Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 499
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
Моят брутален епизод Simple Smile

Фотев разбира какво се случва. Праща някой да причака Тасев.  Той пък е с Марио. Стреля се, Марио блъска Тасев, ранен. Карат го и в този момент Банков се появява и влиза да го спасява. Зорница е в шок. И защото е лекар, а те доказано не знаят как да се предпазват от бременност, взима че припада, но не от шока, а защото ще си имаме малко Ковачевче.

# 436
Яница,  грешна, ами! Ти знаеш ли колко е обидно да те водят по коли и линейки?! Изобщо, тоя постоянен израз на любовта на Марио си е обида, мен ако питате. Ще ми я целува и прегръща навсякъде, магаре такова. Да не говорим колко е обидно да ти обещаят да те натискат във всяка стая и пред всеки, то си е живо оскърбление.
Една истинска дама трябва да бъде привлечена и след това, като заживее с вас, не я докосвате по никакъв начин и нея поглеждате, ако случайно се разболее. За да не вземете да й уроните престижа с целувки Wink

Аничка, аз също мисля така, но понеже известно време се луташе, затова му дадох няколко епизода толеранс Simple Smile
И двамата бяха тотално изгубени още в колата, където се срещнаха.

Еееее, Мириел, твоят сценарий кърти! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 21:51 от Mosquita

# 437
  • София
Ми, не ви разбирам значи. Зорница е дълбоко заблудена, тя всъщност е влюбена в друг и сега само задоволява нагона си с Марио.

Тонката, Тонката какво ще го правим във вторник. Мъчно ми е за него.

Брейй, какво направихте, изригнахте.
Мириел,  даа, това ще е епично. Харесва ми, много. Този път обаче ще има бебче.

# 438
На мен са ми много смешни моралистките от фейса. Горките сигурно техните са им избрали съпрузите и са консумирали любовта си след сватбата. Изобщо то секса и любовта не могат да са свързани грешно е... Трябва да се гледат само в очите от минимум 2 метра дистанция. Смях.

# 439
Мириел, а Банков ще бъде ли в дилема.дали да спаси бащата на детето на любимата си или да го остави да му изтече кръвта? Grinning

# 440
Предпочитам Марио да ме оскърбява People Couplekiss , отколкото Банков да ме уважава
 Animal Dog2 -бау .

# 441
Мириел, с глас се смея! Joy  Joy

# 442
На Мириел развитието има много хляб!
Зорница като припада, Банков решава, че е от щастливо вълнение, че го вижда. Оперира внимателно Марио, гледайки с любов свлеклата се на земята Зорница. Тя по някое време се свестява, той подава щастливо муцунка за целувка, но Зорница го избутва, мятка се на врата на току що събудилия се Марио и му казва добрата новина за малкото Ковачевче.

# 443
Мириел, а Банков ще бъде ли в дилема.дали да спаси бащата на детето на любимата си или да го остави да му изтече кръвта? Grinning

Ще погледне криво и насмешливо и няма да има дилема.  Той е лекар. Ще бие един шамар на Зорница да се свести, а и за "здрасти".

# 444

Ще погледне криво и насмешливо и няма да има дилема.  Той е лекар. Ще бие един шамар на Зорница да се свести, а и за "здрасти".

Старите „шамари“ ръжда не хващат Joy  Head Band

# 445
Влизам с леко лирично отклонение  - допреди малко бях в ресторанта, къде са изложени картините на Диана - ужасно талантлива е тази жена!! То вярно, че стм пристрастна, но все пак.

След малко се прибирам и ще се включа със сценатий за шести сезон. Пих две джинчета за муза даже Grinning

# 446

Ама какво говорите вие,  Марио е по-черен и от дявола. Аз само не разбрах сега Зорница ли ги тормози мъжете, или Марио я оскърбява с поведението си? Rolling Eyes Че то много грешни станаха, само Банков е the best. Rolling Eyes
Ама, моля ти се, какво има да се чудиш, тя застава между братята, само нещастие им носи тази объркана жена. Joy
Старите „шамари“ ръжда не хващат Joy  Head Band
Хахахаха оле, убивате ме, не мога вече. И след шамара, вместо "здрасти" ще й каже БАУУУ.Joy

# 447
  • София
Аз тук  виждам и намесата на Калин и понеже Врабчев гледа на смърт, Банков поема анестезията.
По този начин Банков ще е свободен да бие шамар на Зорито и после още един - за баланс, щот той нали е перфектен.

# 448
Аз тук  виждам и намесата на Калин и понеже Врабчев гледа на смърт, Банков поема анестезията.
По този начин Банков ще е свободен да бие шамар на Зорито и после още един - за баланс, щот той нали е перфектен.

Абе, аз във форума на Откраднат живот ли съм или на 50 нюанса сиво?

# 449
За Бау му трябва хавлийката, но не знам как ще се появи в този вид.

Общи условия

Активация на акаунт