Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 251
  • 707
  •   1
Отговори
# 90
Венус легаси процедурите обсъждаха в "Красива мама " има тема за корекциите . Доколкото разбрах е строго индивидуално и имаше доста недоволни. Лично не съм пробвала.
Аз също си пия по чаша бяло вино и си лягам. Действа ми вместо приспивателно. Joy  За мезе си нарязвам салата
 ММ вчера ми купил от любимият суджук и овче сирене. Добре, че са развалили суджука имаше доста мазен вкус та не ядох доста. Не знам защо, го прави Sweat Smile Опитва се да ме саботира.
 Решила съм докато не постигна нужните килограми и дрехи да не си купувам.
 Дано да стане скоро.
Оо, пращай насам... Точно с мазни сирена и суджук най-бързо свалям...

# 91
  • Козлодуй
На мен виното ми вдига киселини и насила пия 2 глътки само за компания и веднага го затапвам с храна иначе само вино да пия е абсурд не ми е вкусно и ме боли стомаха от него Simple Smile
Ходих на София и там качих 2 килограма - ужас как живеете там не зная - разстоянията големи направила съм 15000 крачки и на всеки ъгъл въглехидрати в огромни количества Simple Smile Ходих на МОЛ като класическа селянка и гледах 4DX кино и пазарувах много Simple Smile

# 92
Оо, пращай насам... Точно с мазни сирена и суджук най-бързо свалям...

Пращам веднага. Sweat Smile Airplane
За любителите на виното в момента има промоция на 3 литрови картонени кутии в Била са на 10лв.

# 93
Включвам се заради заформилата се дискусия около виното и алкохола като цяло, нали си падам любител на хубавото вино и белгийски/чешки бири.
1 чаша вино или 1 чаша бира, ако калориите й са включени в дневния прием, няма да обърне каручката. Но доколкото знам от няколко фитнес гурута, е хубаво да има 2-3 дни в седмицата без алкохол, за да върви по-гладко отслабването. На черния дроб никак не му е кеф от преработката на алкохол и храна едновременно.

А ако знаете как ми се пие червен бернард, та 2 не виждам...

# 94
Да си кажа и аз моето мнение за алкохола: за мен не е нормално да се пие повече от 2 пъти седмично. И то не в контекста на отслабването. И спирам до тук.

Аз мога да се похваля, че изчистих плюса от спа уикенда ни. И то отчитам това изчистване в първия ден на МЦ. Доволна съм. Вижда ми се съвсем постижимо 65 до края на месеца. Реално имам 3 кг., като част от тях са вода покрай МЦ.

Днес съм на телешко, довечера - на заведение, така че там ще е лесно.

Карбовски ще си го спестя на душевността, то е ясно Simple Smile

# 95
Аз от алкохол подпухвам и задържам вода, затова предпочитам да си го спестявам, дори и да ми се вписва в калорийния прием.

# 96
  • Бургас
Подкрепям! Кратко, точно и ясно обяснено.

И на мен ми хареса много.
Алкохолът дори не знам как ми действа. Пия единствено вино, ако се сетя зимата, или по някой повод. Бира така и не се научих да харесвам. Което пък в случая ми е голяяяяям плюс Simple Smile
Вчера успях да обядвам чак в 15 ч., Вечерях в 19. Днес най-после ми е леко след празничното ядене в неделя.
Ох, нямам нормален интернет, измъчих се с мобилния ....

# 97
Вчера 10км вървене бърз ход Sweat Smile Подобрих си рекорда.

# 98
Мина 2-ри месец на отчитане тук. Много е хубаво това начинание, момичета. Такава яснота!
Отчитам месец на задържане на теглото, всъщност:
1 седмица: -1
2 седмица: 0
3 седмица: 0
4 седмица: +1
В момента 83 килограма, на 15 март стартирах 85. Не мога да преценя как върви отслабването ми, но за мен е важно, че следя процеса и нямам онези ужасни скокове от 5 кг надолу и после 8 кг нагоре за месец-два.
Сантиметрите - ханш без промяна, талия - +2 см. Всъщност, меря я през пъпа и наистина имам оформяне на коремчето тези дни.
Какво промених последната седмица:
 - все нямах време за пълен комплекс йога сутрин, правех кратката
- два епизода на емоционално хапване / поне с полезните храни! /
- повече млечни, които много добре зная, че не са ми ок, ама...: persevere:

Мислех да се претегля и утре, да не би да е вода като миналия път, ама се колебая. Ами ако пак съм 83 като днес, ще се разочаровам...

Момичета, моля за мнения и съвети.

# 99
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!
Храната днес:
Закуска, 30 минути след тренировка, 08.30
60 грама овесени ядки+19 грама краве масло+300 грама грейпфрут

Обяд-13.00-13.30
три яйца бъркани+100 грама извара+20 грама овесени трици+110 пражка шунка
салата нарязана краставица

Вечеря-20.30 2 дози протеин

Калории1220
Б116 грама, М56 грама, В 80

Без ограничение, броене и теглене няма да стане при мен.
Тренировка-бицепс, трицепс и рамо.Кадио 40 минути.

# 100

demirche ти каква диета спазваше? Забравила съм.
Задържането на тегло е хубаво и полезно по време на отслабването. Това че задържаш не трябва да те отчайва. Тялото има нужда да си пренастрои механизмите и след това ще продължи да сваля.

# 101

Задържането на тегло е хубаво и полезно по време на отслабването. Това че задържаш не трябва да те отчайва. Тялото има нужда да си пренастрои механизмите и след това ще продължи да сваля.

Основното ограничение е, че не ям глутен, поне във видимата му форма / тесто, сладкиши и всичко с брашно /.
Ограничила съм доста захарта, 2 пъти седмично по 50 гр. шоколад или сладолед, през останалото време се подслаждам от плодове и рядко мед.
От месец горе-долу вечерям до 18 часа / с много редки изключения / - закуска, обяд и вечеря. Храня се основно с готвени храни и салати, ям и картофи, ориз, месо, избягвам млечни.
В общи линии - това е.

# 102
Чудесно. На прав път си.

ПП. А записа ли се във фейсбук-групата ни?

# 103
Скрит текст:

Основното ограничение е, че не ям глутен, поне във видимата му форма / тесто, сладкиши и всичко с брашно /.
Ограничила съм доста захарта, 2 пъти седмично по 50 гр. шоколад или сладолед, през останалото време се подслаждам от плодове и рядко мед.
От месец горе-долу вечерям до 18 часа / с много редки изключения / - закуска, обяд и вечеря. Храня се основно с готвени храни и салати, ям и картофи, ориз, месо, избягвам млечни.
В общи линии - това е.
Храненето е добро, ако човек цели да поддържа тегло.И отслабване е възможно, но ще е доста бавно....
Ако искаш малко по-бързи резултати, разкарай поне за месец Червените храни и виж резултата.Сигурна съм, че тогава ще си още по-мотивирана да продължиш.

Аз след винената "оргия" събота и неделя, където освен дегустацията на толкова вина, с моя мъж опустошихме и почти две бутилки вино за два дни, бавно се връщам към нормално хранене.Което е почти кето....днес:
з-мазно кафе, 1 яйце, бекон
11ч.-кафе със сметана
о-маскарпоне с яйце и масло
сз-орехи, кафе
в-риба, салата

# 104
аууу, Амур, много ми харесва какво ще ядеш днес
много обърках храната - и вида и обема, не е за мен разнообразието

за пиенето мисля като блеки, нищо, че при мен се случва по три пъти  Peace
а че пречи на отслабването не съм съгласна, той и шоколада пречи   Sunglasses
абе при мен всичко пречи на отслабването  Laughing

Общи условия