Дойде ред да се разкрие мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче.

• 32 298
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Момичета:)) вижте в какво се влюбих днес:)) на косъм съм това да е първата покупка за бебчо! ❤
С дъщеря ми имах почти същата само, че на друга марка и беше една от най-успешните ми покупки! Беше ми от голяма помощ първите месеци.
https://youtu.be/N5li8kPMym8

# 451
  • Варна
Момичета:)) вижте в какво се влюбих днес:)) на косъм съм това да е първата покупка за бебчо! ❤
С дъщеря ми имах почти същата само, че на друга марка и беше една от най-успешните ми покупки! Беше ми от голяма помощ първите месеци.
https://youtu.be/N5li8kPMym8

Това е много сладко! От къде може да се купи?

# 452
Ау, както ми се гади в момента си представям това да ме клати насам-натам и ми става още по-зле. Но на бебетата явно им харесва 😊.

# 453
  • Варна
МКБ88 Има ги в сайтове и магазини тук в Б-я, но разликата в цената от чужбина е на половина поне , снощи се зачетох из форуми.... за съжаление аз съм пълен индианец с поръчки от чужбина и няма как да стане да си я поръчам от чужд сайт. Модела е 4moms .
https://comsed.net/електрическа-бебешка-люлка-mamaroo-4-0-multi-color

# 454
  • На север
Тук в Норвегия най-евтината която видях в сайт  е около 300 евро. Вие за колко я намирате?

# 455
Аз не харесвам този тип люлки. Мисля, че едно бебе има нужда да бъде люшкано от майка му. Мисля да заложа на слинг, този път от самото начало. Дъщеря ми я сложих към 3 месец, но това бебе мисля да го нося доста повече.

# 456
  • Варна
Слинг и кенгуру и аз имах, но те ми бяха за разходки навън.
Тази люлка ми беше от голяма полза да свърша нещо вкъщи, понеже аз нямам кой да ми помага, освен ММ след работа.
Woman in red До колкото четох в Амазон ги намирали по 150-190 долара. На черни петъци и по-ниско... но незнам дали от същия сайт.

# 457
  • София
Ухааа много яка люлка, ама 600 лв.. нъц. Аз ще взема някакъв вибриращ шезлонг докато си вършея вкъщи да ме държи под око Simple Smile))
Аз слинг и ерго раници нама да нося, не искам и да го свиквам постоянно в мен да седи. Таткото има желание за слинг, ако иска да го носи той.

# 458
Добро утро, момичета 💐
На мен една приятелка ще ми даде подобен, само основата му се различава. И аз като го видях, в първия момент си помислих, че ще му действа като морска болест 😁
За слинга и раницата, харесват ми, но изобщо не съм чела откога почват да се използват и трябва да разгледам.  Таткато със сигурност ще иска раница. Той се кефи на такива неща.

# 459
  • Варна
Да, множко са 600лв, но от вчера не спирам да я мисля.... освен да търся, някои да ми я поръча от чужд сайт.. 🙈
За кенгуру като заговорихме... в кръга на шегата. Моята дъщеря е родена декември и за свети Валентин, исках този път нестандартен подарък за моя мъж и му подарих този: http://slonbalonbg.com/kengura/chicco/chicco-kenguru-soft-and-dream-sandshell/ 😆😆😆 ами ползваше си го по разходки и той, много му се кефеше даже!

# 460
Аз имам тамън два слинга (един тънък и еластичен за по-леко бебе и един як, дето става и за големи деца). Хубавото е, че може да се ползват още от раждането. Лошото е, че в някакъв момент навън може да се наложи да извадиш бебето и после е трудно и неудобно да го сложиш обратно. Случвало ми се е няколко пъти да го ползвам, за да заведа баткото на консултация през зимните месеци, понеже педи ни е на няколко спирки с градски транспорт и това ми беше основната трудност.

# 461
Моят хубавец не искаше да стои в нищо-нито кенгуру,ниво в слинг (слинга ми се струваше направо опасен-бебето стои в една странна стойка,не бях спокойна да тръгна така).

Най-простият шезлонг ми свърши най-хубавата работа,имах с вибрация и музика и го продадох.

# 462
Аз имам сколиоза и когато нося тежко много ме боли гърба и кръста, затова задължително трябва да взема някаква подобна люлка. Момичета да ви попитам от два дни имам опъване долу в корема, не е болка, но е неприятно. 13,0 г.с. съм. Не знам дали е от нарастване на матката или са контракции. Не съм пила но шпа, дали да пия според вас? Не знам дали има нещо общо с това че съм настинала и много кашлям, кихам напоследък. Еднократно вдигнах и 37 преди няколко дни, но вече съм по-добре Simple Smile

# 463
mama Dayana, аз към така от няколко дни. Даже вчера станах  рязко и ме сряза много силно вляво, все едно се скъса нещо. Но за няма и 5 минути мина. И аз мисля че е от разширяването на матката. В 13с1д съм.

# 464
Здравейте! Имам питанка понеже не намерих отговор, затова питам тук. През февруари ползвах болничен за баткото. Този болничен ще се отрази ли на тези 180 дни, които мога да използвам преди 45-дневния? В болничен съм от 9 седмица до края.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 12:08 от niksana324

Общи условия

Активация на акаунт