Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 515
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Извъртяха образа на Врабчев заради нуждите на сценария, според мен. Трябваше да има някой, който да дава скорост на събитията с нашето трио, иначе още щяхме да сме в начална точка.

Наум Шопов сега е качил снимка в Истаграм, че е прочел сценария на последния епизод и да очакваме неочакваното.
Което означава, че са на финалната права, а за друг сезон нищо не се коментира...
Сигурно ще ни оставят отворен финал и в последствие ще преговарят за нов сезон.

# 391
Скрит текст:
Да, Ванилия, това е точно когато Огнянова си загуби пациента и Врабчев се опита да го реанимира, а после се опита да я успокои.

Врабчев досега не е бил злобен, беше хаплив, но добряк. Не е и имал и дрязги със Зорница. Сега откъде изригна цялата тая злоба срещу нея, че и да си измисля лъжи чак, наистина не разбирам. Може би се озлоби, защото го прескочиха за операцията и после пък заради нея Марио го удари.
Когато се бъзикаше с нея за списанието, даже и след това като лепеше снимката й на шкафчето на Ковачев, беше дружелюбен. Закачаше я, но нито той, нито тя бяха сърдити... а може би просто не можа да преглътне идването на Марио като шеф на спешното (заяде се с него от първия ден) и сега води битка срещу него чрез Огнянова.
И аз това си мислех, да го "удря" чрез нея, освен Тони, тя му е е другото слабо място, иначе не си обяснявам тази силна ненавист към нея. За Врабчев тя е уязвима и по-лесно да я нарани, отколкото да се занимава директно с Марио.

Тъкмо си мислех, че новата седмица трябва вече да е финална, дали ще имаме нов сезон е въпроса.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 16:35 от maichetoo0o

# 392
В един от коментарите, Наум казва, че финалът ще е брутален. Не знам, да се притеснявам за Тасев или като цяло? Joy

# 393
Да, и аз видях на Наум поста, по негови думи финалът бил брутален. Ама брутално хубав или брутално гаден кой ти казва Grinning

Майче, възможно е Врабчев да се е ориентирал как да засегне Марио, той си каза, че отдавна е забелязал увлечението му по Зорница. А и не вярвам да иска да уязви самата Зорница, щото като гледам тя изобщо не му се впечатлява на глупостите и ги преживява по-малко, отколкото самия Марио. Но пък какво толкова му е направил Марио не мога да разбера.

# 394
В един от коментарите, Наум казва, че финалът ще е брутален. Не знам да се притеснявам за Тасев или като цяло. Joy

Що ли не се учудвам, отсега ще се запася с камара алкохол и кърпички, пък и нов телевозор да взема да си купя, че старият сигурно ще замине от яд Unamused

# 395
Да, и аз видях на Наум поста, по негови думи финалът бил брутален. Ама брутално хубав или брутално гаден кой ти казва Grinning

Охх, ей така като кажат - брутален бил. Unamused По-леко с инфото, че не знам за коя гадост да се настроя по-напред - за тази във вторник или директно за финала. Откачам вече, кой знае каква гадория ще е пак. Grinning Той сигурно само неговата част от сценария си е прочел (не знам как им ги пращат всъщност), та затова казва така. Усещам, че ще има закопани за Витоша. Joy

# 396
Аз само си пожелавам финалът да е заснет отново от Зорница София, както беше пилотния епизод. Нейната работа страшно ми харесва.
За другото не знам какво да очаквам, а и като не знаем ще има ли шести сезон,което е ключово, не мога и да предположа.

# 397
Абе не си ли спомняте миналия сезон как ВЕргов каза нещо от типа, че края бил неочакван и незнамсикво, а ние бяхме предвидили висчко? И изобщо не се впечатлихме?
Докато не видя.....е, за всеки случай ще има алкохол на масата Grinning Grinning

# 398
Абе не си ли спомняте миналия сезон как ВЕргов каза нещо от типа, че края бил неочакван и незнамсикво, а ние бяхме предвидили висчко? И изобщо не се впечатлихме?
Докато не видя.....е, за всеки случай ще има алкохол на масата Grinning Grinning
Права си! Брутален, колко да е брутален? Thinking Joy За мен брутален беше финалът на трети сезон, надявам се този да не е чак толкова като него. Grinning Ако никой не умре и нашите хора останат заедно ще го считам за хепи енд. Grinning

# 399
Усещам, че ще има закопани за Витоша. Joy
А Витоша, по-лесно е да цопне в Искъра. Гледай го де е.
Рязко се напрегнах. Брутален край? Това означава ли шести сезон, ако края не е щастлив за всички в този?

# 400
Дона, то тогава седмица преди финала видяхме снимката в инстаграм за летището, а когато даваха интервюто с него вървяха сцени от там, той човека какво е виновен, че другите издадоха какво ще става и ние навързахме нещата предварително Joy

Брутален???Е колко да е брутален? Много е важно дали ще има или не нов сезон, ако не или още не се знае може би ни очаква щастлив финал, ако се знае, че ще има - някакъв съспенс ще има за 6-ти сезон, но все пак по-голяма част от героите щастливи.

# 401
Най-вероятно ще им екшън в последния епизод свързан с Фотев, болницата и това, което той е разбрал. Все си мисля, че до там ще се ограничат с бруталното.

# 402
Дона, то тогава седмица преди финала видяхме снимката в инстаграм за летището, а когато даваха интервюто с него вървяха сцени от там, той човека какво е виновен, че другите издадоха какво ще става и ние навързахме нещата предварително Joy

Брутален???Е колко да е брутален? Много е важно дали ще има или не нов сезон, ако не или още не се знае може би ни очаква щастлив финал, ако се знае, че ще има - някакъв съспенс ще има за 6-ти сезон, но все пак по-голяма част от героите щастливи.

Абе споко Simple Smile Няма нещо, което да не преживеем със съответното количество алкохол Simple Smile А и ние тскива сценарии развихме, че финалът ще ни се стори небрутален Wink

# 403
Аз си пожелавам Фотев да изгаднее още, та да не ми е жал за него, че жена му му слага рога.
Калин да проходи и да са щастливи с Наталия (много ми харесва този сезон как представят връзката им и лак се държат един за друг въпреки трудностите).
Мазови да си гледат бебока и Лора да не истерясва много.
Кръстева да си остане жива и здрава. Тони - също. Може да ходи да специализира да си прочисти главата.
И Марио и Зорница да останат заедно.
Не искам много Sunglasses

# 404
В един от коментарите, Наум казва, че финалът ще е брутален. Не знам, да се притеснявам за Тасев или като цяло? Joy
мисля си, че ще го отстрелят. 😏😏😏

Общи условия

Активация на акаунт