Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 826
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Открих ги в испански сайт,имаше и още по-скъпи дрехи на Атмосфер.Купувала съм и други дрехи на същата марка от ВУ,от молове не пазарувам.
Дрехи от ВУ рядко ми се късат,избеляват и стесняват от носене и пране.

# 616
  • София
Във ФБ има една мацка ,нейните неща винаги са под 10 лв и винаги едва ли не става бой за тях

Може ли линк към групата  Hug

# 617
От последните ми няколко пазарувания останах много доволна- перди около 2 седмици- палто за мен, без следи за употреба за около 10лв, след това от Манията в Халите- мъжки пуловер 100% кашмир на Zara за около 8лв и от петък- мъжки дънки Gap, детски гащеризон, детско халатче на Батман, 3 пуловера за мен (единият е  100% вълна от меринос), дънки (за мен), шал и тренч- всичко това за 9 лв (от Mania Outlet), пак от там преди време си купих един кашмирен пуловер и за мен на смешна цена. Е как след това човек да не предпочита да пазарува от ВУ, при положение, че цените са супер, а с малко ровене- и качество Simple Smile

# 618
Аз винаги съм била по-доволна от дрехите си ВУ, отколкото от новите. Има и тръпка при ровенето и знаеш, че си открил находка Grinning

# 619
  • Sofia
Кашмирените изделия са си находка.
Имах пуловер от кашмир и алпака,мек,лек и много топлещ,купих го за 5-6лв.,зимата само с него под яке,на голо,направо гали,никакво боцкане...носих го 10год.,ни цветове му избледняха,нито се разтегна или сви...някъде съм го забутала и втора година не мога да си го открия,а имаше още живот в него Blush

# 620
Утре вторник заповядайте на бой с лакти настъпване и кой какво то може. Нова стока в дрехи втора употреба Велико Търново под хотел Аквая. Център а.

Не издавай нещата Grinning сега съвсем ще си дигнат цената..още малко и ще е стане като в Манията. Днес имаше хубава кожена чанта на Esprit за 13лв.

# 621
  • Mostly in my mind
Атмосфер са нисък клас дрехи, на Примарк,  но имат някои чудесни модели и десени. Simple Smile
Има една жена от Варна, във фейсбук е Татяна Добрева. Продава детски секънд хенд и има чудесни неща. Няколко пъти съм взимала от нея.
Аз с две хубави находки. Вълнено сако Marc O'polo и сив панталон, 50% вълна, на J. Crew, нов! Доволна! Blush сега химическото ще ми е по-скъпо вероятно. Joy

# 622
Аз пък купих за бебето боди 50% вълна и 50%  органичен памук. Слагам си го на врата, не усещам да боцка. Чудя се дали е възможна такава обработка. Не ми се иска да си мъча детето. То ще си покаже де, ако реве..

# 623
  • София
Последната ми находка е едно лилаво софтшел яке от Хуманата на университета. Чета ви тука, че са на ниските цени вече и айде след работа се разходих до там. Не че ми трябва баш такова яке (имам още едно и хич не топли), ама така ми лепна кройката. Хем вталена, хем не ми е тясно и не ми дърпа никъде. Изръсих се 8 кинта, но и цвета много ме кефи. Пък и по принцип по-спортно се нося. Нещо съм на вълна лилаво последните две-три години.

# 624
  • велико търново
Утре вторник заповядайте на бой с лакти настъпване и кой какво то може. Нова стока в дрехи втора употреба Велико Търново под хотел Аквая. Център а.
Жена сподели ,че днес е била във въпросния магазин и е паднала на липсваш и плочки от пода. Вследствие е с излъчен глезен и натъртена ключица. В дивотия до шия фейсбук страницата на Велико Търново .Дано се осмели да заведе дело срещу сирийския собственик. Нищо против хората от Сирия.

# 625
Аз съм фен на т.нар.чарити шоп,пазарувам си дрехи без пари,последната ми находка са скини дънки на Зара за 2.5 паунда и джогър на Папертс за 1.5 паунда.

# 626
  • Карлово
Аз пък купих за бебето боди 50% вълна и 50%  органичен памук. Слагам си го на врата, не усещам да боцка. Чудя се дали е възможна такава обработка. Не ми се иска да си мъча детето. То ще си покаже де, ако реве..
аз слагах на моето бебе преди 18 години такива. Кръсницата ги беше дала от Италия. Добре си беше беба, не с изкуственяци.

# 627
  • София/Севлиево
Във ФБ има една мацка ,нейните неща винаги са под 10 лв и винаги едва ли не става бой за тях

Може ли линк към групата  Hug

Ето :
https://www.facebook.com/groups/378400235876171/?epa=SEARCH_BOX& … 11861091041154581

# 628
Здравейте! Какво мислите за дрехите в продажба в сайта на Мания? Спечелих на търг едно яке и се чудя дали да го купя.

# 629
Здравейте! Какво мислите за дрехите в продажба в сайта на Мания? Спечелих на търг едно яке и се чудя дали да го купя

Общи условия

Активация на акаунт