Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 92 649
  • 707
  •   1
Отговори
# 180
Каква е логиката да замествате хранене с протеинов шейк? Поне на мен някъде ми убягва.
Не е ли по-добре да се храниш с нещо високопротеиново, например яйце, отколкото да се тъпчете с тези химии?

Аз не отчитам нищо откъм килограми, защото кантара, на който се меря, сутринта беше без батерия. Така че съм щастлива YumYum

# 181
Калориийният прием следя, до 1000калории на ден. Шейка ме засища доста и контролира желанието за сладко 😛🍫🍦😱

Каква е логиката да замествате хранене с протеинов шейк? Поне на мен някъде ми убягва.
Не е ли по-добре да се храниш с нещо високопротеиново, например яйце, отколкото да се тъпчете с тези химии?

Аз не отчитам нищо откъм килограми, защото кантара, на който се меря, сутринта беше без батерия. Така че съм щастлива YumYum

# 182
Tissi, аз ще изкарам Червенкова но от днес. Наумила съм си го вече Simple Smile)

November, добре дошла.

# 183
Какво представлява, в най-общи линии, този режим на Червенкова?

# 184
Червенкова си е моно диета.

# 185
Какво представлява, в най-общи линии, този режим на Червенкова?

В най общи линии това Simple Smile

# 186
Аз искам режима, който имам, да е за цял живот. Наясно съм, че съм предразположена към пухкавеене и грижата трябва да е постоянна. В този смисъл безкрайните ограничения, неразумните и временни лишения не са за мен. Simple Smile
В събота бяхме на танци, а те са в един ресторант. Не бях вечеряла, умишлено, защото исках да хапна поне една салата. В последствие се оказа, че съм си доста гладна. Хората си хапват, забавляват, а в моята глава дилемата - да вечерям ли / беше към 21 часа / или да пропусна, за да си спазя режимът след 18 часа нищо повече.
Реших, че искам да съм си нормален човек, ограниченията да не ме ожесточават и хапнах от пържолата на мъжа ми, както и кисело мляко с мед и орехи. После, обаче, се скъсах от танци. Simple Smile И си се чувствах супер!
В неделя си продължих с режима на хапване, до 18 часа.
В четвъртък ще видим кантарчо, но каквото и да е показанието, се чувствам добре и спокойна от изборите си.

Прекрасна нова седмица, момичета Flowers Hibiscus

# 187
Благодаря за Червенкова. Стори ми се, че често я споменавате и си помислих, че може би е нещо  смислено. Smile (Да не се засегне сега някой, шегувам се!)
Не е режим значи. По-скоро е нещо ударно за отскок и мотивация (вероятно се отчитат минуси), за да се продължи после с нещо по-нормално...

# 188

Ще ти кажа АЗ защо го правя.
Преди тренирах на гладно. Но го правех веднага след като се събудя. Ставах в 5.30, тренирах, оправях се и изчезвах за работа. Тогава евентуално /не всяка сутрин/ пиех протеин след тренировка- за възстановяване и за набавяне на съответното количество от този макронутриент за сметка на другите хранения. Спазвах изготвен индивидуален хр. режим, в който имаше опция да си подбирам кога как и какво да ям, да замествам ли с протеин на пудра или не и т.н.
От няколко години съм "отчаяна съпруга", както обичам да казвам- т.е. не работя и го раздавам домакиня. Сутрин ставам, оправям децата за училище- закуски, кутии с храна и снакове, такива неща. Т.е. докато не ги изпратя няма как да тренирам /вижда ми се безумно в случая пак да ставам преди всички само за да тренирам на гладно/, пък докато ми дойде времето за тренировка често започвам да изпитвам лек глад, а ако хапна след като съм ги разпратила всичките по техните си задачи, това ще означава да чакам още поне два часа да ми слегне храната, за да не усещам дискомфорт по време на тренировката. Докато им приготвям нещата сутрин пък въобще не ми е до ядене- основната причина е, че не обичам да закусвам толкова бързо след ставане. Затова протеиновият шейк ми е прекрасна алтернатива- засища ме, дава ми сили за тренировката, бързо, лесно, удобно, вкусно, набявям си необходимата доза протеин. Последният твърдо съм решила да присъства активно в хранителния ми план на всяко хранене, в комбинация кога със сложни въглехидрати, кога с хубави мазнини.
Така, това по темата с протеина от мен.  Heart Eyes

Да кажа и тук, че в момента чакам нов индивидуален хранителен план и тренировъчна програма.  Laughing Самата тренировъчна програма не зная доколко ще започна да спазвам веднага, т.к. в момента съм подкарала друга и искам да я завърша, а може би дори да я повторя. Ще реша как ще действам откъм спорт като си получа програмата и видя какво представлява.
Повече подробности засега няма да пиша, живот и здраве /най- вече постоянство и хъс   Praynig/- като завърша цикъла и видя крайните резултати.  Flutter

Хубава и слънчева седмица от мен! Сега изчезвам, защото предтренировъчният ми продукт започна да действа и е време за тренировка.  Crazy

ПП. Моят предтренировъчен продукт не е добре да се пие на гладно- още една причина за приема на протеин, в случая по- добре такава закуска, отколкото никаква.

Адио!  Hug

# 189
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Леле, Тили, все едно за себе си чета... даммм, аз все избягвам тези протеини, но кой знае Simple Smile

# 190
А защо зачислихме протеините към химията? Храна, минала преработка е. Според мен в десертчетата и фафлите има химия, далеч повечко, отколкото протеина на прах.

# 191
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
аз не ги зачислявам към химията, но ми се струва, че щом в природата не съществуват в изолиран вид, значи и тези изолати не са о.к...  Такъв ми е почти целия подход към храната... комбинациите не ги избягвам, но изолати, като и захарта впрочем, е добре да се избягват Simple Smile

# 192
Разбира се, че е химия. Къде в естествената среда можеш да си набавиш протеин?

# 193
  • Велико Търново
По въпроса за протеина, мнението е на denis Peace
"ПП. Не зная дали ползваш протеин - но добави 2-3 дози на ден, за да не се унищожава колагена на лицето, защото веднъж унищожен, не се възстановява на 100%.
Когато се чистят мазнини, няма как да не се унищожи по малко колаген, а от лицето най-бързо се разгражда, защото е и най-малко като кол-во."

Аз лично ставам в пет, тренировката ми започва в 06.30 и време за закуски няма.
Вечер го пия, защото не искам да ям твърда храна-целя чистене Peace

Тази сутрин отчитам тренировка крака Peace

# 194
  • тук и там
Четете ми мислите значи..Тъкмо сутринта си мислех,че ако не мръдна една седмица със Страхил,ще заменя едно хранене със протеин и аз.Вечеря мислех (като Сиска).При мен в режима мога да избирам или протеин или 4 белтъка.Преди тренировка предпочитам 4 белтъка, за да не ми се плацикат разни течности в стомаха докато тренирам.Но ако вечер трябва да избирам между 4 белтъка и протеинов шейк-определено бих избрала второто.Hands V.Това са си само 130 калории,набавяш си протеин  и е сладичко даже.

ПП.Поръчах си аз и колаген-на капсули,тип 1 и 3 май беше.Чакам го да пристигне и ще пия  и него.По 6 таблетки на ден е дозата..Голямо гълтане на хапове,голямо чудо..Ако не отслабна,поне ще  се разхубавя..Grinning

Общи условия

Активация на акаунт