Искам първо накратко да разкажа моята история, а след това и да попитам нещо.
С приятелят ми правим опити от 6 месеца, но така и не се получава. Аз съм с поликистоза, но за момента нямам кисти и имам овулация. Правила съм изследвания на хормони. Имаме спермограма, която също беше добра, но бебето така и не идва. Сега знам, че ще кажете, че сме опитвали прекалено малко време, но за мен не е малко, а напротив - много е мъчително това чакане.
Четох много за д-р Калчев и бих искала да се насоча към него, но така и не прочетох с какво точно се занимава той, тоест не мога да преценя дали съм за него. Бих си записала час, но не знам колко насериозно ще ме приеме с нашите 6м., неустановени проблеми (ако има такива) и дали изобщо съм за такъв специалист като него в момента, защото чета много позитивни коментари за него с чудесен завършек, но все на доста проблемни забременявания, от които реално се надявам да не съм.
И, за да не изпадам в неудобно положение пред доктора, реших да попитам първо вас. Ако сметнете, че съм за друг специалист, ще се радвам да ме посъветвате към кого да се обърна.
не можете да ми забраните да се изказвам както си пожелая и щом държите ще споделя и лична история на близка приятелка с “ аденомиоза” открита от Д-р Калчев, която се оказва миома а разликата е много голяма…. И хидросапингс установен от рентгенова снимка при друг лекар и “ проходими и прекрасни тръби” от проверка с пяна или хидротубация незнам как се казва от Д-р Калчев. Добро отношение и забавни шеги пред качествена медицинска услуга - не мерси!