Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 474
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
JoyЯвно ще трябва график , а Врабецът  ще започне да продава билети  за шоуто  от прозореца Joy

Еми болницата е в криза, пари трябват!  Нали чу Инчето - не стигат Joy

То тя затова с Тасев там в сексмобила - жертва се за каузата, ти да не си помислиш, че за кеф го прави?
Ех, в тези университети на какви гениални неща ги учат. " Как да излезем от финансова криза с три стъпки"

# 511

Ех, в тези университети на какви гениални неща ги учат. " Как да излезем от финансова криза с три стъпки"
Аааа три, много са! Една стига. Joy

# 512
Марио трябва спешно да се сдружи с Йосиф.
Виж той как смело опази Мазов и Хинова от Ванчето на няколко пъти.
Да застава до линейката и никой нЕма да припари.
Сетих се за репликата на Батко :
- Врабчев, искаш ли да ми станеш пациент в Спешното ? 🤕🤕🤕

# 513
Сетих се за репликата на Батко :
- Врабчев, искаш ли да ми станеш пациент в Спешното ? 🤕🤕🤕
Мхм, и другата - не знам за какво точно говориш, но мога да ти счупя главата по всяко време, само кажи кога Joy

Абе, голям смях с тая линейка, но като знам как ще му излезе през носа на Марио, ми се свива сърцето. Тони може такива неща да направи  - да сложи маратонката, да изчезне, да се напие и т.н.- че на Марио да му се изправи косата. Ще си плати прескъпо за мълчанието Cry

# 514
Абе Йоско е фигура номер едно в тая болница, ама все не го оценяват.

Сънувах шести сезон.....сестра Мая се завръща.....появява се в кабинета на Захариев с едно хууууубаяо русичко момченце с тръпчинка на брадичката. Името му е Павел - в чест на баща му Joy

Mosquita, ако ще е така, предвиждам маратонка и изчезване - 2 в 1. Изчезването ще е заради специализация, разбира се, няма да има глупоти тоя път, но Марио няма да знае.

# 515
За специализацията трябва време, Тони няма да има това време. Ще откачи, щв изгори там каквото има да гори, ще се прибере, ще метне една маратонка насред масата и ще изчезне нанякъде. Марио ше се прибере, ще я види и ще му се изправи косата. Естествено, Тони няма да си вдига телефона и съм сигурна, че като цяло ще му излезе през носа на Марио всичко това.

# 516
Може, макар че Вяра сякаш бързо си уреди заминаването.

Абе надявам се да не стане точно така. Искам скандал, целия гняв на Тони към Марио и после откровен разговор между двамата. Ама то това, дето го искам и това, дето го мислят сценаистите.....

# 517
Може да замине при Мона, Батко ще се сети и ще ѝ се обади.

# 518
О, аз не смятам, че ще изчезне чак толкова. Просто няма да се прибере една нощ, колкото на батко му да му обелее косата. След това ще се върне, има да му набива канчето каква предателска гад е Grinning

# 519
О, аз не смятам, че ще изчезне чак толкова. Просто няма да се прибере една нощ, колкото на батко му да му обелее косата. След това ще се върне, има да му набива канчето каква предателска гад е Grinning

Тя съвсем ще обелее бе!!!! Не стига, че отсега върви скоростно натам, ами сега Зорничка ще трябва да го боядисва Joy

# 520

Тя съвсем ще обелее бе!!!! Не стига, че отсега върви скоростно натам, ами сега Зорничка ще трябва да го боядисва Joy
Нищо, аз така го обичам с прошарена коса.

# 521
Браво, момичета. С такава скорост пишете, че е абсурдно да ви изчета. Захариев нали все още не е прочел писмото? Помага на Албена без да знае, че ѝ е баща.
Защото я харесва, или както казват говори кръвта.

# 522
Браво, момичета. С такава скорост пишете, че е абсурдно да ви изчета. Захариев нали все още не е прочел писмото? Помага на Албена без да знае, че ѝ е баща.
Защото я харесва, или както казват говори кръвта.

Още не го е прочел, заби го в някакъв шкаф.

# 523
Аз за поведението на Врабчев нямама логично обяснение.Ясно,че нещо се е вкиснал,обаче нали осъзнава,че Марио няма да се крие цял живот и да иска няма да му се получи.И като се държи така какво си мисли,че ще се случи накрая,няма ли някакъв инстинкт за самосъхранение тоя човек?

# 524
Някой да иска сладолед? Joy
Тасев, яхвай мотора!

https://youtu.be/CyrTX-t2UMY

Общи условия

Активация на акаунт