Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 604
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Майче, факир си на гиф-овете  Hug

Тони си беше плашещ в тая сцена, все едно не беше той, чудя се дали това е с някаква определена причина или е пак една от волните и нелогични идеи на сценаристите Thinking
А Зорница може и да е казала някои грешни думи в началото, но определено си личи, че това, което се случва не й е прияно Unamused
Марио, милият, еми заслужава си я тая любов, и дано си е само негова накрая. И Зорница заслужава щастие и силно се надявам, че ще гледаме happy end за тях двамата. А Тони остава за Войнова - толкова е просто! Smiley

Това с чая ме подсети за една много вярна приказка- Любовта е да се грижиш за другия, дори и когато си му сърдит!

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 21:32 от Anichka32

# 226
А Тони остава за Войнова - толкова е просто! Smiley

Време е да вземат да се утешават взаимно вече. GrinningМного неща се случиха на Войнова, а на Тони тепърва предстоят.

# 227
По зле ще е от начаото. Марио тогава не осъзнаваше, че точно това му липсва. И тъгата по това, което е изгубил би била жестока. Не се намира лесно човек, който да те обича и ти него.. Може да е само веднъж в живота.

# 228
От страна на Зорница виждам само нежелание, притеснение и раздразнение. Дори и очния контакт избягва. Тони напълно е изгубил контрол.
Mоскита, не мога да облека така добре мислите си в думи, прекрасно си описала братята  Heart Eyes

# 229
Тонката е като обладан от демони в тоя момент, може да се е опитал с целувката да си приложи екзорсизъм Joy

За мен лично, освен ако сценаристите не са се напушили с някакви гъби, като са писали тази сцена, е редно да се окаже, че Тони е зазлял с черния дроб и тук могат да си изберат - е халюцинирал/е загубил възможността за адекватна преценка на ситуациите.

# 230
По зле ще е от начаото. Марио тогава не осъзнаваше, че точно това му липсва. И тъгата по това, което е изгубил би била жестока. Не се намира лесно човек, който да те обича и ти него.. Може да е само веднъж в живота.
Според мен ако остане без Зорница, загубата му ще е толкова силна, колкото когато е загубил родителите си, защото те са били всичко за него, а сега Зорница също се явява донякъде всичко за него - тя е шансът той да бъде щастлив и да бъде пълноценен човек. Брат му един ден може би ще се откъсне от него, ще продължи по собствен път и Марио ще остане съвсем сам. Мисля, че това би го съсипало.

# 231
Аз имах чувството, че ще припадне, беше много зле, хич не изглеждаше добре.

# 232

Време е да вземат да се утешават взаимно вече. GrinningМного неща се случиха на Войнова, а на Тони тепърва предстоят.

Влажните погледи на Войнова и тъпото упорство на Тонката така ще си отиват Smile  Grinning

# 233

Влажните погледи на Войнова и тъпото упорство на Тонката така ще си отиват Smile  Grinning
На Тонката няма да му е тъпо упорството в случай, че Войнова си го хареса. Joy Мисля си, че неслучайно ги дадоха няколко пъти заедно, особено последната сцена. Дано да ни готвят нещо хубаво там и тя да се яви като спасението му.

# 234
  • София
Чета последните постове на Москита (адмирации, прекрасни са) и си мисля колко многопластови и прекрасни образи и истории можеха да създадат, вместо да натирят Марио и Тони в тази боза.
Единствения вариант Марио да не е със Зорница е, ако той се откаже от нея. Тя никога няма да се отдръпне първа. Дори и Банков, който някои очакват да се появи и да я вкара в ред, няма шанс. Всичко в поведението и отношението и към Батко, показват любов и страст, не вярвам да го предаде, поне не тази Зорница, която познаваме.
Лекарството за Марио е Огнянова, и само от него зависи да я грабне и да не я пусне повече. Тръгнал е на там, сега само трябва да извърви пътя до край.

За Тони обаче, още няма лекарство. За сега е само на обезболяващи, и това за него е бил и още известно време ще бъде Марио. Друг няма. Не случайно Марио го повтаря непрекъснато.

# 235
Силно вярвам,че до края на този сезон и тримата ще са напълно щастливи.Марио и Зорница обичащи се и вярващи един в друг.Почти сигурна съм, че Зорница ще е минимум сгодена за Марио в края на сезона,като по този начин той ще заяви пред всички,че я обича и ще им запуши устите и ще прекрати приказките за леката жена.Тони не мисля,че ще го наврът в страстна любовна история в рамките на оставащите 12 епизода.По скоро ще почне да специализира и да запълва дупката с това,да открива себе си  и ще се прокрадне лек намек за зараждаща се близот с някоя девойка,която започва като невинно приятелство.И се обзалагам,че тъпия триъгълник и всички  усложения ще се решат,защото това изобщо не е тема,която може да се разтяга два сезона,на някои и един сезон им дойде в повече,а сценаристите не са толкова глупави.Дори и те осъзнават,че трети сезон сюжетна линия Зорница е нещастна и се терзае заради мъж ще е нещо като дързост и красота.

# 236
Оооо Зайко, от твоите уста, в сценарните уши. Grinning И аз съм сигурна, че този път Огнянова ще я оставят щастлива. Втори лош финал за нея няма логика. Хората вече съвсем ще изтрещят (най-вече тия дето не я харесват). Пък аз бих спряла да гледам сериала, ако има нов сезон и оплескат тоя финал.

# 237
Оооо Зайко, от твоите уста, в сценарните уши. Grinning И аз съм сигурна, че този път Огнянова ще я оставят щастлива. Втори лош финал за нея няма логика. Хората вече съвсем ще изтрещят (най-вече тия дето не я харесват). Пък аз бих спряла да гледам сериала, ако има нов сезон и оплескат тоя финал.

Ооо, да, само да допълня - към този сценарий бяхме писали, че Марио ще каже на Зорница - искам дете от теб Simple Smile За да забие Банков в земята Wink  Да не забравят и тази подробност

# 238
Росита, благодаря ти за милите думи Hug
Според мен като образи и Марио, и Тони са изградени много добре и много последователно (с изключение на последните им действия, но ще изчакам епизод-два да видя дали нещо ще ги обясни и тях). Проблемът идва от това, че твърде дълго се забатачиха в тоя триъгълник. Доста пространно ни показаха всичко от него - и желанието на Тони, и нежеланието на Зорница, и борбата на Марио. Време е да продължим напред. Ако сценаристите са зациклили с възможните теми, където да се развихрят драматично, мога да им помогна - как Тони ще започне да се справя с живота без брат му да му виси на главата, как Марио ще се учи да бъде във връзка и да обича, как ще се справят тримата с евентуално усложнение на трансплантацията и т.н.

Зайко, дано да бъде така. Както казах, аз съм си пожелала финал, в който Марио си изпълнява обещанието - хванал е за ръка Зорница и обикалят цялата болница. Simple Smile

# 239
Ще си цитирам едно мнение отпреди месец, как бих искала да се развият нещата в триото - мили сценаристи, надявам се, че четете, много ви моля!!!! Направете нещо по въпроса Wink

Цитат
За триото също - Тони сега е единствения човек, който може да ги побутне. Представям си една доста клиширана, но готина сцена - вика Зорница и Марио поотделно вкъщи, за да му помогнат със здравословен проблем, там ги чака вечеря - свещи, вино, пълна програма. Като пристигнат - прегръща Зорница и я целува по бузата, после прегръща брат си и му казва “Успех, братле!”, пожелава им хубава вечер и излиза. Накрая го дават как върви по улицата усмихнат.
А вечерята пак остава недоядена Joy

Общи условия

Активация на акаунт