Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 764
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Този срив още от Ноември съществува, не го ли оправиха вече? Срам...

# 691
  • София
Последно си взех 3 пуловера от един магазин на гърба на Галакси трейд Център в Гео Милев. Или е Нещото или Дрехата(май е първото). Доста е мизерен и нещо не ми е комфортно там, но този път си тръгнах с приятни неща. 2 пуловера на Esprit-много наситено синьо и хубаво зелено. И един бял от мерино. Там трябва доста да се ровичка, защото повечето неща не са особено добро качество.
Бях видяла и един нов май на булевард Гео Милев.
Къде има нов на Гео Милев, аз съм в Редута и мога да прескоча да видя. Там един има май Пулс или нещо такова ,да не би за него да пишеш?
Там беше магазин преди. Мисля, че Гео Милев се води(аз съм от Изток и ми е малко мътно Laughing ) От там, където се пресича за църквата и онова Джиков, се тръгва посока център, по тротоара на училището. Върви се надолу и мисля, че е до един магазин с аксеоари за бяна. С бяло фолио е по прозорците и са изписани различни марки за баня, кухня. Малко глупаво обяснение 😂 Не знам и колко е нов, веднъж го видях есента. Вътре има 2 помещения, дрехи и обувки.

# 692
  • София
Май е този за който си мисля. На левият тротоар към центъра?

# 693
Това е М пулс, не е нов. Но има добри попадения, особено в зала Б. По-добър е от онзи Мпулс, дето беше на Лъвов мост и си беше пълна скръб.

# 694
Не. Още циклят.
Аз се дразня пък на такива онлайн магазини, които работят само със Спиди. Много по бързо, за мен, работят Еконт. Поне да има и такава опция, и потребителя да си избира с кой куриер да получава.

# 695
Мъжът ми поръча в петък и днес си взе нещата, моите от миналата седмица също дойдоха бързо. Не съм забелязала увеличението на доставката (3,60 ли е било преди), но пък видях че за 1,70лв. повече предлагат експресна такава, коетое супер за нетърпеливи като мен.

# 696
  • Sofia
М пулс на Лъвов мост има ли още?

# 697
Не. Още циклят.
Аз се дразня пък на такива онлайн магазини, които работят само със Спиди. Много по бързо, за мен, работят Еконт. Поне да има и такава опция, и потребителя да си избира с кой куриер да получава.
и аз като видя Спиди и ми става лошо, сега бях поръчала до адрес, пращат ми на СМС адреса и да потвърдя. Ок, потвърждавам, но пратката не идва, ден, два, на третия звъня да видя какво става, куриерът се оправдава "не мога да смогна, ще ви я оставя в офиса, да дойдете да си я вземете"..… моля, че аз съм си платила да дойдете до нас, егати наглеците, отвратителни са, та нали това им е работата

# 698
М пулс на Лъвов мост има ли още?

Отдавна го няма.Има някакъв смотан на негово място.
Само два са останали в София вече.

# 699
Да, Ремикс са си вдигнали цената за доставка. Защото е много качествена услуга... При такъв обем от поръчки, цената би трябвало да пада и става по-евтина, а не по-скъпа.

Наскоро гледах някакъв репортаж по ТВ по повод всички забавени поръчки от куриери от Черният петък и всяка втора пратка, която се виждаше в склада им, беше на Ремикс.

# 700
А в темата често се коментира кой купува от Ремикс.....
Трябва да си сменят куриера, щом Спиди не смогват
Повтарям си въпроса - в Казанлък има ли интересни магазини?

# 701
Здравей, няма Simple Smile Преди имаше страхотни магазини, но от години вече ги няма.
 Има един - мисля Дрехата, на центъра там веднъж бях видяла интересни неща - чанта Samsonite, но ми я взеха под носа и едно долнище на Burberry - струваше ми 6 лв. Ако с друго мога да помогна питай Simple Smile
А в темата често се коментира кой купува от Ремикс.....
Трябва да си сменят куриера, щом Спиди не смогват
Повтарям си въпроса - в Казанлък има ли интересни магазини?

# 702
Благодаря много! Бях чувала, че има много интересни неща в Казанлък, но явно вече са се променили нещата

# 703
  • София/Севлиево
От туй Нещо на гърба на Галакси си взех много хубава бяла жилетка от мохер(одавна не бях попадала на такъв ) за 2 лв и мек пуловер с много нежни пайети в бяло и сиво,пак за 2 лв.Имаше доста хора ,когато аз го посетих, но за съжаление нямаше рокли(а аз търсех основно това)...
А поръчките явно доста ги бавят от всякъде-преди 2 седмици си поръчах куфари от е-маг и още ги няма, а на 24.12 пътуваме и вече съм пред нервен срив-кога ще дойдат,кога ще оправям багаж...

# 704
Тъкмо и аз направих поръчка от Ремикс.
Да, цената за доставка са я вдигнали, но са махнали безплатната при плащане с карта. Мнооого жалко. Ние така пазарувахме от там.

Общи условия

Активация на акаунт