Януарски Мами 2019

• 53 930
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро момичета,преди малко станах до ВЦ-то и когато си легнах от носът ми шурна кръв.Притесних се,беше си обилно и ми дойде от нищото.Дали има нещо общо с това,че цяла нощ ми беше жадно и на всяко пробуждане пиех вода?Кръвното ми е ниско,винаги е било и сега беше 99/55!Дали да се паникьосвам??😟😟

Абсолютно нормално е Simple Smile

http://bremennost.bg/krav-ot-nosa-pri-bremennost.html

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 07:59 от moodie

# 691
  • Пловдив
Здравейте ,
станах много рано и реших , че няма какво да правя и ще ви пиша за да се включа и аз Simple SmileНа 25 съм, имам един мисед от миналата година и сега след много изследвания пак съм бременна в 9 г.с. Терминът ми е (по мои изчисления) на 28 януари.  Вчера с таткото видяхме едно малко, сладко бобче с тупкащо сърчице и съм много щастлива . Надявам се този път всичко да е наред ... СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ Simple Smile Иначе пожелава на всички Ви , леко бременеене , по-малко притеснение и много хубави мигове.

# 692
Здравейте ,
станах много рано и реших , че няма какво да правя и ще ви пиша за да се включа и аз Simple SmileНа 25 съм, имам един мисед от миналата година и сега след много изследвания пак съм бременна в 9 г.с. Терминът ми е (по мои изчисления) на 28 януари.  Вчера с таткото видяхме едно малко, сладко бобче с тупкащо сърчице и съм много щастлива . Надявам се този път всичко да е наред ... СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ Simple Smile Иначе пожелава на всички Ви , леко бременеене , по-малко притеснение и много хубави мигове.
Добре дошла radost! леко бременеене и всичко ще е наред до финал.

# 693
Ох момичета като чета вашите неволи и ми става криво...Дано Бог ни пази всички и накрая да сте със сладки бебчета в ръцете.Аз миналата седмица бях на преглед в 8г.с+3.Чухме сърце, но ми записа час чак за края на юли...а аз имам записан час на 12.07 при д-р Троянчев за ранна фм...Притеснявам се, ако нещо не е наред да не се изложа и да ме нахока...че му губя времето, а не съм отишла преди това при моята лекарка.И за капак нямам никакви симптоми от 2 седмици...Само ПМС болки и болки в кръста, док каза, че е от разтягане на матката..

# 694
  • Пловдив
Ох момичета като чета вашите неволи и ми става криво...Дано Бог ни пази всички и накрая да сте със сладки бебчета в ръцете.Аз миналата седмица бях на преглед в 8г.с+3.Чухме сърце, но ми записа час чак за края на юли...а аз имам записан час на 12.07 при д-р Троянчев за ранна фм...Притеснявам се, ако нещо не е наред да не се изложа и да ме нахока...че му губя времето, а не съм отишла преди това при моята лекарка.И за капак нямам никакви симптоми от 2 седмици...Само ПМС болки и болки в кръста, док каза, че е от разтягане на матката..

Не мисля , че има за какво да се притесняваш относно симптомите .... всяка бременност е различна . Аз съм от Пловдив и мен ме следи д-р Порязов , вика ме през 2 седмици г/д за да следим нещата , защото при мен е малко по -сложно. Сега последно ми каза да ида в 12г.с +4 д за скрининг

# 695
  • Sofia
Добро утро момичета,преди малко станах до ВЦ-то и когато си легнах от носът ми шурна кръв.Притесних се,беше си обилно и ми дойде от нищото.Дали има нещо общо с това,че цяла нощ ми беше жадно и на всяко пробуждане пиех вода?Кръвното ми е ниско,винаги е било и сега беше 99/55!Дали да се паникьосвам??😟😟
Няма страшно, по време на бременност е често срещано, както и кървене от венците по-обилно. Увеличава се обемът на кръвта и при капилярите става така Simple Smile

# 696

Не мисля , че има за какво да се притесняваш относно симптомите .... всяка бременност е различна . Аз съм от Пловдив и мен ме следи д-р Порязов , вика ме през 2 седмици г/д за да следим нещата , защото при мен е малко по -сложно. Сега последно ми каза да ида в 12г.с +4 д за скрининг
И мои познати ходят през 3 седмици някъде, но сега явно и отпускарски сезон на моята докторица.

# 697
В началото много ми шуртеше и на мен.Но го отдавах на фраксипарина.Почти всеки ден ми кървеше.Лекарката ми каза ,че при е нормално заради голямото налягане на кръв-нос ,венци и т.м

# 698
  • Англия
Здравейте,

Записвам се и аз Relaxed В 13гс, термин 02.01.2019. На 32г. съм.
Изчетох темичката до тук, мога да кажа, че преминах през всички симптоми, които сте споделили, без повръщането. Към момента ми остана само зверската умора и постоянната сънливост. Бях на скрийнинг, направиха си измервания, взеха ми кръв, сега чакам резултати. Честно казано, откакто видях бебо да подскача и да мърда с ръчички ми стана реално усещането, че съм бременна Laughing До сега го изживявах някак теоритично Grin Лекичко се шашкам, притеснявам, изпадам ту в паника, ту в безмерно спокойствие..нооо предполагам, че всичко това е от коктейла хормони Relieved
Пожелавам на всички много сили, търпение, само позитивни случки и емоции, повече вяра и всичко ще премине по-леко!

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 15:18 от obsessi0n

# 699
  • Пловдив
obsessi0n честито и леко бременеене.
Да ви питам вие споделили ли сте с някой и ако да как го направихте?  Simple Smile

# 700
  • София
Хопчи, много съжалявам! Сега трябва да бъдеш много силна да се възстановиш  и скоро да се похвалиш с хубави новини Hug
Добре дошли на radost! и на obsessi0n ! Леко бременеене и успешен финал Simple Smile

# 701
  • Англия
radost! zuzi_pretty Благодаря, пожелавам ви и на вас всичко да бъде наред Relaxed
Да, както беше споделила по-назад в темата една бъдеща мама, и аз казах на всички и то още когато разбрах. Първо на роднините, после и на приятелите. Споделих директно, направо го изстрелвах Smiley Няколко човека дори не ми повярваха Simple Smile  Явно от самата емоция и странното ми поведение си мислеха, че се шегувам.. Понеже е планирана бременност, таткото беше в течение и заедно видяхме положителния тест Bowtie
Не съм суеверна, каквото има да става ще стане, не съм се колебала дали да споделям новината, нищо, че беше рано.

# 702
В началото много ми шуртеше и на мен.Но го отдавах на фраксипарина.Почти всеки ден ми кървеше.Лекарката ми каза ,че при е нормално заради голямото налягане на кръв-нос ,венци и т.м
На мен за първи път ми се случва изобщо по време на бременност и най вече,че онзи ден и вчера имах доста неприятни изживявания и емоции от личен характер.Затова веднага след като спря мерих кръвното и беше нормалното за мен,поне това ме успокои,че не е от него!Все още ми е неприятно на носоглътката,надявам се да не се повтаря и да е било единичен инцидент!Иначе една нощ се събудих с кръвотечение от носът доста беше подгизнала възглавница,но и не бях бременна тогава.

# 703
  • Пловдив
Мамчетааа искам да ви питам ако някой е запознат. Бях на фраксипарин но ми го спряха и сега съм на аспирин протект днес пуснах изследване и чакам лекарката да ми звънне .

# 704
  • София
**Тедии**, силно ти препоръчвам да си скриеш имената и ЕГН.
Форума е публичен и в момента буквално всеки има достъп до тези твои лични данни, а те хич не са малко в тази им комбинация.

Иначе за аспирина се преви Aspi тест, за разчитане на тези показатели и отношението им към приема на аспирин не мога да помогна за съжаление.

Хопчи, много съжалявам за загубата ти, на мен още ми е прясно-прясно същото преживяване от януари и си живея в някякъв тих ужас да не се случи отново. Пожелавам ти скоро нова бременност и здраво бебе на термин Hug

Момичета, моите резултати от неинвазивния тест са готови, всичко е наред и няма аномалии. Сега си чакам прегледа за ранен скрининг в четвъртък, и надявам се вече да мога да дишам малко по-спокойно.

Добре дошли на всички междувременно включили се и леки бременности до термин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт