Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 783
  • 770
  •   1
Отговори
# 660
Еййй, тъкмо ми одобриха кредита за чантето, ама забелязах, че е с много къса дръжка. Smile Smiley Ем цъ, отказвам сЪ!

Е, тя, щото е 33/27 см., демек не е чанта, ми малко чантенце, не ти трябва по-дълга дръжка, ше си я гушкаш под мишницата. То за тез пари и аларма трябва да ѝ сложиш...

# 661
Макарон, днес видях в Хумана до СУ, няколко неща на Макс Мара  Peace

# 662
То за тез пари и аларма трябва да ѝ сложиш...
TrollfaceTrollfaceTrollface

# 663
Мерси! Hug Може да съчетая една разходка до Борисовата с разглеждане на Хумана.

На мен наистина не ми е за марката, все тая ми е какво пише на етикета. За самото палто страдам - от много хубава, мека и топла вълна, лекичко, дълго до под коляното, моделът и той хубав. Пък дали е на Макс Мара или ХМ, няма значение.

Страдам не го разбирайте буквално, не съм седнала да рева за него, просто малко съжалявам, че го изпуснах, ама не съм тръгнала да умирам от мъка. Grinning

# 664
  • Sofia
Минах днес през Мания,69лв/кг е на подбраната стока...кога са я вдигнали!?
Имаше една чанта,изглеждаше нова и от ест.кожа,голяма,черна,но тежичка,сигурно към 100лв ще излезне...
Взех си един шал,друго не харесах,а има промоция на -70% за втори артикул.

# 665
В последно време не съм доволна от Мания. Гледам, гледам, само за детето намирам. До нас има магазини с фиксирани цени и съм доволна да пазарувам от там. Та искам да кажа, че нямам време да ровя парцалите, омачкани с топчета по тях, изтънели от носене и сигурно 5 пето качество. Не знам защо така се излагат. Имах преди страхотни попадения.

# 666
Гледам във ФБ страницата на Хумана, че този понеделник са заредили нова стока. Това какво значи, другият понеделник 17-ти какви ще бъдат цените? Изобщо, кога ще почнат да падат, че нещо не се ориентирам в ценовата им политика?

# 667
Да си държат златната чанта. Онзи ден си взех от ОЛХ от една мацка чанта от естествена кожа за 49 лв. Каза, че е купувана 580, сега дали е вярно, или не, не знам, но и не ме интересува. Фирмата била обличала Гала от "На Кафе". На живо още повече ми хареса. Тип торба, точно мой тип чанти.

# 668
От два месеца не съм купувала от мания.Разглеждам,много са зле.Друг път се е случвало нещо да ми хареса,но да е по-малко или по-голямо от моя номер.Сега-нищо!В халите отдавна няма обувки.Не знам във всички магазини от веригата ли е така?

# 669
  • Sofia
В Мания на бул.Г.Делчев/Кр.село има обувки.

# 670
В Мания на бул.Г.Делчев/Кр.село има обувки.
Благодаря Доли,там ми е далече.

# 671
  • София/Севлиево
Гледам във ФБ страницата на Хумана, че този понеделник са заредили нова стока. Това какво значи, другият понеделник 17-ти какви ще бъдат цените? Изобщо, кога ще почнат да падат, че нещо не се ориентирам в ценовата им политика?
По принцип пак на страницата им във ФБ пише, но по спомен от 2-ра или 3-та седмица почва да има happy hour с намаление от 30 до 50 % от цената на етикета, а от 4-та седмица започват да са на брой като цените почват от 8 лв и стигат до левче , че и по-малко през седмицата преди зареждане.Сега покрай празниците обаче не ми се смята кога точно ще са най-ниски, следете ги във ФБ.Аз имам хубави попадения точно от седмицата с най-ниските им цени, ама си трябва време за ровене...

# 672
  • Перник
С тези двете закривам онлайн пазаруването за тази година. И без това ги чаках 7 дни.
Ски панталонът на детето е чисто нов и на живо изглежда доста по-добре.
https://remixshop.com/bg/child-clothes-trousers-sports-clothing- … l-pr11365454.html

Моят панталон май е обуван няколко пъти. Много приятна материя и...има хастар. От горе до долу. За пръв път виждам панталон с хастар Open Mouth
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-trousers-banana-republic-pr11378775.html

# 673
О, много е удобно с хастар, макар че чак до долу май нямам.

# 674
  • Перник
О, много е удобно с хастар, макар че чак до долу май нямам.

Като го пробвах ми се стори приятен. Изпрах го и в момента съхне, утре ще разбера колко е удобно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт