Януарски Мами 2019

• 53 991
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Др Сигридов София Simple Smile

# 556
Др.Петрова (Ню Лайф, Пловдив)

# 557
Не се уточних. Аз съм от Варна.Няма ли някоя мама от тук да ми помогне?

# 558
Да ви попитам вече започнаха ли ви киселините и болките в краката. Аз съм в 8 седмица но имам киселини и ям само домати и краставици Sad, както и кроасани. С първата ми бременност пък тези неразположения бяха са се появили през последното тримесечие

# 559
Да ви попитам вече започнаха ли ви киселините и болките в краката. Аз съм в 8 седмица но имам киселини и ям само домати и краставици Sad, както и кроасани. С първата ми бременност пък тези неразположения бяха са се появили през последното тримесечие
Сега са ми по-малко киселините.В 9с+6дни съм и да ти кажа преси 2 седмици имах киселини почти всеки следобяд и за мен беше много тежко понеже аз съм от хората,които на пръсти им се броят пътите в които са имали такова чудо. В момента ми е доста  по-добре и почти нямам киселини. За жалост усещам се че имам киселини точно от неща които по принцип много обичам като чесън ,люто и други такива. Аз също ям предимно зеленчуци, плодове и въглехидрати,а и сладолед. В момента ненавиждам месото и яйцата....Rolling Eyes

# 560
Яйца не искам и на картинка да ги виждсм ,а много обичах и на очи и варени.

# 561
  • София
Привет група, записвам се и аз при вас с термин 5 Януари (за сега)

Първо дете ще ми е живот и здраве, след две неуспешни бременности - една извънматочна 2016, и една след ин витро, завършила с мисед Януари тази година. Тази е ЗЕТ, надявам се да е успешна.

В понеделник пуснах неинвазивен тест за хромозомни аномалии, някоя друга ще прави ли?

# 562
Добре дошла, dzveronika! Желая ти третия път да е на късмет и януари месец да гушкаш пухкав бебок!

За киселините, и на мен ми се появяват от време на време, предимно вечер. Вчера вечерта имах много неприятни киселини и ми беше и лошо. Реших, че ако повърна ще ми стане по-добре (по принцип много рядко повръщам). Доста се изплаших, защото се оказа, че почти нямам храна в стомаха, но за сметка на това повърнах жлъчка и дори малко кръв. Съжалявам за детайлите Rolling Eyes На някоя от вас случвало ли й се е? Надявам се да нямам някой по-сериозен пробем със стомаха, но гледам вече постоянно нещо да хапвам, за да не остава празен. Ей, писна ми от тия солети и препечени филии! Unamused

# 563
  • София
Добре дошла, dzveronika Hug Лека и успешна бременност и един пухкав бонбон в края й.
Киселини и аз имам, но слава богу поне те са рядко, че като се прибавят гаденето и повръщането купона е пълен. А с баткото така и не разбрах що е то киселина. Иначе килограми съм свалила 3 от началото на бремеността.
Dara_30 това ми се е случвало с първата ми бременност, защото повръщах много. Точно в случайте, когато нямаш храна, но позивите са силни се случва това кървене, така че спокойно - всичко ще е наред.

# 564
Здравейте, аз се следя в Св. Петка при д-р Рени Ковачева- София. А относно киселините все още нямам, но пък за сметка на това се оригвам зверски много и чак ми се доповръща, а не мога. Тегаво ми е доста Sad

# 565
Здравейте, аз съм в 10г.с. На 09.07. съм при Томова на първа фетална. Чудя се втората къде да направя. Предния път бях при Марков.

# 566
Здравейте и от мен бъдещи мами! Heart Eyes Включвам се при вас малко късничко. В 9г.с и 1ден съм. Подут корем,гадене и понякога киселини ме мъчат и мен. Надявам се скоро това да отмине при всички ни. Следя се в Майчин Дом-Варна. Нека всички от нас гушнем януарски здрави бебоци! Heart

# 567
Здравейте и от мен бъдещи мами! Heart Eyes Включвам се при вас малко късничко. В 9г.с и 1ден съм. Подут корем,гадене и понякога киселини ме мъчат и мен. Надявам се скоро това да отмине при всички ни. Следя се в Майчин Дом-Варна. Нека всички от нас гушнем януарски здрави бебоци! Heart
Здравей. При кого си в Майчин дом?

# 568
Киселини имам и аз вечер. С предната последните месеци се появиха. Ужасна работа. Взе и лошо да ми става повече отпреди. Head Band
Дара, консултирай тази кръв...

# 569
Добре дошла, dzveronika! Желая ти третия път да е на късмет и януари месец да гушкаш пухкав бебок!

За киселините, и на мен ми се появяват от време на време, предимно вечер. Вчера вечерта имах много неприятни киселини и ми беше и лошо. Реших, че ако повърна ще ми стане по-добре (по принцип много рядко повръщам). Доста се изплаших, защото се оказа, че почти нямам храна в стомаха, но за сметка на това повърнах жлъчка и дори малко кръв. Съжалявам за детайлите Rolling Eyes На някоя от вас случвало ли й се е? Надявам се да нямам някой по-сериозен пробем със стомаха, но гледам вече постоянно нещо да хапвам, за да не остава празен. Ей, писна ми от тия солети и препечени филии! Unamused
Мила с тези солети и препечени филии да не докараш някой запек.Тараторче поне си прави с тези филийки .

Общи условия

Активация на акаунт