Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 316
  • 707
  •   1
Отговори
# 555
Изключването на цели групи храни не го намирам за здравословно и нормално. Лишаването на тялото от важни за него неща никога не е водило до нищо добро.
Нормален диалог?! Тук възможен ли е...
Да, възможно е и се спазва. Това че не всички сме на едно мнение или че спорим по дадени въпроси не означава, че не водим нормален диалог.
Всеки си има гледна точка и виждания за живота.
Твоя светоглед не е моят светоглед, но това не ми пречи да разговарям с теб. Може пък да науча нещо полезно.

# 556
Не ми се спори наистина, имам около себе си над 10 примера за жени отслабнали драстично, многоооо драстично, 20-30 години по - късно със запазени кг. Просто когато нещо е непостижимо за някого, започва да го отрича. Успех и на Вас. Simple Smile

# 557
Изключването на цели групи храни не го намирам за здравословно и нормално. Лишаването на тялото от важни за него неща никога не е водило до нищо добро.
Нормален диалог?! Тук възможен ли е...
Да, възможно е и се спазва. Това че не всички сме на едно мнение или че спорим по дадени въпроси не означава, че не водим нормален диалог.
Всеки си има гледна точка и виждания за живота.
Твоя светоглед не е моят светоглед, но това не ми пречи да разговарям с теб. Може пък да науча нещо полезно.

Всеи решава на какво да вярва, защо мислите че яденето на млечни продукти е здравословно? Точно след изключването им започнах да се подобрявам здравослосно и физически, над 70 проценра от хората имат непоносимост към тях, без да разбврат докато вече не е късно. Simple Smile

# 558
Няма нищо лошо в това да изпробваш различни режими и сама да прецениш как се чувстваш от това. И аз съм пробвала почти всичко - разделно хранене, високо-мазнинно хранене, вегетарианство, житния режим и не се сещам още какво. И именно, заради това, че опитах от всичко вече мога да преценя кое е за мен, от кои храни качвам килограми, от кои се чувствам добре и т.н.

Относно млечните. Непоносимостта към млечните се дължи на непоносимост към лактозата в тях, от там идват и проблемите. Но ако човек няма лактозна непоносимост не е проблем да се храни с мляко и млечни. Единствено трябва да се внимава с количествата, защото млечните продукти са си доста калорични.

# 559
Няма нищо лошо в това да изпробваш различни режими и сама да прецениш как се чувстваш от това. И аз съм пробвала почти всичко - разделно хранене, високо-мазнинно хранене, вегетарианство, житния режим и не се сещам още какво. И именно, заради това, че опитах от всичко вече мога да преценя кое е за мен, от кои храни качвам килограми, от кои се чувствам добре и т.н.

Относно млечните. Непоносимостта към млечните се дължи на непоносимост към лактозата в тях, от там идват и проблемите. Но ако човек няма лактозна непоносимост не е проблем да се храни с мляко и млечни. Единствено трябва да се внимава с количествата, защото млечните продукти са си доста калорични.

Мисълта ми беше, че трудно се установява тази непоносимост, а за калоричното, всичко е до количеството.  Едно парче 50 гр. всалатата няма да навреди. Защо сте опитала толкова режими, не успявахте да стиднете до края или?

# 560
Защо сте опитала толкова режими, не успявахте да стиднете до края или?
Благодарение на 90 ДД свалих 40 кг. След това просто исках да видя какви са другите режими и какво могат да ми донесат. Не съм човек, който обича еднообразието. За това минах на НВ ВМХ, но при него ми беше трудно да спазвам принципа на превес на мазнините, липсваха ми плодовете и така разбрах, че не е за мен. Житният режим го правих, защото четох колко бил полезен и здравословен. Изкарах целия курс. Глупости и щуротии. А, забравих, правила съм и плодова диета. Но там определено си бях гладна. Изпробвала съм и Дюкан, но също, както при високо-мазниното хранене ми липсваха плодовете.
Всъщност най-добре се чувствам спазвайки правилата на разделност при храненето. Точно за това харесвам и 90 ДД, която се оказа и моят начин на хранене. При нея не гладувам, но там има голямо количество салати, които засищат. Ако искам да свалям килограми отново бих заложила на 90 ДД.

# 561
  • Козлодуй
Да, гледа се процентното съотношение. Ето го любимия ми обяд - 2 яйца, 100 гр. свински гърди и 10 гр. масло

Реално това са 450 ккал. Повече от два пъти на ден това няма как да го ям... Просто е много засищащо. Затова и не разбирам хората, които прекаляват с количествата, като са ВМ Confused
Аз бих и съм го яла и в по-големи количества очевидно че ти си като ММ той и с малко се наяжда особено ако е мазно буквално с една лъжица се наяжда и много ме ядосва като ме види, че съм се разяла ми оставя и своята порция, че нали е кавалер да не остана гладна и аз съответно омитам всичко Sad

# 562
С гладуване се сваля. И аз свалих над 10кг, след това с все така ограничено хапване качих около 16 Wink Сега организма ми е толкова пре**ан, че ни с ядене, ни с глад става свалянето така, както преди това.
Е, аз гладувах след загубата на майка и партньорът ми, а не с цел да слабея ама все пак, нали ...
Всеки да си сваля както иска ама след време ако дойде момента да се вайкате, гладуващите, че колелото се е обърнало да не дойдете да мрънкате как момичетата с опит не са дали адекватни съвети Simple Smile
А лакомията се превъзмогва, отучва, забравя и т.н. с правилно хранене, засищащо, а не с глад!

# 563
Не знам какъв режим го заформих днес, но отчитам успешен ден 1. Начало 95,2кг, мерките са стари, но предполагам актуални, та няма да ги меря пак. Направих и дълга разходка. Меню няма да пиша, че ще стресирам някого  Joy

# 564
z.2012, от утре и аз съм с ден 1.Имам закупен режим от Румяна, който така и не започнах, защото в последствие реших да започна системата - 60, която е страхотна, но нещо взе да ми дотежава това с ограниченото ядене и то до 6 часа.Та мисля, че е време да опитам нещо различно.Хем за разнообразие, хем и да се пораздвижат нещата Simple Smile
Напълних кутиите за утре и съм подготвена за "новото начало" Simple Smile

# 565
Успех Самуела  Simple Smile А ще тренираш ли с Руми?

Аз се чудя къде да си пиша храната, въпреки че рядко меря на везната. Иска ми се да имам все пак някакъв поглед какво горе долу ще се получи. Имах дневник преди време на едно местенце, ако успея да си налучкам паролата може там да си следя храната.

Херци, пиеш ли вода  Simple Smile ?

# 566
Успех Самуела  Simple Smile А ще тренираш ли с Руми?
Да, ще тренирам.С режима имам и тренировки.Започвам от начинаещи, че килограмите не са ми никак малко и да не се ошетам нещо.

# 567
Всичко пия, вода най- много Laughing
Ние работим навън тази седмица, 2 литра ги изпивам без отпикаване, но движението ми  е винаги пръв приятел на отслабването, нищо общо с лежането в офиса на стола

Алис, отслабвай както искаш, но не се хлъзгай по вегетарианството, години ще ти трябват, за да възстановиш щетите

Закусвах половин пастърва, не можах да ям на обяд, вечерям крилца (знам, знам, че леко кръшкам на Дюкан), триците днес не ги наместих
броя го успешен, не съм била гладна

# 568
Аз все пак се измерих и мерките са малко нагоре  Sad  Но това повече ме мотивира в момента.
При мен пък в работата се промениха нещата в посока повече седене и писане на компютъра, което съответно веднага се усети във врата и кръста. Триците не ги забравяй и утре, че лошо. Аз съм много ВМ днес, и количеството беше доста, дано поне В са прилични.

Самуела, от колко започваш? Аз смятам да изчакам с по-сериозен спорт докато не падна под 80кг.

# 569
Бях 106 кг. в момента съм към 89.Бях стигнала 87 кг, но се отпуснах с храната и то много и резултата е налице Sad

Общи условия

Активация на акаунт