Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 526
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Вера, разпъването на кръст и горенето на клада вече й го организираха на едно друго място, ние тук сме по-скромни и прощаващи Grinning
Вероятно тя самата се е плеснала по челото вече и знае, че е станало доста тъпо. Ама станало е. Голямата слабост на Зорница е, че е състрадателна. Ако беше една идея повече кучка, Тони отдавна щеше да си знае мястото.

Честно, повече ме вбесява безумното нахалство на Тони, на когото епизод след епизод му беше обяснявано в прав, крив и спираловиден текст, че са само приятели.
Съжалявам, че след като го отряза, омекна. Явно той не може да различи приятелството от любовта.

# 151
Хора различни гледаме едно и също тълкуваме го по различен начи.Аз желание от нейна страна изобщо не видях.Желание виждам като е  с Марио,гали го,прегръща го с ръце,целува го страсно.Като бяха на аварийния го беше сграбчила с ръка за блузата все едно не иска никога да го пусне да си тръгне.А тук какво говореха жестовете на тялото и докато той я целуваше моля разяснете за тези,който не виждаме желанието и в случая.С кой точно жест разбрахте,че и хареса.

# 152
  • София
Благодаря за новата тема.  bouquet

Втрещен съм меко казано от снощния епизод. Един от най-слабите и безумни епизоди в шоуто. Явно рейтинга е зле и продуцентите се чудят вече какви сеирджийски простотии да измислят, за да спасят малко от малко нещата. Само дето ги влошават още повече, защото както са тръгнали ще загубят сериозната аудитория сред нас.
Първо какви са тези кърми, какви са тези пропаганди? Няма такова безумие просто. Горкия Мазов какво ли не видя покрай изперкалата си жена.  Shocked
Марио вместо да му нарита противната муцуна на Врабчев се гърчи пред него, трябваше и на колене да падне, за да е пълен резила.  ooooh!
И накрая Тони и Зорница, всъщност цялата абсурдна сцена счупи тъпомера. Първоначално като видях какви ги приказва Зорница и как леко отвърна на целувката бях сигурен, че е сън. Ама ако бе сън щеше да се разбере още в същия епизод, така че го отхвърлям това. По-скоро нелеп опит от екипа на сериала да измислят нещо 'скандално' Прекалено тъпа я правят Зорница, не го заслужава това. Абе нямам думи. Преди 10 минути се целува с единия брат, после с другия. Цирк за рейтинг.  ooooh!
Познах, че Тони никога няма да разбере от брат си и че ще ги види в крайна сметка. То това си беше очаквано де, не е кой знае какво. Обикновено така става. Жалко за Марио, съсипаха и неговия образ.
И другото което много ме дразни е, че тази болница я превърнаха в кръчма и вертеп. Сега пък в развалената линейка ще се крият и целуват. Че даже и на смени го правят явно.  Laughing Първи едните влюбени гълъбчета, после другите. Ще се изпокарат кой пръв да влезне вътре.  Joy Извинявайте ама учениците в училище се държат по-адекватно. А това са зрели хора. Лекари. Нямам думи.

Браво на Захариев. Един светъл лъч в този епизод. А тези влажни овчи погледи, които му хвърля Албена са излишни. Но тук какво обещах драми няма да има, така че спокойно. Wink

# 153
Kофти беше сцената с Тони и още не мога да си обясня защо са го замислили така. Зорница знае, че той не е преодолял чувствата си към нея, знаеше от Mарио, че иска да избяга точно от съжалението и се прояви като една същинска, неадекватна Жени. И да речем, че първата реплика беше спонтанна реакция, изплъзна й се от устата, но следващите й думи, че точно затова е там (за да го види, а не по служебни задължения) Rolling Eyes и мълчанието й след неговите думи, дали иска или не да е с него...Mного, много неадекватна реакция. Cамо се моля да не ни подготвят и оттук нататък с бум и трясък да прекъснат и отношенията й с Mарио, защото нещо подобно се получи на финала на четвърти сезон.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 14:51 от Zlati***

# 154
Гледах пак промото, надявам се да си въобразявам, но сякаш има нещо странно в изражението и в действията на Марио, когато вика Зорница към линейката. Начинът, по който отвори вратата, изглежда рязък и демонстративен и много ми напомня за момента, когато нахлу в съблекалнята с гръм и трясък. Прилича не на загубил ума си от любов, а по-скоро на обезумял от ревност, който се опитва да си разсее съмненията. Тони май се е "похвалил" за целувката...  Sad

# 155
Вероятно тя самата се е плеснала по челото вече и знае, че е станало доста тъпо. Ама станало е. Голямата слабост на Зорница е, че е състрадателна. Ако беше една идея повече кучка, Тони отдавна щеше да си знае мястото.

Честно, повече ме вбесява безумното нахалство на Тони, на когото епизод след епизод му беше обяснявано в прав, крив и спираловиден текст, че са само приятели.
Съжалявам, че след като го отряза, омекна. Явно той не може да различи приятелството от любовта.

Така е. Прекалено е мила с него, държи се свободно, усмихва се, а не сковано и да му говори с професионален тон. Той не го разбира така, както тя разбира себе си. Вижда се, че държи на Тони като на приятел и не иска да го загуби. Ама то е казано, че ако от двама души,  само единият изпита чувства, приятелство не може да има вече. Не знам как въобще си го помисли тя, че може да продължат да общуват все едно нищо няма. Още след вечерта в бара си пролича, че на Тони никак не му е окей положението. Ама и той като си мисли, че тя страда по стара любов и след няколко дни я вижда усмихната и весела, решава, че сърцето й е свободно, че е преодоляла това и давай пак да опита. Това го нахъсва него. Грешката до голяма степен е нейна, че след като го отряза заради бонбоните се размекна отново.

# 156
    Къде го гледате това промо ? Аз явно попадам само на част от него , т.е.  това, което излъчват преди финалните надписи.

# 157
    Къде го гледате това промо ? Аз явно попадам само на част от него , т.е.  това, което излъчват преди финалните надписи.

Tук дамите са така добри да ги качат в youtube  Blush
https://www.youtube.com/watch?v=FJZmLQ7Lpyc&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=__XPk4gtTJo&feature=youtu.be

# 158
Ние отсега изтрещяхме, а си представете какво ще правим, ако Банков цъфне след 5, 10 епизода Grin

# 159
Ние отсега изтрещяхме, а си представете какво ще правим, ако Банков цъфне след 5, 10 епизода Grin
Банков ще го посрещнем, но аз бих изтрещяла само, ако отново изпращаме някого  Laughing

# 160
  • София
Аз го чакам Банков с нетърпение. Тъкмо Зорница и с него да се целува.

# 161
Ще сме късметлии ако не закопаят някого в края на сезона. Joy

# 162
Това, че Марио може да е обезумал от ревност докато я води към линейката и Тони да му се е похвалил много не ме притеснява. Като ги гледам как се натискат и да е имал съмнения бързо са му се разсели. Марио не е глупак много добре знае какво изпитва Зорница към него и какво към Тони. То и на Тони ще му просветне много скоро.

# 163
В началото като отиде при нея и я взе, се усмихваше, не изглеждаше ядосан, само влюбен. А и в линейката явно добре ще да си е прикрил яда Grinning

Злати, аз не мисля, че ни подготвят за скъсване. Просто нито Марио, нито Зорница до този момент са били близо до критичната точка и явно това са успели да измислят за тях двамата. Марио да се крие страхливо, за да може да се стовари братския гняв върху главата му, а Зорница така да я оплетат, че накрая да й се иска сама да скочи от покрива Grinning

# 164
Това, че Марио може да е обезумал от ревност докато я води към линейката и Тони да му се е похвалил много не ме притеснява. Като ги гледам как се натискат и да е имал съмнения бързо са му се разсели. Марио не е глупак много добре знае какво изпитва Зорница към него и какво към Тони. То и на Тони ще му просветне много скоро.
Не мисля, че ще е обезумял от ревност точно тогава. А може и още да не знае. На промото където са още в кабинета и той й казва "искам те сега" или нещо подобно, нито тя изглежда притеснена, нито той изглежда да е разбрал и да се е ядосал.  Даже ми изглеждат доста превъзбудени двамата. GrinningПосле в линейката ясно се вижда какво се ще се случи, така, че за мен подобно нещо като вариант отпада. Възможно е после, когато Тони разбере, ако избухне скандал, той да каже на брат си за случката със Зорница и от яд да го представи така, че Марио да побеснее от ревност. То нали пишеше в анонса, че това недоразумение ще им донесе усложнение в отношенията, ето го - кой знае какво може да си помисли той.

Аз се чудя само как им хрумва и на Марио и Зорница, и на Тасев и Ина да ходят да се крият в тая линейка? Grinning Та тя e паркирана на пъпа на болницата и всеки може да мине случайно и да ги види. Ето го Врабчев колко лесно ги видя, не знам дали е било случайно, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт