Явно нашата е доста бъбрива,вече и по две три думи свързва и мога да кажа,че си водим диалог. 😃 Няма пак да изброявам думите,но сигурно поне 50 вече ги ползва по предназначение. 😍
Вече и карфиолът излезе от черния списък, с такъв кеф яде снощи крем супа с карфиол и синьо сирене.. Та.. нямам и аз много идеи, бих предлагала варианти и да се надявам все нещо да хареса. Иначе напълно те разбирам за нервността, мен ми качва кръвното като вземе да хвърля прибори, че даже и по някой крясък си отнася, ама какво да се прави - не сме от желязо
Доколкото аз разбирам, проблемът е, че той изобщо не намира храната интересна, не че държи да се обслужва сам. Мушмул също няма грам претенции към нашите манджи. Поглежда ме любопитно, даже примлясква, но не държи да опита или пък да посегне. Имаме някакъв успех на фронта с ядене с лъжица самичък, но е първите 4-5, после го домързява
Като успокоение да кажа, че щом е жизнен и пълни памперса явно все пак е ОК. 

. Е обича попара и кус-кус, таратор и до там.Нощно време пие АМ и с това неядене през деня скоро няма да му го спирам.Надявам се пак да е период и да отмине скоро.