Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 776
  • 707
  •   1
Отговори
# 300
http://m.bg-mamma.com/?topic=718183
Виж я темата, Лейдито е писала, че се нахранва с по- малко и не задържа вода
Аз съм правила вега- тест, ама като ми излязоха забранени домати и чушки и реших да си затворя очите и да го обява за неблагонадежден Simple Smile

# 301
Добро утро. Кантарът се почуди колко точки да ми даде, дали 66,8 или 67,1, но накрая реши да е второто. Това е хубаво, явно истината всъщност е посредата на тези две стойности Simple Smile

Момичета, какво мислите за типовете структури на телата? Направих си един тест в сайта на Страхил и ме определи като мезоморф. Попрочетох за ендоморфните тела, както и за мезоморфните и наистина, по описание по-скоро съм мезоморф. Четох статията на Страхил за мезоморфите и намирам доста сходства. Особено в частта с мързела и хитруването Simple Smile

# 302
  • тук и там
Блеки,може ли линк?Аз от край време знам че съм предимно  ендоморф,така или иначе..

# 303
Добро утро.
Вега тест съм правила, доволна съм. Сега пак искам, но нямам наблизо и нямам време да отделя за него. И за кръвен си мислех, но ме въздържа цената засега. Не съм сигурна в резултатите. Ако съм, ще ги прежаля тези 200 лв. Сутринта кантара ми показа +0,600 кг от събота и съм му сърдита.

# 304
Блеки,може ли линк?Аз от край време знам че съм предимно  ендоморф,така или иначе..

Ето линк към теста, после има линкове и към типовете
https://fitbg.net/blog/training/test-telesen-tip

# 305
  • тук и там
Благодаря. Мда, и тук ми излиза че съм ендоморф .

# 306
  • Велико Търново

Аз също смятам, че съм ендоморф, въпреки фината ми горна част, която изобщо не кореспондира с долната Blush

За днес отчитам гърди и 30 минути кардио Peace
От началото на юни започвам да тренирам три пъти седмично със собственика на фитнеса/бивш шампион по културизъм/.
Наказах малкото дете да е без празненство по случай рождения си ден и съответно без подарък, и за да съм докрай зла съм дежурна и в аптеката.Съответно едни 300 лв. ми се освободиха и реших, че е крайно време да си обърна сериозно внимание.
От вчера записвам всяко едно нещо, което влиза като храна/напитка в устата ми и тетрадката ще бъде приложена на въпросния човек.Трябва да успея!

Хубав ден!

# 307
Момичета, какво мислите за типовете структури на телата? Направих си един тест в сайта на Страхил и ме определи като мезоморф. Попрочетох за ендоморфните тела, както и за мезоморфните и наистина, по описание по-скоро съм мезоморф. Четох статията на Страхил за мезоморфите и намирам доста сходства. Особено в частта с мързела и хитруването Simple Smile

Блеки, в залата на Юли може да ти измерят няколко обиколки, както и с калипер колко са ти подкожни мазнини по метода на Парижскова и после ти определят типа тяло срещу 20 кинта Simple Smile
Ако чукна 61 килограма скоро, отивам да ме мерят Wink

По онзи тест горе излязох мезоморф, но ... не бих се определила като такъв.
То цялата сметка е доста по сложна, типовете тяло са малко повече, защото чистите мезоморфи/ектоморфи и ендоморфи са малко
http://www.yulisgym.com/telesen-tip-ektomorf-mezomorf-endomorf/

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 08:47 от Raccoon17

# 308
Скрит текст:

Аз също смятам, че съм ендоморф, въпреки фината ми горна част, която изобщо не кореспондира с долната Blush

За днес отчитам гърди и 30 минути кардио Peace
От началото на юни започвам да тренирам три пъти седмично със собственика на фитнеса/бивш шампион по културизъм/.
Наказах малкото дете да е без празненство по случай рождения си ден и съответно без подарък,
Скрит текст:
и за да съм докрай зла съм дежурна и в аптеката.Съответно едни 300 лв. ми се освободиха и реших, че е крайно време да си обърна сериозно внимание.
От вчера записвам всяко едно нещо, което влиза като храна/напитка в устата ми и тетрадката ще бъде приложена на въпросния човек.Трябва да успея!

Хубав ден!
Ауу, какво е наложило такива крути мерки?
Като знам с какво нетърпение и надежда всяко дете очаква РД, чак ми стана мъчно за мъничето.....

Днес:
з-мазно кафе, 1яйце+100 гр маскарпоне
о-суфле-кайма и моркови
в-риба, вино
междинно-кафе, чай

# 309
  • Велико Търново

Скрит текст:
Амур, направи няколко сериозни еднакви прегрешения, които аз не смятам да оправдавам нито, че е много натоварена, нито, че е много послушна и изпълнителна в училище, школа и клуб.
Това ще е първия житейски сериозен урок, че за всяко действие/бездействие се носят последствията.

# 310
  • Бургас
Аз не мога да се определя като никакъв ...морф. Някакъв сбирщайн съм, за мен важи от всичко по малко Simple Smile
Тили, много е хубаво мазането с кокосово масло. Но трябва време, за да се види ефекта. Мажех сутрин и вечер и след баня. И петите си мажех, станаха едни мекички.
За НВ-ВМХ:
Скрит текст:
Не искам да обидя никого, но като видя "режимът на Атанас Узунов" и ми се повръща. Смятам, че ако човек е решил да спазва режим, то трябва да се запознае в дълбочина с него, ползите и недостатъците му и тогава да се захваща. И ако си е направил труда поне малко да прочете за НВ-ВМХ, ще разбере, че това е режим, измислен от лекари, а не някой си Ганчо от България, свалил 30 килограма, писал се голям разбирач и търсещ финансова облага от това. И поне щеше да е чувал за Аткинс, Бантинг и една сюрия уважавани лекари, даващи своя принос към прилагането на режима. Извинете за емоцията, рядко си позволявам да реагирам така, ама невежеството и сляпото следване на Узуновите дивотии ми идва в повече.

И аз като облъчена от НВ-ВМХ виждам някои храни като отрова. Като гледам ММ и малкия с бисквита и си представям кръвната захар и ми свети "диабет". Чак ми иде да им ги взема от ръцете. Банички, тутманици, милинки, направо ужас изпитвам. ММ вчера пак се заяжда с мен, трябвало да ям от всичко, другото било вредно. Питам "кое, захарта ли е полезна? Или тестото?" Чак ме ядосва понякога.
Кантарът днес показа 56,200. Направо ме изуми. Че то имало шанс да видя 55 ...
Ама трябва да устискам на чистата храна.

# 311

Скрит текст:
Амур, направи няколко сериозни еднакви прегрешения, които аз не смятам да оправдавам нито, че е много натоварена, нито, че е много послушна и изпълнителна в училище, школа и клуб.
Това ще е първия житейски сериозен урок, че за всяко действие/бездействие се носят последствията.
Скрит текст:
О, аз не оспорвам дали трябва или не.....просто ми стана жал....знам и аз как очаквах моя си РД, и децата с какво нетърпение поне два месеца предварително все за РД си говореха.
Не знам....аз сигурно бих предпочела друг вид наказание за моите....да взема телефон, да забраня тв за месец или нещо подобно, според провинението.....лишаване от РД/празник/подарък ми се струва прекалено строго според моите възпитателни разбирания и методи.За подобна драстична мярка трябва да са направили направо престъпление, от рода на кражба, бой върху дете, тормоз върху възрастни хора.....Ама това за мен си.
Всеки си познава децата и знае кое би имало ефект при неговото.   Hands Plus1

# 312
Ето линк към теста, после има линкове и към типовете
https://fitbg.net/blog/training/test-telesen-tip
Имам нужда от помощ. Изкарах резултат 1,58 и сега се чудя към кои да се причисля. Нито съм близо до 1, нито съм близо до 2. Някакво разкрачено положение съм. Прочетох и за двата вида, като стигам до извода, че клоня към ендоморф, но не съвсем; имам данни  и от мезоморф. Не ми е чак толкова бавен метаболизма, бързо качвам, но и бързо свалям.
Извод: ще си я карам, както знам YumYumYum

# 313
Тестените , газирани, колбаси, сладкиши съм ги изключила.
Миналата седмица направих сандвичи на детето и единият го изядох Yum
Цяла нощ ме боля корема. Подозирам от години ,че не ми понася глутена , но сега беше брутално.
Много добре ми се отразява спорта, подобри ми се метаболизма и външният вид.
От три дена кантара ми показва 54,800 дано да продължа да свалям.
Успех на всички.

# 314
Сисе, извинявай, че и аз се намесвам. И то без да съм наясно особено за конкретната причина.
Единствените последствия ще са влошаване на отношенията ви. Особено ако детето вече е споменало пред приятели за някакъв вид празнуване.
Много важно е да си имате доверие, за да си наясно с живота и, да ти споделя. Много са чувствителни в тази възраст и минусите ще са повече от плюсовете.
Помисли, моля те, ако някой реши да накаже теб с нещо, на което много държиш. Какво ще направиш?! Няма ли в теб да изригне желание да се противопоставиш, да направиш обратното, да отстояваш себе си?!
Съгласна съм с Амур, има друг начин да и покажеш, че греши.
С обич!

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 11:15 от demirche

Общи условия

Активация на акаунт