Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 92 646
  • 707
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за Червенкова. Стори ми се, че често я споменавате и си помислих, че може би е нещо  смислено. Smile (Да не се засегне сега някой, шегувам се!)
Не е режим значи. По-скоро е нещо ударно за отскок и мотивация (вероятно се отчитат минуси), за да се продължи после с нещо по-нормално...

Тъй, тъй. Винаги съм гледала с надсмешка на краткитв диети, но просто искам малко да задвижа нещата. В последните дни имах доста лични проблеми и веднага си хапнах доволно. Сега искам да се отърва от няколко килограма малко по ударно.

# 196
Кайсия защо не обсъдиш със Страхил ситуацията? Той какво мисли относно това, че не сваляш така, както очакваш? И защо се хвърляш пак от режим на режим. Като замениш едно хранене с протеин ще постигнеш единствено глад. На следващия ден ще си набавиш калориите, които не си успяла да вземеш предния ден.

# 197
Това са си само 130 калории,набавяш си протеин  и е сладичко даже.

Аз имам и такъв без вкус. Него понякога си го слагам в плодовите смутита, или в киселото мляко /обичам да хапвам солено кисело мляко, поръсвам си сол, добавям си краставички, репички... такава 'боза' си правя, любимо ми е, става нещо средно между гъст таратор, по- течна Снежанка, или просТо манджа с грозде  Laughing/. Исках да кажа само, че има опция и да не е сладък протеинът.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 15:00 от Анонимен

# 198
ТиЛи добре, че каза кисело мляко та се сетих, че в чантата имам такова. Сутринта си го взех, а съм забравила YumYumYum

# 199
за какво ползвате колаген и има ли видим ефект ?
една приятелка пи против бръчки, но не видях ефект.

# 200
  • тук и там
Ами обсъдих го NoMe.Реално не съм спазвала режима със намалените ВХ,как да кажа има ли ефект,няма ли режима..Решихме да опитаме пак,и ако ми е все така гладно-да добавим малко ядки.Работата е там,че ми се ще да отслабна малко поне за лятото,че не изглеждам много приятно даже и със дрехи,и откровено  неприятно и отблъскващо по бански..То хубаво -ще пробваме така, като не стане -по друг начин,после по трети-ама аз много  време за опити в момента  нямам .Като не стане пак следващите 10 дни,си захващам моя си начин -с други думи, минавам на режим"отслабвне за лятото".А септември пак ще се върна към експериментите и режима на Страхил.
Аз колаген сега ще пия,да  не ми се отпуска кожата уж.(при мен вече е малко късно за превенция,ама карай..).А ефект дали ще има някакъв,не знам..

# 201
А какъв е твоят метод?

# 202
  • тук и там
Драстично намаляне на калории и броя на храненията.Принципно -не съм окей със много хранения на ден.(а при Страхил са 4-5 по принцип).Даже повече ме разяждат тези многократни хранения.

# 203
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Някъде бях чела, че колагенът на добавки има мн. голяма молекула и не можел да се усвоява добре...не съм убедена в това, де, само споделям, това което съм чела... и че е по- добре да хапваме храни, стимулиращи собственото производство на колаген....иначе има едни кремвирши само от колаген и соев протеин- ще излезе, че са идеални против бръчки Simple Smile

А пък кожата на лицето наистина увисва с отслабването, особено на нашата възраст, на 40... но няма как ...тя навсякъде поувисва

# 204
аз се записвам за да чета
174 съм висока и съм 70 кг.
днес съм само на вода ( и едно капучино сутринта)ей така реших - незнам да не е вредно  newsm78
ще ми се поне 5 кила да махна
майка ми с режима на Атанас Узунов за две седмици свали корем и кила ( незнам колко , но е видимо ) и аз искам но окото ми е лакомо а тя е стриктна

# 205
Аз лично пия колаген най- вече заради ставите. Тип 2. Редувам го и с другия тип- 1 и 3, там вече търсеният ефект е за коса, кожа, нокти. Доволна съм и от двата, но аз го правя това "упражнение" от години, с кратки и епизодчни паузи. Тъй като действат с натрупване, за да има ефект е важно да се пият поне по 2- 3 месеца.  Определено мога да се похваля със сравнително гладка кожа на лицето, почти нямам бръчки, но аз за нея отделно полагам много грижи от късна тийн- възраст.  Peace

NoMe  , Laughing

# 206
  • тук и там
TиЛи, в моите режими протеина все трябва да се разрежда със вода.Иначе -ако се смесва със мляко,сигурно и неовкусения протеин е окей,ама само със вода едва ли е много вкусен.Аз за това съм си взела сладък, но ако си захвана "моя си режим",като нищо ще си взема да пробвам неовкусен,със кисело мляко и краставичка.Таратор много обичам ,ама кисело мляко нямам аз в режима(освен за закуска със овес или чия,и то нискомаслено).

# 207
  • Козлодуй
TuЛи, благодаря за обяснението Simple Smile На кой треньор е новия ти хранителен и тренировъчен режим? Simple Smile

# 208
Драстично намаляне на калории и броя на храненията.Принципно -не съм окей със много хранения на ден.(а при Страхил са 4-5 по принцип).Даже повече ме разяждат тези многократни хранения.

Колкото повече те чета, толкова повече ми изглежда, че режима ти не е съобразен със самата теб и на йота.

# 209
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
по- бързо се отслабва с хранене на често, но по малко... големите интервали забавят метаболизма... най- добре е да се съчетае фастинг и често хранене....

Общи условия

Активация на акаунт