Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 663
  • 707
  •   1
Отговори
# 495
Кайсийке, где си? Heart

# 496
  • тук и там
Нали знаеш-започвам всеки понеделник и приключвам всеки петък със диетата..Та от понеделник пак. Confused
Ще си дам малко почивка от темата-не ми се "говори" в момента на тема отслабване.И без това изпуснах вече слабеенето  за лятото...Ще се включа за новия сезон -“отслабване за Коледа".  Mr. Green Е,ако успея да сваля някой килограм-ще се похваля своевременно, няма да чакам покана!

Успех на всички! Heart Eyes Hug

# 497
Няма те в групата. Сега останах най пълната там хахахаха шегувам се еййй Kissing Heart
За Коледа,  за лятото, важна е посоката. Чакаме те с резултат.

# 498
  • Велико Търново
Нали знаеш-започвам всеки понеделник и приключвам всеки петък със диетата..Та от понеделник пак. Confused
Ще си дам малко почивка от темата-не ми се "говори" в момента на тема отслабване.И без това изпуснах вече слабеенето  за лятото...Ще се включа за новия сезон -“отслабване за Коледа".  Mr. Green Е,ако успея да сваля някой килограм-ще се похваля своевременно, няма да чакам покана!

Успех на всички! Heart Eyes Hug

Не, че трябва да те успкоя, но и аз с теб "Да отслабнем за Коледа" Simple Smile
За напускането на групата и, че не ти се говори по темата също те разбирам много добре.Аз напуснах една друга ФБ група, в която членувах около 5 години, освен всичко това и се изолирах абсолютно социално.Усмихната съм единствено като съм на работа и то е изкуствено, и по задължение.Желая успех и на двете ни! Hug

# 499
  • София
Девойчета стройни, как сте? Как вървят диетите?
Четох последните няколко страници само, така че Духчето да ме брийфне на лични, ако има бомби в темата или нещо важно съм изпуснала:)
Идвам само да ви се по'фаля с подадено предизвестие след десет години и половина във фирмата, нова (надявам се и по-уравновесена) позиция в нова компания и първия си избяган полумаратон! Цял ден не си свалих номера и медала Simple Smile
Тази седмица съм спала спокойна като бебе! Чувствам се по-лека, освободена и ми е страшен кеф!
Не съм се мерила, но не съм 53 със сигурност. В понеделник ще се сверя с кантара и ако е кардинално зле ще идвам да ви досаждам пак.
Успех на всички и да сте много здрави!

# 500
Ейй Бийпс, как липсваш ако знаеш Heart  Честита ти нова работа! Бравос и за маратона. Пък в понеделник си ела при нас независимо дали е зле или не Simple Smile

# 501
Охоооо, кой дошъл Simple Smile
браво, Бийпси, искам да съм смела като теб, пожелавам ти успехи на новата работа! И за полумаратора - друго по- голямо браво Simple Smile поканила те бях на сауна, от 1ви юни съм си подновила Пулса

Сиска, дано ти мине лошия момент, не си ти без усмивка и оптимизъм Hug

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 23:01 от Herzen

# 502
  • София, България
Ех, Херци, аз не, че искам да се оправдавам, ама хич не мога да се наям с един брой. Преди се няждах с 4-5 и големи картофи, рекох си сега,  че трябва да намаля количеството наполовина и не сбърках,  тамън си ме наяде, оставяйки ме леко гладна, но ми мина това след като пийнах и вода. За днес обаче си взех кутия. След малко ще има доказателство в твоята тема. Смятам в нея да си се отчитам за храната, в групата по-скоро ще поствам мои снимки с преди и след.

Само да се похваля, че вече от 66,3кг вече съм 65,1кг. Усещам се поотслабнала и за първи път започвам да го забелязвам.

Не пиша често просто понеже няма нищо ново и различно покрай мен. Спазвам си моя режим на  хранене, спортът ми се състои във вървене и толкоз. Имам намерение да си купя обръч, но това сигурно след месец ще стане. Не правя гимнастики, но много искам да ходя на някакви танци, по-ритмични, ще видя. За съжаление нямам карта Мултиспорт или друга подобна.

# 503
Бийпс, честита ти нова работа и поздравления за маратона! Чакаме да споделиш впечатления. Как беше?

Сиска, девойко хубава! Hug Горе главата, всичко ще се нареди. Hug Понякога социалната изолация помага за съхраняване на енергията. Има своите плюсове. Успех!

Тиси, честито ти кило!

# 504
Бийпс, рапорт даден Grinning

Кайсия, аз подкрепям решението ти. Понякога е крайно необходимо човек да се изолира и да намери собствения си път без много чужди "шумове" Simple Smile Успех!

Аз си продължавам с Дюкан. Изкарах 3 дни на ударния режим, вчера бях на протеини и зеленчуци, днес на чисти протеини. Колко са "чисти" с палео мюслито на Бийпс (още го ям!) и пшеничен зародиш не знам, ама ми е ок Wink
Накиснала съм пилешко филе с обезмаслено кокосово мляко (сметана) и къри. За вечеря видях, че във фантастико има Лаврак на промоция - туй ще да е Simple Smile
Противно на повечето мнения в Дюкан аз обичам зеленчуците и те ме обичат - вчера с тия салати колко пъти отидох до тоалетната... много добре ми се отразяват Simple Smile Решила съм, че ще карам месец така, а после ще видя.
Чакам да ми слегне първата закуска и се мятам на тренировката Simple Smile

# 505
  • София
Ааа, в Дюкан се заклевам аз. Много хубаво се бях издокарала с него преди време. Само водата да не забравяте да пиете редовно.
Кайсийче, не знам какво ти е, но съм с теб! От опит ти казвам, че с без мамата се живее; трудно, ама става Simple Smile
Таня, върна ли се на работа? Успяваш ли да съчетаваш спорта?
Гери, при тебе какво ново? Започна ли да спи детето хаха?
Дези, страшна емоция беше! Сега като се замисля и не осъзнавам как съм изкарала два непрекъснати часа в тичане. Бързо се възстанових и ще го помня винаги!

Айде, аз днес ще горя калории по доктори и лаборатории- малкото е с Т, обрив и от 4:30 нощес повръща. Ей, да ти е кеф да се върнеш в темата да се ожалиш едно хубаво начи Simple Smile

# 506
Ill абе помня аз, че си му фен хахахах аз пък се кълнях, че никога няма да го изпробвам (след опита ми през 2010-2011), ама на. Фен за сега не съм му, но ефектът е на лице, та нямам много право да мрънкам Grinning
Обаче мъжо донесе един пъпеш... медна роса... м...  гледам си аз инструкциите от Лазар и виждам на 7-мия ден едно "свободно хранене" и такива еретични мисли ми минават за тоя пъпеш утре...
Ама не бе, той сигурно е кисел и гаден.. още е рано за пъпеши, нали? НАЛИ?

Стискам палци всичко с малкия да е наред! Бързо да му мине Simple Smile

# 507
  • Бургас
Брех, чета за някакви ерОтични мисли и не мога да вдяна какво общо имат с пъпеша Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не съм си изпила кафето още, явно съм полу будна.
Бийпс, много ми липсваше. Поздравления и за новата работа и за маратона. Това са големи стъпки, пожелавам ти все така уверено да продължаваш напред. На работа още няма да тръгвам. Решихме да подхванем малък семеен бизнес за летния сезон и пуснах неплатен отпуск до септември. За сега успявам да тренирам, даже с ластици се обзаведох. Имам и план за тренировки за поне три месеца напред. Нали всичко трябва да ми е подредено Simple Smile
Дано не е нещо сериозно с малкия и да се оправи бързо. Стискам палци!
Аз отчитам - 0,500 кг. за изминалата седмица. Доволна!

# 508
Хубаво е да има къде да споделиш при други жени, че си отслабнал без да те гледат лошо Simple Smile)))
Сега сериозно - за осем месеца свалих осем килограма (в момента 61 на 169 см ръст). Пропорционално, сравнително трудно, но с много кеф. Започнах да тренирам редовно, 5 пъти в седмицата, не се жаля само на пътеката, основно наблягам на силови упражнения и тежестите се увеличиха многократно с времето.
Разбира се, на първо място е хапването. От сладкото не съм се отказала, даже последните 2 седмици се отпуснах, но не прекалено. Наблягам на салати, киноа, кафяв ориз, авокадо, спанак, извара, яйца, домашно пилешко месо.
Съвсем скоро избягах и 5 километра - малко или много са не знам, но за мен беше лично предизвикателство. Две години не съм пушач вече при 8 години пушене.

Утре ще получа и новото си колело, с което ще джиткам по-бързо отколкото с тротинетката и ще се изпотявам повечко.

Интересно ми е да разбера дали тук има момичета, които се интересуват от бодибилдинг и по-конкретно бикини фитнес Simple Smile

# 509
  • София
Аз се интересеувах доста, че и бях докарала релеф. Сега се вълнувам повече да съм психически стабилна и да не викам по децата, заради психопатията на други хаха. Браво за постижението!

Айде, записвам се с три кила за махане. Но разбираемо- полумаратона беше на 20ти, седмица преди това наблягах съзнателно на въглехидрат, за да имам сила да тичам. Седмица след това бях гладна като едно куче. Сега чакам и цикъл.

При мен положението е скарлатина ин дъ хаус! Оммм!
Херц, на всякакви първи срещи са ме канили, но за сефте някой ме кани директно по гащи и хавлия хаха

Хубава да ви е седмицата! Не ползвам ФБ аз, така че минавайте да споделяте по някоя лична данна и тук.

Общи условия

Активация на акаунт