Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 251
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Привет, момичета! Вчера не успях да спазя обещанието си да ям само сьомга и хапнах и няколко кето-крекери, намазани с крема сирене и копър. Последно ядох обаче към 16 часа, вечерта само пих 2 чаши червено вино.
Калорийте на двете чаши червено вино съвсем спокойно могат да ти заместят вечерята. С това искам да кажа, че аз бих предпочела да вечерям, отколкото да пия алкохол.

# 76
Но пък калориите от алкохол най-лесно се преработват, казват някои диетолози Simple Smile
Аз след омазването в понеделник, не смея да се кача на кантар, ама пък си карам кротко с храната.

# 77
....
 С това искам да кажа, че аз бих предпочела да вечерям, отколкото да пия алкохол.

аааа , зависи от случая Yum

# 78
Привет, момичета! Вчера не успях да спазя обещанието си да ям само сьомга и хапнах и няколко кето-крекери, намазани с крема сирене и копър. Последно ядох обаче към 16 часа, вечерта само пих 2 чаши червено вино.
Калорийте на двете чаши червено вино съвсем спокойно могат да ти заместят вечерята. С това искам да кажа, че аз бих предпочела да вечерям, отколкото да пия алкохол.

Много ми е отпускащо вечер да пия 1-2 чаши вино и лично аз предпочитам да не вечерям, а да си запазя виното:) Друг алкохол и по друго време на деня не консумирам.

# 79
# 80

Много ми е отпускащо вечер да пия 1-2 чаши вино и лично аз предпочитам да не вечерям, а да си запазя виното:) Друг алкохол и по друго време на деня не консумирам.

В един отбор сме значи.

# 81
Скрит текст:
....
 С това искам да кажа, че аз бих предпочела да вечерям, отколкото да пия алкохол.

аааа , зависи от случая Yum
хахахахаха
Случаи има много и случки има много YumYum

Jаs искаш да кажеш, че всяка вечер пиеш по 2 чаши вино? За мен това е много. Рядко и по повод да се пие да, но всяка вечер не. Пак казвам това е мое мнение.

# 82
NoMe според мен тя казва , че ако е преуморена и напрегната , а в хладилника има бутилка хубаво бяло вино ... то действа много освежаващо и отпускащо да си налее една чашка ... пък ако ще да се наложи да намаи после другото ядене.
Така го тълкувам. И аз понякога предпочитам. Не е задължително, но ако го искаш и ще ти подейства добре то не изхвърляш първо него от вечерята.

Може и да не го мисли така ,но аз така я разбрах Blush

# 83
Зимата пиех всяка вечер чаша вино с хубаво, домашно мезенце. Пък за свински мръвки с лук човек убивам. Или пилешки сърчица с много лук.....оххх леле!

Сега в топлото не ми се отваря глътка  , бира ми се допива, ама като знам как ще ме издуе се отказвам ( в повечето случаи)  Simple Smile

# 84
и аз за сега на биричка се въпротивлявам и устисквам. то е ясно. няма ниско калорична , бира , пица, баклава и т.н.

# 85
Подкрепям! Кратко, точно и ясно обяснено.

# 86
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Гледахте ли експеримента на Карбовски Simple Smile

# 87
Да знаете, че алкохолът стопира отслабването. Тялото преработва първо алкохола, а след това останалата храна.

# 88

Статията е страхотна и според мен!

Не, не пия всяка вечер вино, но доста често:) Отслабвала съм над 10 кг с хранене до 16 часа и чаша-две вино вечерта - лично на мен не ми пречи на отслабването, само от време на време се притеснявам да не се алкохолизирам:) Но както казах не пия никакъв друг алкохол и по никое друго време на деня.

# 89
Венус легаси процедурите обсъждаха в "Красива мама " има тема за корекциите и тема за целулита, но в първата скоро четох.  Доколкото разбрах е строго индивидуално и имаше доста недоволни. Лично не съм пробвала.
Аз също си пия по чаша бяло вино и си лягам. Действа ми вместо приспивателно. Joy  За мезе си нарязвам салата
 ММ вчера ми купил от любимият суджук и овче сирене. Добре, че са развалили суджука имаше доста мазен вкус та не ядох доста. Не знам защо, го прави Sweat Smile Опитва се да ме саботира.
 Решила съм докато не постигна нужните килограми и дрехи да не си купувам.
 Дано да стане скоро.

Общи условия

Активация на акаунт