките бяха страхотни (а аз търпя на болка много).  В момента освен болката,която поутихва усещам като натиск в най-горната част,към слънчевия сплит-като тежест.
 Ще видя как е положението до четвъртак и така. Благодаря на всички ви още веднъж!💖❤❤

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 17:05 от Fireee

# 438
В 7 г.с ЧХГ не е критерий.Важното е какво се вижда на УЗ.

# 439
Fireee, всичко ще бъде наред! Изпращам ти много прегръдки. Ще видиш в четвъртък, как ще имаш хубава снимка на ембриончето и сърчицето ще чуеш Simple Smile. Ще чакаме да пишеш  и да ни зарадваш с добри новини! Мисли позитивно, ние сме с теб Simple Smile

# 440
Хопчи И ние плануваме през уикенда да посетим морето. Утре съм на преглед и ще питам дали е безопасно да плувам. Миналата година се върнахме с инфекция и сега не ми се рискува.

Иначе апетита ми се върна. Не прекалявам за сега. 😊 Освен умора нямам други неразположения.

# 441
Ние смятаме да се качим на балкан,с децата на около 1600 м.надморска височина дали ще е проблем за мъничето?Обожавам природата и смятам,че ще презаредим батериите!Има да мислим за много неща,кандитастване за 8 клас,квартира ,предучилищна и ЖК,болница за раждане,джипи и всичко това  в напълно непознат град за мен София.Никак не искам да се местим,така ми е добре тук всичко ми е подредено познавам си Пловдив,лекари,болници,училища всичко,изпитвам малко страх дали ще се справя.ММ е от София и работи там а това не  е нормално семейство от разстояние трябва да сме заедно.Така сме 6 месеца вече и взе да ми дотяга!!Дано се справя без да откача!!🤪🤪

# 442
Момичета, вие ядете ли диня? Аз ям много защото много обичам, но преди малко попаднах на тази статия. Какво мислите?
https://www.noviteroditeli.bg/hranene-novini/predi-da-se-rodya/z … at-klnove-i-dinya

# 443

Хапвам не само диня , но и всички други плодове и зеленчуци , които искам Simple Smile
Няма по-лошо нещо от четене на такива статии , според всичко написано в нета , нищо не е подходящо за нас Simple Smile
Не се самонавивайте , сами си влияете лошо Wink усмивки и само положителни мисли

# 444
Няма да чета статията, че вчера и днес доста диня си хапнах 😄
Вие имате ли подут корем? От ден първи съм подута, без значение какво ям.

# 445
Изобщо не съм подута ,а направо си имам корем хахах.Даже вече ми честитят.

# 446
Момичета, вие ядете ли диня? Аз ям много защото много обичам, но преди малко попаднах на тази статия. Какво мислите?
https://www.noviteroditeli.bg/hranene-novini/predi-da-se-rodya/z … at-klnove-i-dinya

Ако дините и пъпешите са заплаха за бременноста,то какво остава за ягодите,зеленолистни,които нямат дебела кора и със сигурност всички си похапваме.Листерията може да има по всеки един плод и зеленчук.Единственото,което можем да направим е да мием добре всички плодове и зеленчуци и да се молим,да не не попадаме на тази бактерия.

# 447
И аз имам корем. 8 гс + 3 дни. Като облека някоя рокля по мен иии 🙈🙈🙈🙄😀

# 448
И аз имам корем. 8 гс + 3 дни. Като облека някоя рокля по мен иии 🙈🙈🙈🙄😀
Коремче и аз имам,но аз го приписвам на предишните ми две бременности,но към 15г.с ще вземе да ми личи,с малкият така се получи!Живи и здрави да сме само и коремчета ще имаме и ритничета ще се раздават.Нямам търпение вече за това чувство на ритничетата!!🤩🤩🤩🤩🤩

# 449
Аз съм на 10 седмици и 5 дни. Корем имам, не коремче. Но и предишните два пъти бях така. Аз започнах да си броя месеците с датата на термина. На всяко трето число.

Общи условия

Активация на акаунт