Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 789
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
В Казанлък има ли интересни магазини ?

# 676
Ремикс пък си вдигнали доставката. То не че нещо 20-30 стотинки отгоре, но точно в тоя период, дето закъсняват доставките и куриерите мотаят пратките. Едни обувчици летни си харесах, вече няколко дена стои надпис: обработва се от куриер. Да го беше обработил вече ли........ newsm78

# 677
И аз поръчах едни обувки, същата работа. Друг път поръчано събота вечер, куриера в неделя ми звъни...сега само се обработва. Лепнали са си надпис, че препоръчват поръчка до офис, ама на мен ми е удобно в офиса ми да ми носят и ще чакам. не съм примряла за обувките, а и работя на всички дни и ще с и чакам

# 678
И аз си чакам, не се нервя, но точно, прави ми впечатление, че досега не са ми бавили поръчки. Когато ми ги донесат, в това време няма как да кипря с тях. Simple Smile Peace

# 679
  • София
Ужасно бавна е доставката от Ремикс. Поръчка, изпратена на 11.12 я получих вчера. И с какво основание вдигат цената на доставката?  ooooh!

# 680
На мен пък днес Спиди направо ми доставиха поръчката от Ремикс. Преди ми пращат смс на коя дата да очаквам, ако искам да променя адрес, а сега направо дойде

# 681
Куриерските фирми май още не могат да се освестят след черния петък. Подкарали са я на кой как му дойде.

# 682
И моя поръчка от там стоя цяла седмица на обработва се от куриер и естествено решиха да я доставят точно в събота, когато не бяхме вкъщи. Сега ще си постои в офис щом не разнасяли втори път. Пък днес видях, че след 2 дни имало магазинаж. Наглост велика са тия Спиди, нямам думи вече за тях ...

# 683
  • София
Тоя надпис стои от поне 10 дни, а в близките ми 2 клона на Спиди е ужас, винаги има поне по 10 човека.

# 684
  • София
Да, между черния петък и коледното пазаруване куриерите не смогват. Явно много е нарастнало онлайн пазаруването.

# 685
  • Перник
Ремикс пък си вдигнали доставката. То не че нещо 20-30 стотинки отгоре, но точно в тоя период, дето закъсняват доставките и куриерите мотаят пратките. Едни обувчици летни си харесах, вече няколко дена стои надпис: обработва се от куриер. Да го беше обработил вече ли........ newsm78

Както споменах, и моята поръчка се забави. Поръчах в неделя вечер, пристигна в следващия понеделник.
Предната поръчах в четвъртък, пристигна в понеделник.
И верно са вдигнали доставката. С малко, но все пак...
Последните 2 поръчки си ги вземам от офис на "Спиди". При положение, че няма други клиенти, отнема по 5-6 минути. Единия път служителката говореше по телефона, снощи се разправяше с куриер за някаква пратка...
И с "Европът" се разправях тия дни.
Не смогват куриерите, факт.

# 686
  • София
Последно си взех 3 пуловера от един магазин на гърба на Галакси трейд Център в Гео Милев. Или е Нещото или Дрехата(май е първото). Доста е мизерен и нещо не ми е комфортно там, но този път си тръгнах с приятни неща. 2 пуловера на Esprit-много наситено синьо и хубаво зелено. И един бял от мерино. Там трябва доста да се ровичка, защото повечето неща не са особено добро качество.
Бях видяла и един нов май на булевард Гео Милев.

# 687
  • София
Последно си взех 3 пуловера от един магазин на гърба на Галакси трейд Център в Гео Милев. Или е Нещото или Дрехата(май е първото). Доста е мизерен и нещо не ми е комфортно там, но този път си тръгнах с приятни неща. 2 пуловера на Esprit-много наситено синьо и хубаво зелено. И един бял от мерино. Там трябва доста да се ровичка, защото повечето неща не са особено добро качество.
Бях видяла и един нов май на булевард Гео Милев.
Къде има нов на Гео Милев, аз съм в Редута и мога да прескоча да видя. Там един има май Пулс или нещо такова ,да не би за него да пишеш?

# 688
Специално за "Спиди", от кухнята ви споделям, че имаха срив в системата си. Всъщност още го имат. Не е заради черният петък.

# 689
  • София
В какво се изразяваше сривът в системата им? Важно ми е по друга линия.

Общи условия

Активация на акаунт