В момента чета... 58

• 87 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • у нас
Започнах "Най-сексапилният мъж" на Джули Джеймс. Чете ми се нещо леко и лятно.

# 601
Започнах "Най-сексапилният мъж" на Джули Джеймс. Чете ми се нещо леко и лятно.

Тогава няма да ти препоръчвам това, което си препрочитам в момента - В омаята на преображението, на Цвайг. Неочаквано за мен самия ме вълнува толкова, ако не и повече отколкото когато я четох като юноша.

# 602
Прочетох "Тишина през октомври". Много ми хареса, дадох и без да се замисля 5 звезди.
Това е една от тези книги, които ти дават много, замислят те, подсещат те за нещата, които трябва да цениш.
Красиво написана книга!

# 603
  • София
Нези, изключително много се радвам, че така ти допадна тази книга. Много хубаво си изразила как си я почувствала! Споделям напълно усещането ти!

# 604
След като последните 1-2 седмици нищо не ми хващаше окото за четене, реших да се завърна към нещо, което няма как да не ни допадне - скандинавските кримки. Започнах "Хипнотизаторът". Още в началото си има интрига, идеално за лятно четене. Само фактът, че повествованието е в сегашно време ми бърка малко удоволствието. Не знам как се появи тази мода, но в последните години все повече книги, написани по този начин, попадат в ръцете и винаги ми трябва известно време да свикна.

# 605
След като последните 1-2 седмици нищо не ми хващаше окото за четене, реших да се завърна към нещо, което няма как да не ни допадне - скандинавските кримки. Започнах "Хипнотизаторът". Още в началото си има интрига, идеално за лятно четене. Само фактът, че повествованието е в сегашно време ми бърка малко удоволствието. Не знам как се появи тази мода, но в последните години все повече книги, написани по този начин, попадат в ръцете и винаги ми трябва известно време да свикна.

Може да ви харесат книгите на Луиз Пени, вижте ги Simple Smile

# 606
Започнах на "На север"  на Нелсън Демил. Първа среща с този автор  и за сега книгата ми върви приятно, леко и увлекателно.  Peace

# 607
Здравейте! В момента чета "Ключът на Сара" на Татяна дьо Роне и ми върви супер бързо. Книгата е много интересна, защото проследява две истории. Нямам търпение да разбера как свършва. Ако някой я е чел, би ли споделил мнение? Благодаря предварително и приятно четене Simple Smile

# 608
  • София, България
Прочетох Вила с басейн на Кох. Хубава книга, това ми беше първа среща с автора и за 1 ден успях да я прочета. Засегнати са много теми от живота по много увлекателен начин, но нещо краят не ми се стори достатъчен. Дадох и 4 звезди, само заради финала.
Сега започнах на четеца Кутия за птици. Добре върви, интересна е.
Паралелно на хартия чета Тайни няма на Нора Ефрон. Почти съм на финала, но книжката е тънка. Харесва ми чувството за хумор и самоирония на авторката.

# 609
След дълго чудене, в крайна сметка реших да прочета и след теб, тсча че чета нея в момента.

# 610
Вчера дочетох "Тебеширения човек" - не мога да дам на тази книга повече от една звезда. Никакво напрежение няма в този трилър. Може би ако бях тийнейджърка щеше да ме впечатли.

# 611
Започнах "Пустинно цвете"

Прочетох "Ловецът" на Крис Картър, разказче, бива за запълване на времето.

# 612
След повече от месец,след като почнах Грехът на лилит на Радко Пенев,ми остават сто страници и нещо до края.Не е зле.

# 613
  • Ямбол
Кое не е зле? Че месец и нещо четеш 300 и нещо страници или, че книгата не е зле предвид темпото?
И защо се вторачваш в страниците? На състезание ли си?
Откакто съм с четец, виждам само проценти, които винаги са 100.
Понякога имам повече време, понякога нямам. Сега имам и имам и интересна книга - Графиня дьо Монсоро.
Не ме ли грабне книгата, изобщо не се насилвам. зарязвам я и почвам следващата.

# 614
  • София
Прочетох " Момичето, което бях" на Джоджо Мойс. Много ми хареса.

Сега започвам " Островът на мъртвите" на Алекс Конър.

Общи условия

Активация на акаунт