Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Донето само джин да спуска Hands Plus1  Тогава  и се получават  и поезията и сценариите !
Не изяждайте цялата тема , имаме още 1 ден до вторник Stuck Out Tongue Winking Eye

# 496
# 497
Ох, хора Вие ще ме довършите, уникални сте. Joy
Дона, без думи останах, само малко се хилих и паднах от стола. Joy

# 498

Пращам Шефа на Спешното в Свети Кирил да те вдигне и да те палпира - да не би случайно да имаш наранявания Wink
Днес подадох оплакване срещу Пенев (нали дойде с Войнова да ме преглеждат) за сексуален тормоз (щото сега е модерно) и вече сме гъсти с Шефа на Спешното. Sunglasses

Лейдис, ама много ви обичам Hug Чета назад, цвиля от смях и не ми се спи за поредна нощ Joy

Анестезия с шамари....еееххххххх любофффф

# 499

Пращам Шефа на Спешното в Свети Кирил да те вдигне и да те палпира - да не би случайно да имаш наранявания Wink
Днес подадох оплакване срещу Пенев (нали дойде с Войнова да ме преглеждат) за сексуален тормоз (щото сега е модерно) и вече сме гъсти с Шефа на Спешното. Sunglasses

Я прати и колежката уролог да му асистира, да не се окаже, че имам усложнения. Wink Joy

# 500
Нещо счупено? Нужда от рентген?

# 501

Я прати и колежката уролог да му асистира, да не се окаже, че имам усложнения. Wink Joy

Счупена линейка имаш ли?

Рентгенологът ме палпира цял ден, уморен е Joy

# 502
Това май не е по неговата специалност, но е направил изключение Joy

# 503

Счупена линейка имаш ли?

Рентгенологът ме палпира цял ден, уморен е Joy
Охооо, това вече е интересно. Joy Уморен бил а? Абе щади го тоя човек, недей така. Joy
Линейката ми е пред блока, адрес искаш ли? Joy

# 504
Ambulance  Пращам ти един сексмобил - да си имаш за палпирането Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
Ambulance  Пращам ти един сексмобил - да си имаш за палпирането Stuck Out Tongue Winking Eye
Само да не довтаса Тасев и да развали работата. Joy

# 506
Това май не е по неговата специалност, но е направил изключение Joy

Значи, според Хипократовата клетва спешна помощ не се отказва!!!! Аз съм пациент на легло, все пак Joy

Охооо, това вече е интересно. Joy Уморен бил а? Абе щади го тоя човек, недей така. Joy
Линейката ми е пред блока, адрес искаш ли? Joy

Добре де....аре, утре го пускам на смяна....

Той Супер Марио вече я надуши - от километри вижда счупените линейки. Освен това той знае адреса ти, той е Супер Марио Joy

Ой, котьооооооо Heart Eyes

# 507
Ambulance  Пращам ти един сексмобил - да си имаш за палпирането Stuck Out Tongue Winking Eye
Само да не довтаса Тасев и да развали работата. Joy
Аз ще му отвлека вниманието с подръчни средства! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 508
JoyЯвно ще трябва график , а Врабецът  ще започне да продава билети  за шоуто  от прозореца Joy

# 509
JoyЯвно ще трябва график , а Врабецът  ще започне да продава билети  за шоуто  от прозореца Joy

Еми болницата е в криза, пари трябват!  Нали чу Инчето - не стигат Joy

То тя затова с Тасев там в сексмобила - жертва се за каузата, ти да не си помислиш, че за кеф го прави?

Общи условия

Активация на акаунт