Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 509
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Щом преживяхме финала на 4-ти сезон, ще го преживеем и този Grinning

Скрит текст:
Аз си пожелавам Фотев да изгаднее още, та да не ми е жал за него, че жена му му слага рога.
Калин да проходи и да са щастливи с Наталия (много ми харесва този сезон как представят връзката им и лак се държат един за друг въпреки трудностите).
Мазови да си гледат бебока и Лора да не истерясва много.
Кръстева да си остане жива и здрава. Тони - също. Може да ходи да специализира да си прочисти главата.
И Марио и Зорница да останат заедно.
Не искам много Sunglasses

Искаш прекалено много, възможностите на нашите сценаристи не са чак така големи, аз ще са задоволя само всички да са живи Joy всичко останало ще е бонус

# 406
И аз така- всички да са живи и никой да не ходи до летището Grinning

# 407
И никой да не пристига, най-важното Joy

# 408
Жекова не може ли?

# 409
Жекова не може ли?

Е как тя ще пропусне какво се случва в болницата, Жекова няма да мръдне, даже сигурно и отпуска не взима Grinning

# 410
В един от коментарите, Наум казва, че финалът ще е брутален. Не знам, да се притеснявам за Тасев или като цяло? Joy
мисля си, че ще го отстрелят. 😏😏😏
Може Фотев да го простреля и така да свърши сезона, а ние да не разберем дали е оживял и да го мъдрим това цяло лято, ако ще има друг сезон. Grinning

# 411
По повод следващия епизод и Тони. Аз все си мислех, че ще го подготвят  по-отдалече за това, което ще види. Той милия едва последния епизод стопли, че брат му нещо се е променил и май има някаква жена. За Зорница изобщо не стопли, че в момента е влюбена. Даже тя му казва в прав текст имам среща, а той целия свят знае, че нямаш. А пък, че има нещо между Марио и нея не го допусна и за секунда. Та шока ще е огромен. Надявах се, че първо ще ги надуши, ще се прокрадне съмнение и после ще ги види, обаче той такъв кон с капаци излезе, че пропусна хиляда знака под носа му.

# 412
Мисля си обаче, че нов сезон ще има.
Ако спират до тук, то вече щяха да са обявили да очакваме финал. Щом нищо не се говори, най-вероятно са в процес на преговори и наесен с песен продължават с пълна сила. Смятам доста добре им се получи и този сезон, въпреки силния 4-ти, с който доста вдигнаха нивото. Да си призная преди старта на този, бях леко скептично настроена и мислех, че ще се изложат при толкова дълго разтягане на сюжетните линии и липсата на ключови актьори. Но ме изненадаха приятно.

С триото горе долу се разясниха нещата, въпрос на подробности е да приключи тяхната история.
При нов сезон ще задълбаят с черния дроб на Тончо.
Но Ина и Тасев са ми много любопитни, при тях все още нищо не загатват накъде ще тръгнат нещата. Ако убият Фотев, ще бъде много лесно за Ина, това е приемлив вариант  в случай, че е последен сезон. Може би ако го арестуват, ще е по-интересно. Хем Ина няма да има достатъчно смелост да бъде открито с Тасев, хем ще има доста неща да върши покрай болницата и бизнеса му. 
Да убият Тасев също е крайно - Фотев си решава проблема и каква ще им е драмата в следващия сезон?
А пък виждаме, че тези неща не могат дълго да се крият, все някога и Фотев ще надникне в сексмобила 😂

# 413
Колко по-брутален от аборт и шамар на раздяла...
Между другото във ФБ смятат, че Банков бил "по-достоен" от М. Ковачев, а всички мъже били "жертви" на Зорница????
Чудя се един и същ сериал ли гледаме?!

# 414
Пък то Зорница жертва на всички мъже. Joy
Достоен в какво е бил Банков повече от Ковачев? Мисля, че вече няколко пъти сравнявахме двамата, стига са опявали девойките във ФБ. Grinning Ние ще им изкараме по-добри доводи, цитати, гифчета, анализи и т.н.! Joy

# 415
Ванилия, съгласна съм с теб, 4-ти сезон беше силен, а в 5-ти много добре се вписаха новите. Доста дълго време държаха по-високо ниво за мен от 4-ти - баланса на историите и героите, по-малко безсмислици, силни монолози както винаги, наскоро свалиха летвата и това си личи по нашето мрънкане Grinning, но вярвам, че ще се върнат в релси за последните епизоди.

# 416
Ах, милите мъже, живи да ги ожалиш, Зорница мъжемелачката им оставя трайни повреди Weary
Иначе да, много е достойно да си криеш жената в кома Grinning Някои гледат филма с розовите очила Thinking

# 417
Щом преживяхме финала на 4-ти сезон, ще го преживеем и този Grinning

Скрит текст:
Аз си пожелавам Фотев да изгаднее още, та да не ми е жал за него, че жена му му слага рога.
Калин да проходи и да са щастливи с Наталия (много ми харесва този сезон как представят връзката им и лак се държат един за друг въпреки трудностите).
Мазови да си гледат бебока и Лора да не истерясва много.
Кръстева да си остане жива и здрава. Тони - също. Може да ходи да специализира да си прочисти главата.
И Марио и Зорница да останат заедно.
Не искам много Sunglasses

Искаш прекалено много, възможностите на нашите сценаристи не са чак така големи, аз ще са задоволя само всички да са живи Joy всичко останало ще е бонус

за две съм сигурна: Калин ще проходи. Гуруто му го каза, а и знаем снимката с Мазов 😁
Фотев ще изгаднее толкова много, че и аз ще искам да бъде килнат😁
Я вижте кой тук! Гуруто на Малвина
https://youtu.be/c5wwgxzWCh4

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 19:06 от HumbleBumble

# 418
Преди няколко дни четох нещо за рейтинга, но не мога да го намеря. Nova e лидер в праймтайма определено, висок е рейтинга на сериала, а за един от епизодите от този сезон, пишеше, че е надминал по брой гледания в Nova play всички излъчвани досега. Така, като гледам най-популярните в платформата, би трябвало да е 36-ти (87744 гледания). Mного ми се иска да има и шести сезон, дано да се споразумеят Grinning

# 419
Все повече си мисля, че нашето предположение за Тони и Войнова, ще се окаже вярно. Войнова каза за Марио в началото, че само той бил изключение от правилото да не я тормози, после Марио и казваше, че предпочита да оперира с нея, а тя взаимно е. И имаше близост и между Зори, Марио и нея преди операцията. После някакви кратки сцени с нея и Тончо. За мен ни подготвят, че тя и Тони ще се сгаджосат накрая и ще имат много голямо одобрение от Марио и Зори. Марио вече харесва Албена като лекар и човек.

Общи условия

Активация на акаунт