Дойде ред да се разкрие мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче.

• 32 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, как сте със симптомите? Аз съм в началото на 12 г.с. и сякаш започват да отшумяват. Вчера сутринта повръщах...днес -нищо. Естествено паниката в мен ае опитва да се обади, но се опитвам да я контролирам...все пак е нормално да отшумяват постепенно, нали?

# 436
Аз вече не повръщам от доста време, но ми става леко лошо понякога. Не се притеснявай, 12 седмица обикновено отшумяват.

# 437
  • Варна
При мен киселините отшумяха преди седмица някъде... Днес влизам в 14г.с.
Но от няколко дни вечер много ми се гади.. не повръщам.

# 438
Аз днес съм 13с0д. Чувствам се по-добре. Понякога имам леко гадене, но не е страшно. Започнах отново да закусвам с яйца, доскоро не можех да ги погледна.
Гърдите ми се поотпуснаха малко и не са така стегнати,малко се притесних с тях, но явно е нормално да не са нон стоп стегнати.
Леко ме притеснява,че свалих това,което съм качила. А съм с поднормено тегло и не знам дали не е проблем. А се храня редовно. Просто не ям бял хляб, поспрях тестото и не ям сладко. Гледам да се храня пълноценно.

# 439
  • Варна
Аз нямам от доста време никакви симптоми, освен леко чувствителни зърна и краката дето са ми подути.А и ставам вечер по 1-2 пъти поне до тоалетна.По принцип е нормално втория триместър да е по-спокоен, без кой знае какви симптоми.До някоя и друга седмица повечето ще почнете да усещате бебчетата, като цяло тази част от бременността се води най-спокойна и лека.
Но ви разбирам, тези дни хич не се чувствам бременна и аз.

Да се оплача, днес се събудих със схванат врат.Много е гадно, не мога да се завъртя надясно и ако забравя и направя по-рязко движение яко ме заболява.Намазах се с Арника, за сега обаче няма ефект никакъв.

Кики, не се тревожи за килограмите.Бебето си взема каквото му трябва.Някои бременни почти не качват.Една позната в 9ти месец корем почти нямаше, родихме заедно с 1 ден разлика, нейното бебе 3кг. точно, моето 2.700кг.. Тя роди и я изписаха все едно не е раждала, корем нямаше.И тя така много слабичка и фина дама.

# 440
  • На север
Yakamoz, за първи път чувам за такава застраховка. Много ме съмнява да ти се спести тук нещо. Предвид че се плаща за абсурдни неща като че имаш телевизор или че ползваш вода...
Вчера и аз мислех защо гърдите ми не ме болят. Днес обаче усетих болка при ставане. Явно симптомите ту ги има, ту не. За храната съм си същста. Още изхвърлям салата и не мога да понасям риба.

# 441
Не знам как е при вас, ако искаш може да проучиш. Също ако познавате местни може да разпиташ. Аз също не знаех за тук, но направиха такава от работата на мъжа ми. Естествено може и като частно лице да си направиш.

# 442
Офф,мацки,гледам,че говорите за зъболекари и зъбки.И аз имам проблем с един зъб,който не ме боли обаче,но имам на венеца над зъба едно като пъпчица дето ту изчезва,ту се появява.Сигурно е гнойна торбичка и няма да ви казвам отколко месеца /сигурно 5 /си натискам парцалите.А като разбрах ,че съм бременна прочетох,че в първия триместър не било препоръчително да се ходи и си стоя така.Да чакам ли втория триместър или да отивам?

# 443
  • На север
Момичета, аз тотално изчатках Grinning Взех си доплера и много бързо хванах пулс леко в дясно. Хубаво ама като чух в ютуб как трябва да звучи не беше така бързо. Викам си моя пулс съм хванала. Накарах мъжът ми да брои за минута и изкара около 108... Сега викам хем високо за мен, хем ниско за бебо. Пробвам пак. Чух същия пулс в ляво, но почти не се чуваше. Викам моят е явно и така съм се ошашкала че е съм го вдигнала. Добреее пак пробвам и нищо. На четвъртия опит по средата долу улавям леки шумове и четах че като се чуело нещо странно трябва да продължа в тази област и алелуя Simple Smile чух пак ритъм ама ми се стори по-бързо. Викам мъжът ми да брои. Каза 122! Разликата не е голяма, но при положение че моят пулс е висок се оказа трудно. Обаче май го чухме. По-различно беше. Simple Smile Как мислите? Ниско ли е 122? Аз толкова съм се шашардисала днес че каквото и да ям захарта е над 7.

# 444
  • Stara Zagora
Здравейте момичета 😊 Вчера дадох кръв за БХС, за резултати ми казаха след 10 дни. Още ми се гади и не мога да понасям много храни. Спряха ми утрогестана и фолиевата, а на следващия преглед ще ми каже какви витамини да взема. Вчера на прегледа много шаваше човечета и голям зор, за да го измерят,  ама тя и каката беше много шавливо бебе 😊

# 445
Women,тези доплери не могат да отчетът така както при АГ,професионалният,който струва хиляди.
А и плодът е още малък.
На упътването пише,реално от коя седмица може да се ползва,а той долавя доста по-рано,но тоновете са по-забавени,от реалните.

# 446
  • На север
Много добре се чуваше в смисъл ясно се чува пулс. Няма грам съмнение дали е пулс. Въпросът е дали е твоя или на бебето. Понеже аз оня ден в спешното бях с пулс 100, сега мисля може и повече да е понеже много се вълнувам. И ако бебо е 120 примерно е трудно да уцелиш разликата. Но мисля че последното не беше моят. Simple Smile Пак ще пробваме по-късно.

# 447
Woman, просто измери твоя пулс на ръката или врата...така ще стане ясно.

# 448
Не е твоя,няма как да го объркаш.
Пробвай на сърцето си.

Чува се пулса на бебето ,но не е толкова забързан както на доплер в АГ кабинет.

След хранене,може да си чуеш червата. 😄

# 449
  • На север
Чухме гоооооо. Като го чуеш няма съмнение Simple Smile Всичко преди е било моят ускорен пулс. Тайната била да проверя надолу. Буквално преместих бикините чак толкова надолу беше и е супер бързо. Не можеш да го преброиш. Simple Smile Като каратечница е Grinning Най-накрая мога да отдъхна...

Общи условия

Активация на акаунт