Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 850
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в подлеза на НДК си намерих коледна украса Simple Smile остава да сложа възглавничка вътре Simple Smile

# 571
 Ее, далече са ми тези Мании, утре ще ходя в халите, но едва ли ще си намеря такова дълго яке. В Зиг-Заг на Борис  нали е 10 лв кг. вече? И там ще мина за домашни халати.  Снимки има ли на твоите неща  marianamama да погледна...

# 572
Ако някой се интересува, на Пирогов /една ВУ на ъгъла, не знам как се казва/ има дрехи за домашни любимци на 30 лв./кг.

# 573
Ако някой се интересува, на Пирогов /една ВУ на ъгъла, не знам как се казва/ има дрехи за домашни любимци на 30 лв./кг.

За "Дрехата" ли става въпрос? Последно от там купих два колана- един кожен мъжки на Армани и един велурен за мен, иначе ми се струва, че там си е малко скъпичко предвид ограниченият избор и състоянието......

# 574
Може и Дрехата да се казва магазинът... newsm78 На един ъгъл се намира, не знам как да го обясня, съвсем близо до Пирогов, на отсрещната страна.

Скъпичко е наистина, понякога има попадения. Сега чанти и сакове на половин цена /9 лв./кг/, което си е много изгодно, а има избор. Дрехи не можах да харесам.

Писах за дрехите за домашни любимци, понеже рядко се срещат такива по ВУ, а тези ми се видяха супер запазени и имаше цял кош, т.е. голям избор.

# 575
  • Пловдив
Е, защо и в Пловдив няма дрешки за домашни любимци.../ако някой се ангажира размер с за пуловречета или дънкови работи/яке/, може да ми вземе и да прати по Еконт

# 576
От Мания Плевен чисто нови за 3 лв. H&m страхотни са
За ММ - H&M
за мен пуловер Ралф Лорен за 1 лв. ( цена в сайта-https://www.ralphlauren.com/womens-holiday-kickoff-shop-all-eligible-cg/metallic-cable-sweater/452645.html?cgid=womens-holiday-kickoff-shop-all-eligible-cg&dwvar452645_colorname=Gold&webcat=direct#ab=en_US_HP_Slot_0_S1_L2_SHOP&start=1&cgid=womens-holiday-kickoff-shop-all-eligible-cg)
за малкия ризка на Томи Хейлфигър

# 577
в подлеза на НДК си намерих коледна украса Simple Smile остава да сложа възглавничка вътре Simple Smile

Скрит текст:

Имаме същия. Отидоха пълнежа на две възглавници, за да се запълни, но малкия сега го обожава Simple Smile

# 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
поздрави за малчо, от Горинич младши. Simple Smile
той първо реши, че еленчето много тъжно го гледа, а след това заяви, че си е само негов и си е за неговата стая. Simple Smile

# 579
Дошъл ми е кожен елек от Маниа(онлайн) на Онли, утре ще кача снимки. Нов с етикет, с доставката ми излезе 19лв.

# 580
Здравейте,
знаете ли дали в някоя втора употреба може да се намери коледна украса - възглавнички и тн.?

# 581
  • Карлово
Да, може. Аз си купих само калъфки с коледни мотиви. Чакам да наближи декември и ще преоблека моите възглавнички. От друга си взех свещички за елха https://promo-zona.com/product/%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1 … 0%B4%D0%B0-17069/
и едни топки за елха по 20 ст. броя.
Трябва да се случи зареждане.

# 582
  • София/Севлиево
Да, и аз съм си купувала предишни години.

# 583
  • Пловдив
Момичета, утре ще съм за 2-3 часа гост на Ст.Загора. Знам само магазините около бившото кино на пешеходната улица с/у градската градина. Та, наоколо, нещо друго ВУ? В унивесалния магазин не съм стъпвала деситилетия, там има ли?

# 584
  • Пловдив
ДамаТрефа коя е ВУ с такива красоти за дома? Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт