Януарски Мами 2019

• 53 965
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Започнахте ли да използвате кремове за стрии, целулит, бюст?
За сега използвам само бебешко олио.
От тийн годините си имам стрии, така че предполагам и сега ще си имам.
Точно се бях отървала малко от целулита, но спрях да използвам антицелулитния гел и сега пак ми се появи ..
Ако знаете с какво се мажех през първата бременност, няма да повярвате. Купих си първо нещо мама дона на Чико май беше, но ми миришеше. После свекърва ми ми донесе бяла, преварена и чиста свинска мас. Мазах се само в 8 и девети месец и нямам нито една стрия. Козметичката ми ми каза да се мажа с мас и нищо друго, защото е най-близо до нашата кожа. Мисля и сега да си набавя мас, а ако няма, ще взема зехтин или най-много някое масло на Икаров.

# 661
Аз се мажа с кокосово масло засега и съм доволна. По-мазно стои, но е натурално и мерише много приятно Relaxed

Стискайте ми палци за утре! Предстои ми БХС и преглед заедно с таткото. Много се вълнувам и нямам търпение да видим малкото човече какви ги върши Smile

# 662
Шанел неможах да видя стойностите ама неми се вярваше като прочетох 4,5

Дамии влизам в 10 седмица и от няколко дена нито ми се гади нито ми е лошо ама умора усещам след разходка и гърдите корема подути .. в сряда бях на лекар каза че всичко е наред ама нали съм си паника ..
Теди, нормално е.От 9 г.с, полека лека започват да отшумяват някои симптоми.При мен 2 дни съм ок, после пак идват с пълна сила.HugБъди спокойна.Лекаря отдвна ме предупреди, че от 10 г.с има щастливки на които просто по-раничко им отминават симптомите.

# 663
Мажа се с бадемово масло смесено с бебешки крем

# 664
  • Пловдив
Шанел неможах да видя стойностите ама неми се вярваше като прочетох 4,5

Дамии влизам в 10 седмица и от няколко дена нито ми се гади нито ми е лошо ама умора усещам след разходка и гърдите корема подути .. в сряда бях на лекар каза че всичко е наред ама нали съм си паника ..
Теди, нормално е.От 9 г.с, полека лека започват да отшумяват някои симптоми.При мен 2 дни съм ок, после пак идват с пълна сила.HugБъди спокойна.Лекаря отдвна ме предупреди, че от 10 г.с има щастливки на които просто по-раничко им отминават симптомите.

Благодаряяя ... просто първа бременност толкова чакана и затова притесненията са ми в повече

# 665
  • София
Аз се мажа с кокосово масло засега и съм доволна. По-мазно стои, но е натурално и мерише много приятно Relaxed

Стискайте ми палци за утре! Предстои ми БХС и преглед заедно с таткото. Много се вълнувам и нямам търпение да видим малкото човече какви ги върши Smile
Късмет и да се похвалиш утре ☺

# 666
Момичета, аз да се оплача. Аз съм в 12 г.с. и 4 дни. В неделя ме сви кръстът и днес бях при АГ на преглед. И на видеозона се видя контракция.  Изписа ми само No Spa и магнерот. Доста се притесних. 😣 Има ли някоя мама с предишни бременности, която да е минала през това?

# 667
  • София
Момичета, аз да се оплача. Аз съм в 12 г.с. и 4 дни. В неделя ме сви кръстът и днес бях при АГ на преглед. И на видеозона се видя контракция.  Изписа ми само No Spa и магнерот. Доста се притесних. 😣 Има ли някоя мама с предишни бременности, която да е минала през това?

Аз съм в 12 седмица и тази сутрин също доста ме сви кръста, но не остра болка, а все едно ще ми идва цикъла. Не съм ходила на преглед, в четвъртък съм на ранен скрининг и се надявам всичко да е наред. Може би нещо сме се претоварили предишния ден или и аз не знам.

# 668
  • Sofia
И с трите бременности съм била така. От 4 месец с леки контракции, и трите бебета съм ги раждала на термин. Щом са ти изписали магнезий - няма страшно Simple Smile

# 669
Девойки, за жалост при мен нещата се развиха в много лоша посока. Утре ще ми правят абразио - с мисед съм. Много съм тъжна, мъчно ми е, ама Годпод така е решил явно... Пожелавам на всички мами тук много лека бременност, много леко раждане и живи и здрави пухкави бебоци❤! Темичката ми е много мила, ще наминавам да ви чета! Прегръдки!

# 670
Хопчи много съжалявам! Дано бързо се възстановиш!

# 671
  • София
Момичета имам някакво розаво зацапване ,чудя се да чакам ли да видя развитието или какво да правя ?Имам цяла седмица болки в корема ,но все едно ще ми идва ,нищо силно и сериозно.

# 672
Хопчи, много съжалявам! Disappointed Какво се случи? Имаше ли някакви оплаквания?

# 673
Пухита, малко ти е прогестерона. Отиди на лекар да види ситуацията и ако бебо е наред ще ти изпише Утрогестан или Дуфастон

# 674
Хопчи, много съжалявам! Disappointed Какво се случи? Имаше ли някакви оплаквания?
В петък имах при забърсване бледо кафяво зацапване, но тъй като ми се получи две седмици по-рано и всичко беше наред не му обърнах внимание. Снощи обаче ми зацата отново, доста по-тъмно и тази сутрин също. Последва преглед и се установи, че е в 8г.с. (аз съм в 10г.с) и  сърдечната дейност я спряла. И сега от два часа си ме започна като менструация с ярка кръв. Много мои близки са го преживели, дават ми кураж, ама чувството е ужасно😔

Общи условия

Активация на акаунт